Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zinco damla kullanıyorduk canım..işe yaramadığı için şimdi nurse harveys şuruba geçtik ama değişen bişi yok..bakalım ne zaman rahatlıycak benm cadı![]()
rezene ve papatya cayı ıcırebilirsin hem gazını çıkartır hem rahatlatır dolayısıyla uyur
Banyo yaptirip üstünede karnini doyursan bayagi derin uyur heralde[/QUOTE
öyle yapınca 1 saat falan anca uyuyo oda uyandıkça sallıyoruz hep kesintisiz uyuyamıyo..ne yapıcağımızı şaşırdık bu kadar sık uyanan bi bebek var mı acababide bazıları benm bebeğim kendiliğinden uyuyor diyor ya hayranım onlara bana hayal gibi geliyo..
Banyo yaptirip üstünede karnini doyursan bayagi derin uyur heralde[/QUOTE
öyle yapınca 1 saat falan anca uyuyo oda uyandıkça sallıyoruz hep kesintisiz uyuyamıyo..ne yapıcağımızı şaşırdık bu kadar sık uyanan bi bebek var mı acababide bazıları benm bebeğim kendiliğinden uyuyor diyor ya hayranım onlara bana hayal gibi geliyo..
canım aynı sorun bende de var bebeğim saat tutuyorum gündüzleri en fazla yarım saat uyuyo o uyurken ben ev işlerini mi yapayım kendi ihtiyaçlarımımı gidereyim şaşırıp kalıyorum:)bazen karnımı mutfakta ayakta doyuruyorum... her çocuk farklı oluyo benim görümcemin çocuğu benimki kadar 4 aylık emziriyor 10-15 dk yatağa bırakıyo bebek kendi bazen ağlaya ağlaya bazen de kendiliğinden sessizce uyuyo:) görümcem ağlasa bile kalkıp bakmıyor:) geçenlerde komşum geldi sen beşiğe yatır çocuğu kendi ağlaya ağlaya uyur dedi ben de kıyamam ağlatamam bebeğimi o kadar dedim gerçekten de kıyamıyorum