• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim sütten mi kesilecek?

biq_smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
2.124
842
123
5 aylık bebeğim beni emmiyor, göğüslerim süt dolu, ağrı yapıyor, fakat kızım emmiyor.
Acaba süt fazla geldiğinden mi emmiyor ki diye düşündüm, bu sebeple sağdım ondan sonra denedim o zaman da almıyor.
Acaba Göğüsümü mü istemiyor ki diye düşündüm, sağdım da verdim, öyle de emmiyor.
Acaba sütün tadını mı beğenmiyor ki dedim, şişe maması verdim, ama mamayı da emmiyor!!
Doktorumuz ek gıdaya başlayabileceğimizi söyledi, 2 haftadır ek gıdalardan da veriyoruz.
Fakat bu 1 aydan beri böyle, kızım bir türlü emmiyor beni, gündüzleri hep böyle.
Fakat gece hiç bi sorunumuz yok. Gayet güzel emiyor.
Ve ben emzirmek istiyorum, fakat böyle olunca sütten kesilir mi diye de korkuyorum.
Tecrübeli anneler bana yardım edin ne olur :KK43:

meme grevi diye bir şey var canım, yani dönem dönem olabiliyor öyle.
bebeğin büyüme ataklarına bağlı olabilir.
benim oğlum da dönem dönem yapmıştı bunu.
sen hiç vazgeçme. her fırsatta sok ağzına memeyi.
bak geceleri güzelce emiyormuş.
gündüz de uykudan önce ya da uyku esnasında verebilirsin.
bu arada her 2 ayda bir krize giren oğlum şuan 2 yaşında ve ben memeden nasıl keseceğimi düşünüyorum :D
yani napıyomuşuz? vazgeçmek yok. zorla biraz daha..

Benim oğlum da aynı süreçten geçti. Muhtemelen dişleri çıkıyor.

Sen asla emzirmeyi denemeyi bırakma. Gerekirse evet sağıp ver. Muhakkak emzir. Umarım bırakmaz. Ama benim oğlum bıraktı :( şuan sadece günde 1 kez, azıcık emiyor.

Diş süreci geçtiğinde tekrar emmeye başlayabilir. Şuan damakları acıdığı için emmeyi reddediyor sanırım. Şu damağa sürülen jelleri deneyebilirsin.

meme grevi diye bir şey var canım, yani dönem dönem olabiliyor öyle.
bebeğin büyüme ataklarına bağlı olabilir.
benim oğlum da dönem dönem yapmıştı bunu.
sen hiç vazgeçme. her fırsatta sok ağzına memeyi.
bak geceleri güzelce emiyormuş.
gündüz de uykudan önce ya da uyku esnasında verebilirsin.
bu arada her 2 ayda bir krize giren oğlum şuan 2 yaşında ve ben memeden nasıl keseceğimi düşünüyorum :KK70:
yani napıyomuşuz? vazgeçmek yok. zorla biraz daha..

Sağol, gerçekten teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim oğlum da aynı süreçten geçti. Muhtemelen dişleri çıkıyor.

Sen asla emzirmeyi denemeyi bırakma. Gerekirse evet sağıp ver. Muhakkak emzir. Umarım bırakmaz. Ama benim oğlum bıraktı :KK43: şuan sadece günde 1 kez, azıcık emiyor.

Diş süreci geçtiğinde tekrar emmeye başlayabilir. Şuan damakları acıdığı için emmeyi reddediyor sanırım. Şu damağa sürülen jelleri deneyebilirsin.
Jel, Şurup veriyoruz onların da faydası sadece 2-3 saat anca ?? Dişlik bile aldım

Disleri cikiyor muhtemelen. Sen memeyi surekli ver asla vaz gecme donem donem bebekler yapiyor bunu nedense.

Back