- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Senin kokun rahatlattığı için ve memeyi çekmek yorduğu için memede uyuyor. Emerken uyuduğu an tekrar tekrar uyandır. Biberon verme şu durumda. Çünkü nasılsa biberonla karnı doyduğu için memede uyumaya devam ederAma ben meme emsin istiyorum uyurken biberon alıyor meme ağzında bekliyor emmiyor memeyi
Vücuttan atılması gereken bilirubinin, atilamamasi sonucu kan ve vucutta birikmesiyle oluşuyor. Sari renk veriyor.Sık sık emzirilmesi gerekiyor.Sarılık neden dolayi oluyor
Bu aynı benim bebeğim :)Yok kızlar azcık uyancak gibi oluyor sonra geri uyuyor gıdıkladım topuğunu tıklattım meme ağzında bekliyor
Bize hemşire topuklarından sıkın uyanınca hemen memeyi tutturun demişti. Yoksa sarılık değeri yükseliyormuş.Arkadaşlar bu hafta doğum yaptım bebeğim erken geldiği için küvezde kaldı neyse çok şükür taburcu olduk. Küvezdeyken süt sağıp bıraktım iki üç saatte bir emzirdim emmesi çok güzeldi ama şuan sürekli uyuyor uyurken de memeyi tutmuyor tutsa da emmiyor. Sağıp biberonla veriyorum mecburen nolur tecrübeli anneler bi akıl verin bana
Meme sgzindayken cenesinin altina pit pit vur ya da gidiklaYok kızlar azcık uyancak gibi oluyor sonra geri uyuyor gıdıkladım topuğunu tıklattım meme ağzında bekliyor
valla bnm kız yedı gun kuvezde kalmsdı sıksık makınayla sagıp goturmsdum bıkackerede emzrmeye cagrtmslardı cıkıncada uyusa bıle devam lı kaldırdım ayagını oynadm emzırdım meme ucu yok sa meme ucu alın eczaneden tutar belkı onu oglumda onnla alıstrdım kızm da gazı olunca altı ıslattysa emmıyor rezene ıcıyorum fydası oluyorYok kızlar azcık uyancak gibi oluyor sonra geri uyuyor gıdıkladım topuğunu tıklattım meme ağzında bekliyor
meme emmez bıberon verıyorsan alıstımı o daha kolayına gıdıyor bu sefer devmlı oyle ıstervalla bnm kız yedı gun kuvezde kalmsdı sıksık makınayla sagıp goturmsdum bıkackerede emzrmeye cagrtmslardı cıkıncada uyusa bıle devam lı kaldırdım ayagını oynadm emzırdım meme ucu yok sa meme ucu alın eczaneden tutar belkı onu oglumda onnla alıstrdım kızm da gazı olunca altı ıslattysa emmıyor rezene ıcıyorum fydası oluyor
Benim ki de memede uyuyorSenin kokun rahatlattığı için ve memeyi çekmek yorduğu için memede uyuyor. Emerken uyuduğu an tekrar tekrar uyandır. Biberon verme şu durumda. Çünkü nasılsa biberonla karnı doyduğu için memede uyumaya devam eder
Memede uyuması meme reddi demek değildir . Meme reddinde memeyi emmek istemez kendini yay gibi gerer geriye doğru atar. Sütün yetip yetmediğine kilo alımına göre doktor karar verse daha doğru olurBenim ki de memede uyuyormeme reddi mi sizce? bi de sütümle cidden doymuyor, kilosu az doğduğunda da toparlaması lazım,
TeşekürvederimMemede uyuması meme reddi demek değildir . Meme reddinde memeyi emmek istemez kendini yay gibi gerer geriye doğru atar. Sütün yetip yetmediğine kilo alımına göre doktor karar verse daha doğru olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?