Bebeğim sürekli uyuyor

Ama ben meme emsin istiyorum uyurken biberon alıyor meme ağzında bekliyor emmiyor memeyi
Senin kokun rahatlattığı için ve memeyi çekmek yorduğu için memede uyuyor. Emerken uyuduğu an tekrar tekrar uyandır. Biberon verme şu durumda. Çünkü nasılsa biberonla karnı doyduğu için memede uyumaya devam eder

Kızımın yeni doğduğu zamanlar 50 dakika uyandırmaya çabaladığım zamanlar olmuştu. Şimdi de gece en az 3 saat oturuyor. Benimki de çok uyurdu ne yapsan uyanmıyordu ama sarılık oldu tabi. Mutlaka uyandırıp emzirin bebeğinizi, burnunu sıkın, ayaklarını boynunu gıdıklayın, ıslak bezle yüzünü silin.

Allah analı babalı büyütsün.
Benim kızlar da ilk 3 ay zor uyanan cinstendi. Uyanmaları için tamamen soyuyordum ben. Yoksa ne dürtmeler, ne konuşmalar filan işe yaradı. Ama soyunca, özellikle bezlerini açınca zınk diye uyanırlardı. Kesinlikle uyandırıp, emzirmeye çalışmalısınız, biberona alışması uzun vadede sizi çok zorlar. Büyük kızım 9 aydan sonra memeyi reddetti, 7-8 ay sağıp verdim. Sağma işi böyle sürekli hale gelince anne için işkence oluyor.

Yok kızlar azcık uyancak gibi oluyor sonra geri uyuyor gıdıkladım topuğunu tıklattım meme ağzında bekliyor
Bu aynı benim bebeğim :)
3 saatte bir emiyordu maksimum 15 dk emmiştir en uzun.
Sonuçta 7. Gün sarılık oldu 1 akşam fototerapi aldı düzeldi. Sonra yine 3 saatte bir emdi. Huyu öyleydi, zayıf bir bebeğim var. Ben 2 saatte bir beslemeyi başaramadım. Çok da büyük problem olmadı. Ama sağıp biberona alıştırma diyorlar sonra memeyi emmek zor geliyormuş

Bize hemşire topuklarından sıkın uyanınca hemen memeyi tutturun demişti. Yoksa sarılık değeri yükseliyormuş.

Cok normal.Benim bebeklerden biri de girdi kuvoze 10 gun kaldi.Eve geldiginde yaklasik 10 gun uyandirana kadar 40 dk geciyordu.Uzerini soyabilirsin.Cok sicak olursa uyanmaz..Topugunu sık,yuzune hafif nemli bezle sil.

Benim oğlumda böyleydi sarılik yoktu ama uyandıramiyordum. 2 saate bir emzirme yapiyorduk ama gece 1saat uyandırmaya calismakla geciyordu, yaz bebeğiydi soyuyorduk , islak bezle siliyorduk ama onda da cok zordu. Topuk sık, burun sık olmuyordu. 2 aylik olunca doktor uyandirma kalkmıyorsa kendi kalksn dedi sabah 5-6 gibi kalkıyordu. Biberon veriyorsaniz madale biberon kullanin bunu kullanıp memeyi bırakmıyormus.

Benim oğlumda öyleydi, uyanmıyor diye az ağlamadım başında.
Duşa bile soksan uyanmazdi, topuğunu, çenesini.
İmkanı yok göz açmazdi.
Sarılık olmuştu, siz daha uyanmazsa mutlaka götürün, sarilik olmus olabilir..
Güle güle büyütün ☺

Bu arada ben emmiyor diye biberon vermedim hiç, meme verip, meme arasından siringayla mama yada sagdiysam süt veriyordum..
Daha iştahlı emiyordu, aklınızda bulunsun

Yok kızlar azcık uyancak gibi oluyor sonra geri uyuyor gıdıkladım topuğunu tıklattım meme ağzında bekliyor
valla bnm kız yedı gun kuvezde kalmsdı sıksık makınayla sagıp goturmsdum bıkackerede emzrmeye cagrtmslardı cıkıncada uyusa bıle devam lı kaldırdım ayagını oynadm emzırdım meme ucu yok sa meme ucu alın eczaneden tutar belkı onu oglumda onnla alıstrdım kızm da gazı olunca altı ıslattysa emmıyor rezene ıcıyorum fydası oluyor

meme emmez bıberon verıyorsan alıstımı o daha kolayına gıdıyor bu sefer devmlı oyle ıster

Benim ki de memede uyuyor meme reddi mi sizce? bi de sütümle cidden doymuyor, kilosu az doğduğunda da toparlaması lazım,

Benim ki de memede uyuyor meme reddi mi sizce? bi de sütümle cidden doymuyor, kilosu az doğduğunda da toparlaması lazım,
Memede uyuması meme reddi demek değildir . Meme reddinde memeyi emmek istemez kendini yay gibi gerer geriye doğru atar. Sütün yetip yetmediğine kilo alımına göre doktor karar verse daha doğru olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…