• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim uykudan çığlıklarla uyanıyor.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

peynr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
69
0
86
Diğer
merhaba arkadaşlar 6 ayını yeni doldurmuş bir kızım var. 4. ayına kadar geceleri gayet güzel 7-8 saat uyuyordu. 4. ayında tatile memlekete gittik, o esnada diş çıkarttı biraz huysuzlukları uykuda düzensizliği olmaya başladı. yaklaşık son bir aydır akşam 9-10 gibi yatıyor ve yarım saat geçmeden çığlıklarla ağlayarak uyanıyor gözlerinden yaşlar geliyor, gözleri kapalı oluyor. uyandırıyorum gözünü açıp beni babasını görünce susuyor gülüyor. ama her akşam böyle, bazen gündüzleri de yapıyor böle. acaba ne sıkıntısı var bilemedim. doktor bir şeyi yok diyor anlamadım, aynı durumu yaşayan var mı?

ah ah sizi o kadar iyi anladım ki ben aynı sorundan çok çektim kızım 1 yaşına gelene kadar , bebeğiniz gece terörü yaşıyor ben bir uzamana götürmüştüm , o söyledi bize, o zaman çok küçük olduğu için psikoloğa biz gittik anlattık ona da bazı gelişim testleri yaptı sonra bizi de dinledi ve gece terörü teşhisi koydu bizim yapmamız gerekenleri anlattı, böylece atlattık ama merak etme geçer ama çok zor bir süreç

ayrıca bir şey yok diyen o doktora da çok şaşırdım çünkü bu önemli ve çözülmesi gereken bir durum, bizim gittiğimiz doktor çok önemsemişti ve bir saat uğraştı bizimle, anlattı bir sürü şeyi, senin de şehrin neresiyse orada birine götürmen iyi olur bence

teşekkürler cevabın için.çok çaresiz kalıyorum kızımı öyle görünce. derdini anlayamayınca. tekrar dr götüreyim madem ben

Back