Evet bende bu durumdan sıkılıyorum sanki aynı günü tekrar tekrar yaşıyormuşum gibi. Hava da soğuk pek bir yere çıkılmıyor çocukla evde tek başına durmak sohbet edecek insan olmaması çok kötüOluyo öyle, normal. Bu aralar sabahları uyanıp salona geçesim yok benim de. Çor çocuk dünün aynısı olacağınından motivasyonum olmuyor yataktan kalkmaya. Imkanım olsa öğlen üçe kadar uyurum
Evet orası öyle ama özenle toplayıp silip süpürüyorum akşamı aynı o kadar çok sinirlerim bozuluyor kiBizim ev mi orasıoluyor böyle şeyler bazen geliyor bı bunalım isteksizlik, yapma kendini yipratacağına yapma, bebisinle yat uyu gün içinde, evin pis mı diyecekler Cat kapı gelmesin kimse gelirse de evim her halde olur yani, bugün dağınık dursun yat yarin toplarsin yada canin istediginde, hepimiz yaşıyoruz bu süreçleri, kayınvalidem de hergun dolapları silip dip köşe sabahtan evini temizleyen biri, bende sabahtan temizliğini yapar mis gibi otururdum evde bebeden önce şimdi öyle olmuyor malesef çocuğun yemeği, tuvaleti, oyunu, sonra ev işi vakit kalırsa, açıkça söyledim gelen beni saydığı için gelsin, geliptw ay dağınık mı supurmedin mı diyecekse kimseyi ilgilendirmez benim evim dedim, biraz halden anlamak lazım, kendi halini de anlamak lazım olmuyorsa zorlama yat dinlen olduğu gün olsun
Evet bizde hak ediyoruz dışarıda bir çay kahve içmeyi sohbet etmeyi, gezip dolaşmayı. Erkeklerin de ev geçindirme sorumluluğu var ama bizim tek bir sorumluluğumuz yok bir sürü var evi çekip çeviriyoruz. Onların hafta sonları var dinlenmek için bizim o bile yokÜç dört gündür ben de böyle hissediyorum biliyor musun. Hatta arkadaşımla konuşmuştum bıktım ev işinden hiçbir şeyi umursamadan uyumak istiyorum diye. Sanırım zaman zaman bu olacak. Yani sorumluluğumuz çok ağır çoğumuzun desteği yok eşlerimiz hayatlarına devam ediyor onlara özeniyoruz. Hadi 1 saat kestireyim deme şansı var. Böyle düşününce de bebeğime üzülüyorum ya anan bıktı bak hemen diyorumsanırım değişik bir şeyler yapmaya ihtiyacımız var
Evet keşke Biraz daha büyük olsa anlasa benim oğlum dışarı çıkıp elinden tutup gezdireceğim günleri 4 gözle bekliyorum artık. Ne ben onun o anki halini ne istediğini anlayabiliyorum ne de o benimKendini ev işi yapmaya zorlama. Zaman zaman hepimiz isteksiz modu düşük olabiliriz. Üstelik yeni annesin, duygusal değişimler oluyor, uykusuz kalıyorsun halsiz düşüyorsun. Birkaç gün de temizlik yapılmasın ne olacak sanki sizden ve bebisten daha önemli değil
Kolaylıklar dilerim, sağlıkla güzellikle büyüsün, bahtı güzel olsun inşallahEvet keşke Biraz daha büyük olsa anlasa benim oğlum dışarı çıkıp elinden tutup gezdireceğim günleri 4 gözle bekliyorum artık. Ne ben onun o anki halini ne istediğini anlayabiliyorum ne de o benimufak ufak toplaramaya çalışyorum biraz da olsa hiç yapmazsam ev savaş alanına döner bu sefer işin içinden hiç çıkamam
İnşallah. Allah bütün evlatlarımızın karşısına iyi insanlar çıkartsınKolaylıklar dilerim, sağlıkla güzellikle büyüsün, bahtı güzel olsun inşallah
Evet ama çocukla dışarı çıkana kadar yoruluyorum benEvet bizde hak ediyoruz dışarıda bir çay kahve içmeyi sohbet etmeyi, gezip dolaşmayı. Erkeklerin de ev geçindirme sorumluluğu var ama bizim tek bir sorumluluğumuz yok bir sürü var evi çekip çeviriyoruz. Onların hafta sonları var dinlenmek için bizim o bile yok
Ayy kendimi gördümmMerhaba. Bu günler de canım hiçbir şey yapmak istemiyor 8 aylık bir oğlum var. Evi temizliyorum topluyorum yine aynı şekilde akşamı dağılıyor. Mutfağı hiç söylemiyorum bile artık bunları bile yapmak istemiyorum. Uyandığım da hep yorgunum sadece yatmak istiyorum ama sorumluluklarım olduğu için bebeğimle ilgilenmek bakımını sağlamak zorundayım konu bu değil ama birden içime çöküntü geliyor eşime kızıyorum sinirleniyorum nedensiz. Banyom hep küf yapıyor temizlemek istiyorum ama içimden hiç yapasım gelmiyor ( en keyif aldığım şey) bugünlerde nedense böyleyim yaptığım temizlik akşamı aynı hale gelince sinirlerim bozuluyor bilmiyorum ne yapacağım yaşım 26 ama ben kendimi çok yaşlı biriymiş gibi hissediyorum sebebi nedir?
Bende ayni durumdayım maalesef ki bir çok kişiden de aynı şeyleri duyuyorum sorun bebeğin yada eşin değil inanki evliler de bekarlar da ayni şeyi söylüyor. Sebebi ne bilmiyorum.Merhaba. Bu günler de canım hiçbir şey yapmak istemiyor 8 aylık bir oğlum var. Evi temizliyorum topluyorum yine aynı şekilde akşamı dağılıyor. Mutfağı hiç söylemiyorum bile artık bunları bile yapmak istemiyorum. Uyandığım da hep yorgunum sadece yatmak istiyorum ama sorumluluklarım olduğu için bebeğimle ilgilenmek bakımını sağlamak zorundayım konu bu değil ama birden içime çöküntü geliyor eşime kızıyorum sinirleniyorum nedensiz. Banyom hep küf yapıyor temizlemek istiyorum ama içimden hiç yapasım gelmiyor ( en keyif aldığım şey) bugünlerde nedense böyleyim yaptığım temizlik akşamı aynı hale gelince sinirlerim bozuluyor bilmiyorum ne yapacağım yaşım 26 ama ben kendimi çok yaşlı biriymiş gibi hissediyorum sebebi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?