• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim uyumuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bebekler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
19
0
36
Konya
merhaba anneler ben çok zor durumdayım ne olur yardım edin 2 aylık bir oğlum var yatırıyorum 5 10 dakika sonra tekrar uyanıyor gündüz uyumuyor tekrar yatırıyorum yatıyor yine 5 dakika sonra yine uyanıyor öyle ağlamasıda yok doktorada götürdüm bişisi yok sadece biraz gazı var dedi ne yapacağımı şaşırdım uyuması için ne yapabilirim beşik salamaktan yoruldum hiç iş yapamıyorum

benim kızım da hiç uyumuyordu,şimdi 3,5 aylık oldu ve uykusu bir parça daha düzeldi.zamanla daha iyiye gidiyor,sadece biraz sabır. bir de biz bebek odasındaki gece lambasını değiştirdik,daha az ışık veren bir lamba takınca biraz daha kolay uykuya dalar oldu.

gaz için bize zinco damla iyi geldi.başlarda faydası yok gibiydi ama meğer az veriyormuşuz. günde 3 defa 5-6 damla işe yaradı,biraz rahatlattı. düzelecek,merak etme.6 aydan sonra tamamen düzeliyormuş,ben de iple çekiyorum :)

canınızı sıkmak istemem kızlar ama benim kızımda öyleydi 45 dk ugrasırdık uyutmak için 15 dk.uyurdu..büyüdü büyüdü büyüdüüüü 2 yaşında şimdi hala gece en az 3 defa kalkar..bazı bebekler malesef uykuyu pek sevmiyoo:52: önce gazdan uyanıyo gaz işi bitiyo acıkıyo ondan uyanıyo açlık bitiyo su başlıyo su bitiyo başka bişey başlıyo uyanıyo..biri bitiyo biri başlıyo kısaca :)

Arkadaşa katılıyorum öyle geçecek diye beklemeyin uyumuyorlar ya 8 aylık kızım ayağımda sallıyorum ve beraber yatıyoruz neler çektik.Ayrı yatsın isterdim ama olmadı işte.Uykuya hasret kaldık:(

Benim oğlum da öyleydi.Gündüz en uzun uykusu 20 dk olurdu.Geceleri sorun yoktu.Çok gazlı bir bebekti.Sürekli kıpırdanarak sesler çıkararak uyurdu.4.aydan sonra onlar da bitti.Doktora gündüzleri az uyuyor diye şikayet ettiğimde gece sizi uyutuyosa gündüz de az uyusun dedi.Şimdi 15 aylık.Gündüz 2 kere uyuyor.1-2 saat arası değişiyor uyku süresi.Büyüdükçe daha çok hareket edip yoruluyor.Öyle olunca da uyuyor.Bence değişmez diye ümitsizliğe kapılma.Ben de hep öyle gidecek sanmıştım ama değişti.

merhaba anneler ben çok zor durumdayım ne olur yardım edin 2 aylık bir oğlum var yatırıyorum 5 10 dakika sonra tekrar uyanıyor gündüz uyumuyor tekrar yatırıyorum yatıyor yine 5 dakika sonra yine uyanıyor öyle ağlamasıda yok doktorada götürdüm bişisi yok sadece biraz gazı var dedi ne yapacağımı şaşırdım uyuması için ne yapabilirim beşik salamaktan yoruldum hiç iş yapamıyorum

çoğu anne bunları yaşıyor canım,bıktıran bi cvp olsada gazı vardır,kilo takibide yapın ayrıca..bitkisel şuruplar var gaz için doktora gidince talep edebilirsiniz

Back