Bebeğim uyumuyor :(

Yusuf misali

Rabbime sonsuz hamd
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
142
59
Gece 2de uyanıyor altını değiştirip emziriyorum uyumak bilmiyo aglamıyo ama uyumuyorda, bebeğim 15günlük

Altını değiştirmeye alıştırırsanız çok çekersiniz.
Uyku düzeni yavaş yavaş oturur merak etmeyin.
Ağlamıyorsa çok şanslısınız; sakın kucağınıza almayın , yatağında bırakın. Bır kaç saat içinde uyuyacaktır zamanla.

ben kucaginiza almaniz gerektigini dusunuyorum,olmadi yanina uzanin..yahu daha 15gunluk,sakin yatagina yalniz terketmeyin yavruyu.
altina kaka yapmadigi surece degistirmeyin bezini.gece gunduz ayrimini henuz bilmiyordur minik,onu ogretmeniz gerek once..gunduzleri surekli uyuyorsa gece uyumamasi normal..
ama lutfen kokunuzdan mahrum etmeyin melegi..

Gece 2de uyanıyor altını değiştirip emziriyorum uyumak bilmiyo aglamıyo ama uyumuyorda, bebeğim 15günlük
Canım öncelikle güle güle büyüt bebeğini muhtemelen geceyi gündüzü karıştırıyo annesi merak etme biraz büyüyünce gece uyuması gerektiğini anlayacak tabiki seninde yardımınla gece oldumu çok ışık açma tv sesi bilmem ne minimuma indir ve mümkün olduğunca bebekle sessiz konuş zamanla anlıyolar gece olduğu

Ilk zamanlar bende geceleri altini degistiriyordum sonra bir aylikken falan biraktim bnm bebegim suan 4 aylik birincisi altini alma emzirdikten sonra mutlaka gazini al bir defa bazen yetmiyo ben ayagimda salliyordum oyle daliyorduu allah sabir versin

Kakasını yapsada mı değiştirmeyim geceleyin? Hepinize çok teşekkür ediyorum cevapladığınız için.

Kakasını yapsada mı değiştirmeyim geceleyin? Hepinize çok teşekkür ediyorum cevapladığınız için.

Uzmanlar , değiştirdiğiniz için yaptığını soyluyor. Değiştirmedikçe yapmayacakmış.
Bilemiyorum.. Daha 15 günlük.
Benim yavrum 8 ay boyunca hep kabız olduğu için deneyimim de yok.

Kaka yaptıysa mutlaka değiştirin Ama ışıkları mumkunsr acmayin. Yada cok az bi gece lambasi olsun. Mumkunse hix konusmayin. Her gece uykusu olsa da olmasa da ayni saatte yataga gidin. Isiklar kapali olsun. Gunduz de uyurken tv acik olabilir siz normal konusmaya devam edin perdeler acik olsun. Daha cok kucuk oldugu icin sese isiga uyanmaz ama gece ile gunduz farkini ogogrenIr. Mumkunse sallamadan emzirmeden kendi kendine uyumayı ogretin. Ne kadar erken ogrenirse ileride isiniz o kadar kolay olacak. Yoksa benim gibi 7 aylik bebekle gece 45 dk ya bir kalkar ve uyku egitimi icin saatlerce aglatirsiniZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…