Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirir pozisyonda tutun ilk biberon evin sonra yavaş yavaş biberon çekip hemen memeyi deneyin. İlk denemede olmaz belki ama sürekli deneyin. Yoğun bakım hemşireleri meme emmeyen bebeklerin annelerine yaptırıyorlar. Emzirme odasında görmiştümTavsiyeleriniz için teşekkür ederim hepsini deniycem hatta şimdi altını açtım uyandı ama biberon emdiği için memeyi emmiyor bi sonraki saatinde altını açıp emziricem. Çok zormuş bu işler
Sarılık olmasın diye sağıp veriyorum biberonu içiyor eşşek kafalı
Sarılık neden dolayi oluyorAyağını hafif islatabilirsin kuzum, cok zor biliyorum. Benim kizim da 2 günlükken sarılıktan kuvezde kaldi. Uyanmiyordu.![]()
Burnunu sık hafif uyuması normal korkma ama beslemeyi de ihmal etme sarılık olmasın bu ayı atlatsan rahatlarsın uyuya kaldı mı burnunu sık uyandır emer biraz biraz inşallah biberon yerine memeni ver hem sütün çoğalır hemde bebek yapay şeylere alışmış olmaxYok kızlar azcık uyancak gibi oluyor sonra geri uyuyor gıdıkladım topuğunu tıklattım meme ağzında bekliyor
Hayırlı olsun canım.Benim bebegım yok sana tavsıye veremem ama rabbım saglıkla annelı babalı buyutmeyı nasıp etsınArkadaşlar bu hafta doğum yaptım bebeğim erken geldiği için küvezde kaldı neyse çok şükür taburcu olduk. Küvezdeyken süt sağıp bıraktım iki üç saatte bir emzirdim emmesi çok güzeldi ama şuan sürekli uyuyor uyurken de memeyi tutmuyor tutsa da emmiyor. Sağıp biberonla veriyorum mecburen nolur tecrübeli anneler bi akıl verin bana![]()
36+5 te doğum yaptım biberonla beslediler içerde ama memeyi de tutuyordu çok güzel bu sabaha kadar. Birden bıraktı heralde fazla geldi biberon bugün.Canim kac haftalik dogum yaptin bende 36da dogum yaptim ayni dedigin gibiydi sarilik oldu. Ama benimki ilk zamanlar biberonda almadi baya yuksekti sariligi. Kuvezde kaldigi sure biberonlami beslemisler siringaylami? Biberom kolayina geliyo alismis olabilir.
Hayır sakın biberon vermeyin şırıngayla verin.Arkadaşlar bu hafta doğum yaptım bebeğim erken geldiği için küvezde kaldı neyse çok şükür taburcu olduk. Küvezdeyken süt sağıp bıraktım iki üç saatte bir emzirdim emmesi çok güzeldi ama şuan sürekli uyuyor uyurken de memeyi tutmuyor tutsa da emmiyor. Sağıp biberonla veriyorum mecburen nolur tecrübeli anneler bi akıl verin bana![]()
2.900 doğdu 2600 e indi ödemi atınca. Şuan 2.720Dogum ve suanki kilosu kaç bebeginizin?
Uzun uzun yazmışsınız çok teşekkürler. Önce memede 20 dkya yakın tutup 30 cc sağdığım sütümü veriyorum şuandaBurnunu sıkın kulagini sıkın memede en fazla 15 dk oyalayin fazla yormayın..2 saatte bir kesin emzirin bu şekilde bir saatinde dediğim gibi yapın . Ardından sagdiginiz sütten biberonla verin...diğer 2. Saatte direk emzirmeden biberonla verin..eğer böyle yapmazsanız daha çok uyur hastaneye goturursunuz....sarılık başlangıcı olabilir bu şekilde yaparsınız kurtulur sutunuzun yetmediği yerde mama ile devreye girin ...biberona alışacak diye korkmayın serum yemesinden hastaneye gitmesinden iyidir ve alismazda zatenn..daha ilk ayda fazla ayırt edemez....hem yenidoğan ve çocuk servisinde çalıştim...sürekli bu şekilde hastaneye yatmış bebeklerle ilgilendim..keşke ailelere güzelce eğitim verilse hastaneye bu şekilde gelen hasta sayısı azalır...
Not: 4 saatte bir memede olmasinon sebebi senin sütünün kesilmemesi açısından ama 15 dk aşarsa bebek çok yorulur ve biberonu alacak halı kalmaz...bebek kendine geldikçe sarılık geçtikçe yahut güçlendikçe diyelim uyuma oranı azalacak ...en fazla 1 ay böyle devam edersin ...senin sutunde artar bu arada