Bebek Beslenmesi bebeğim uyumuyor yardım...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yasem10

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
38
1
16
Kırklareli
2 aylık kızım sallanarak uyuyor zaten uyutması baya zahmetli oluyor..hadi bunu geçtim kucağımdan yatağına indirdiğim an yada 10 dk sonra uyanıyor aynı şeyler hopp başa dönüyoruz uykusuzluktan durmadan ağlıyor ne yapmalıyım?bu sorunu yaşayan var mı?

bebekler son dört ayakadar uyku düzeni oturur sen karnını doyuruyorsan kazını çıkarıp altınada bakıp sakin bişekilde uyutuyorsan eyer uyumuyorsa bir doktora götürderim

zaten ilk 10 gün emdi sonra kilo kaybı olduğu için dr mama başladı sonra memeyi bıraktı..çok uğraştım emsin diye şimdide canı isterse emiyo..mama aldığı için karnı tok oluyo gazını çıkarıyo altıda temiz ama uyumuyo çıldırcam artık hiç bir işimi yapamıyorum..:(

canım bebeğin gazlıdır bu yüzden sallanmayı kesince rahatsız olur uyarır, gaz için damla kullanmanı öneririm

zinco damla kullanıyorduk canım..işe yaramadığı için şimdi nurse harveys şuruba geçtik ama değişen bişi yok..bakalım ne zaman rahatlıycak benm cadı :(

zinco damla kullanıyorduk canım..işe yaramadığı için şimdi nurse harveys şuruba geçtik ama değişen bişi yok..bakalım ne zaman rahatlıycak benm cadı :(

merhaba benimde 3,5 aylık bir oğlum var şimdiye kadar gaz probleminden çok sıkıntı çektik uykusuz geceler sancılar ağlamalar ama artık yavaş yavaş oturmaya başladı daha az sıkıntı çekiyor ben bu süreçte gaz damlası olarak ( sab simplex ) kullandım diğer gaz ilaçlarının hiçbiri bir işe yaramıyor özele giriyor sgk karşılamıyor 30tl civarı çoçuk doktorlarından ziyade birde çoçuk cerrahına muane ettirdim oğlumu onada gaz ilacı sordum piyasadaki en iyi ilacın bu olduğunu söyledi bir deneyin düzenle kullandığınız sürece işe yarıyor günde dört kez sabah öğlen akşam gece olmak üzere ....
öyle gazı var deyip arada bir verdiğinizde işe yaramaz bunu doktorum söylemişdi birde uykunuzdan ödün verip gece devamlı kalktığınızda uğraşın sıcak havlu koyun saat yönüne karnını ovalıyın bu arada ayaklarına adaçayı yağı ile masaj yapın inanılmaz işe yarıyor

yüzüne ince bir tül örtmenizi ve ayağınızda sallamanızı tavsiye ediyorum

teşekkür ederim hepinize..dr gittiğimizde görüşücem bide onu deneyelim bakalım..aslında gazını çıkartıyo ama yeterli olmuyo heralde..

rezene ve papatya cayı ıcırebilirsin hem gazını çıkartır hem rahatlatır dolayısıyla uyur

Banyo yaptirip üstünede karnini doyursan bayagi derin uyur heralde[/QUOTE

öyle yapınca 1 saat falan anca uyuyo oda uyandıkça sallıyoruz hep kesintisiz uyuyamıyo..ne yapıcağımızı şaşırdık bu kadar sık uyanan bi bebek var mı acaba:( bide bazıları benm bebeğim kendiliğinden uyuyor diyor ya hayranım onlara bana hayal gibi geliyo..

anason dene o zaman ya her bebek bir değil başkalarıyla kıyaslama bide daha cok küçük zamanla düzelir bunu düşün benim kızımda ne gece ne gündüz hiç uyumaz hep oyun istio

1 hafta sonra 5. ayını doldurucak ben uykusuzluktan mahfoldum her gören su çocuğa uyku surubu ver bile dediler hiç uyumuyo abartısız ama hiç vermedim hiç bişi yapmadım arada cay içirrim rahatlasın diye banyo yaptırıyorum uyumadan bide el kol hareketleri yaptırıorum yorulsun diye cok az uyuyo yinede ama olsun sonuçta büyücek geccek sadece bunu düşün bizimkilerde böle napalım bazı çocuk uyumayı sevmio bazısıda zorla uyandırılıo

haklısın yapıcak bişi yok..allah seninde yardımcın olsun çok yıpratıyo insanı gerçekten ama sonu güzel olucak inşallah hep büyüdüğü günleri hayal ediyorum sanki 1 yaşına geldikten sonra rahatlıycak gibi geliyo en azından derdini anlatsn yürüsün o yeter diyorum..böyle çok kötü ağlıyo neye ağladığını anlayamıyoruz bazen insan ona üzülüyor..

hiç kolikli bebek duydunmu bi duysan şükredersin benim ki aralıksız 3 saat morarana kadar aglıodu cok onla agladıgımı biliyorum ama sabır işte zaten neden huzursuz olduğunu bilsek üzülmücez bu kadar ah bi büyüseler...Allah tüm annelerin yardımcısı olsun benden bi tavsiye sakin olmaya çalış hep bebek gerginliği hissedince daha cok aglıyo çünkü onlar o kadar akıllı ki aslında:)eziyetleri bize işte büyüyünce inşallah anlarlar bizi

amin canım inşallah çabuk geçer şu zor günler allah hepimizin yardımcısı olsun..seneye herşey daha güzel ve anlamlı olucak inşallah..

Banyo yaptirip üstünede karnini doyursan bayagi derin uyur heralde[/QUOTE

öyle yapınca 1 saat falan anca uyuyo oda uyandıkça sallıyoruz hep kesintisiz uyuyamıyo..ne yapıcağımızı şaşırdık bu kadar sık uyanan bi bebek var mı acaba:( bide bazıları benm bebeğim kendiliğinden uyuyor diyor ya hayranım onlara bana hayal gibi geliyo..

canım aynı sorun bende de var bebeğim saat tutuyorum gündüzleri en fazla yarım saat uyuyo o uyurken ben ev işlerini mi yapayım kendi ihtiyaçlarımımı gidereyim şaşırıp kalıyorum:)bazen karnımı mutfakta ayakta doyuruyorum... her çocuk farklı oluyo benim görümcemin çocuğu benimki kadar 4 aylık emziriyor 10-15 dk yatağa bırakıyo bebek kendi bazen ağlaya ağlaya bazen de kendiliğinden sessizce uyuyo:) görümcem ağlasa bile kalkıp bakmıyor:) geçenlerde komşum geldi sen beşiğe yatır çocuğu kendi ağlaya ağlaya uyur dedi ben de kıyamam ağlatamam bebeğimi o kadar dedim gerçekten de kıyamıyorum

ben denedim canım ama nafile morarana kadar ağlıyo tabi insanın içi parçalanıyo..bizim bebişlerimiz azıcık cadı napalım bi süre sonra uykusuzluğa,açlığa alışıcaz heralde..

Back