Bebek Beslenmesi bebeğim uyurken bişe olacak diye uyuyamıyorum yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

derinsular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
503
66
98
Bolu
2. ayının içinde o uyurken bişe olur da kusarsa diye kokrkup uyuyamıyorum nolur yardım edin zombiye döndüm sizler nasıldınız kusarmı boğulurmu burnumu kapanır diye deli gibi gözünü gözetliyorum

2. ayının içinde o uyurken bişe olur da kusarsa diye kokrkup uyuyamıyorum nolur yardım edin zombiye döndüm sizler nasıldınız kusarmı boğulurmu burnumu kapanır diye deli gibi gözünü gözetliyorum

bence çocuğuna bişey omayacak ama sana olacak bu gidişle, problemi nedir çocuğunun. benim kızımda gazlıydı.kusardı hep, başının altına yüksek bir yastık koyup yatırıyodum. korkmamaya çalış, ve kednini frenle...

kusarsa diye bende korkardim..besledikten sonra gazini cikar ve 15-20 dk dik tut..bana oyle dediler.ayrica 2. ayindaymis bebeginiz fazla tehlikesi yok bence..kurtarir kendini..o uyurken kusma olayi bogulma tehlikesi yeni dogdugu zamanlar icindir..korkmayin rahat olun.size saglikli olmazsaniz kim bakar bebeginize )

canım birşey olmaz Allah'ın izniyle ama illa içim rahat etmiyor diyorsan özel yastıklar var bebekler için kusarsa falan boğulma durumuna önlem olarak ........onlardan al bir tane sende bebeğinde mışıl mışıl uyuyun ..internette araştır bir sürü çeşidi var üzme kendini böyle bebeğine daha iyi bakabilmen için kendine de dikkat etmelisin güle güle büyüt meleğini

Ben de çok korkardım, uyusam bile bebeğimle ilgili kabuslar görür ağlayarak uyanırdım. Hala da azalmadı korkularım, geceleri sık sık uyanıp nefes alıyor mu diye bakıyorum. Beslendikten sonra biraz dik tutun, yatırdıktan sonra da bir süre izleyin. İlk yarım saat içinde kusmazsa sonra da kusmaz herhalde artık. Ben üstünü örterken kollarını dışarıda bırakıyorum çünkü kollarını kıpırdatırken yüzünü kapatıyor. O zaman da göğüsleri, omuzları buz gibi oluyor ama ne yapayım yüzünü kapatmasından iyidir.

benim bebeğimde iki aylık bendede vardı o korku doktorumuz yan yatırmamızı söyledi 10 dakka sağ on dakka sol tarafa yatırın dedi. bende hep yan ve yüzüstü yatırdım şükürler olsun iyi gidiyor.

yan yatırdıktan sonra Allahın izniyle bişey olmaz.kussada dışarı çıkar merak etme.

Yazdıklarınızı okuyunca kendi kızımın o günlerini hatırladım birden.. kızım 8,5 aylık şuanda bende yeni doğduğunda sizler gibiydim, gözüme uyku girmezdi, her ıklamasında yataktan fırlardım gözü hep onda olurdu.. aslında sizlerinde dediği gibi yan yatırdığınız sürece bişiy olmaz Allah korur onları ama annelik işte insan korkuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…