Çok normal bebekler yeni kazandıkları harketleri uylularında yaparlar benimde kızım sürekli otururdu 19aylık olduk hala geceleri oturuyor sonra geri uyumaya devam ediyor. Zamanla alışır bu durumaArkadaşlar merhaba. 10 buçuk aylık bir oğlum var ve çok garip bir sorunum var. Bebeğim 10.aya kadar hep sırt üstü ya da yan yatarak uyurdu ama 10.ayla birlikte yüzüstü yatıyor ve geceleri uyurken oturmaya hatta ayağa kalkmaya başladı. Uyurken kendini yüzüstü getirdiği an otomatik olarak oturuyor ve kendini uyandırıyor ve gece 1 kere kalkan oğlum bu yüzden 5 6 defa uyanmaya başladı. Bu sorunu daha önce yaşayan var mıdır ya da duyan bir çözüm önerisi olan?
Ne kadar zamanda alışır pekiÇok normal bebekler yeni kazandıkları harketleri uylularında yaparlar benimde kızım sürekli otururdu 19aylık olduk hala geceleri oturuyor sonra geri uyumaya devam ediyor. Zamanla alışır bu durumakameradan izlerken hala güleriz bir anda uyurken oturuyor sonra diğer tarafa devrilip geri uyuyor çocuklar çok komik
Başlarda herşey çok tatlıydı gerçektenyaaaa bana çok tatlı geldi
Yani bizim kız 1haftada alışmıştı sonra yürümeyi öğrendi ondada bi anda kalkıp yataktan yürüyerrk çıkıyorduNe kadar zamanda alışır pekiuykuları öyle bozuldu ki başlarda komik ve tatlı geliyordu ama artık ne gece dinlenebiliyoruz ne gündüz şimdiye kadar yaşadığımız en zorlu dönem diyebilirim
Ay otursa yine iyi..benimki önce oturuyo sonra 100 kere kendi etrafında dönüp kalkıp evin içinde koşmaya başlıyorArkadaşlar merhaba. 10 buçuk aylık bir oğlum var ve çok garip bir sorunum var. Bebeğim 10.aya kadar hep sırt üstü ya da yan yatarak uyurdu ama 10.ayla birlikte yüzüstü yatıyor ve geceleri uyurken oturmaya hatta ayağa kalkmaya başladı. Uyurken kendini yüzüstü getirdiği an otomatik olarak oturuyor ve kendini uyandırıyor ve gece 1 kere kalkan oğlum bu yüzden 5 6 defa uyanmaya başladı. Bu sorunu daha önce yaşayan var mıdır ya da duyan bir çözüm önerisi olan?
Arkadaşlar merhaba. 10 buçuk aylık bir oğlum var ve çok garip bir sorunum var. Bebeğim 10.aya kadar hep sırt üstü ya da yan yatarak uyurdu ama 10.ayla birlikte yüzüstü yatıyor ve geceleri uyurken oturmaya hatta ayağa kalkmaya başladı. Uyurken kendini yüzüstü getirdiği an otomatik olarak oturuyor ve kendini uyandırıyor ve gece 1 kere kalkan oğlum bu yüzden 5 6 defa uyanmaya başladı. Bu sorunu daha önce yaşayan var mıdır ya da duyan bir çözüm önerisi olan?
İnşallah yaYani bizim kız 1haftada alışmıştı sonra yürümeyi öğrendi ondada bi anda kalkıp yataktan yürüyerrk çıkıyordu1yaşından sonra düzene giriyor korkmayın
Aynısı bizdeki de ve benim oğlum normalde memeye düşkün değildir geceleri 1 kere emer ya da emmezdi şimdi uyandığında emmeden uyumuyor huyu suyu değiştibenzerini biz de yaşıyoruz 11 aylık bebeğimde. uykusunda aşırı hareket ediyor, yatakta oradan oraya yuvarlanıyor. en sonunda uyanıp kalkıp oturuyor ve ağlamaya başlıyor. maalesef geri yatıp uyuyabileceğini anlamıyor. geçici bir süreç diye umuyorum ama çözüm önerisi olan varsa dinlemek isterim. ben emzirip geri yatırıyorum çoğu zaman.
Aman yarabbimAy otursa yine iyi..benimki önce oturuyo sonra 100 kere kendi etrafında dönüp kalkıp evin içinde koşmaya başlıyorşaka yapmıyorum bu arada 27 aylik bizimki
Biraz korkutucu oluyorlarGece wc kapısında birden karşımda görmüşlüğüm var yeni yürürken kalkmış beni aramaya gelmiş. Bebeklerden her şey beklenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?