• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim sürekli uyuyor

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hepsini deniycem hatta şimdi altını açtım uyandı ama biberon emdiği için memeyi emmiyor bi sonraki saatinde altını açıp emziricem. Çok zormuş bu işler

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hepsini deniycem hatta şimdi altını açtım uyandı ama biberon emdiği için memeyi emmiyor bi sonraki saatinde altını açıp emziricem. Çok zormuş bu işler
Emzirir pozisyonda tutun ilk biberon evin sonra yavaş yavaş biberon çekip hemen memeyi deneyin. İlk denemede olmaz belki ama sürekli deneyin. Yoğun bakım hemşireleri meme emmeyen bebeklerin annelerine yaptırıyorlar. Emzirme odasında görmiştüm

Konu hakkinda sifir bilgim var
Normalde cocuklardan da pek hazzetmiyorum hatta hic ama soyle konulari yorumlari falan okuyunca icim pambık gibi oluyor bi bakiyorum siritarak okuyorum niye boyle

Allah bagislasin bu arada
Keske bende bebek olsam da 22 saat uyusam ne guzel

İlk günler uyur sonrada uyumak bilmez sagip vermeye devam edin yoksa saralik olur günde 3 kez 30 40 milim arası biberonla besleyin sonrada hep emzirin 15 20 güne kendine gelir sonrada biberonu birakirsiniz

Sarılık olmasın diye sağıp veriyorum biberonu içiyor eşşek kafalı

Canim kac haftalik dogum yaptin bende 36da dogum yaptim ayni dedigin gibiydi sarilik oldu. Ama benimki ilk zamanlar biberonda almadi baya yuksekti sariligi. Kuvezde kaldigi sure biberonlami beslemisler siringaylami? Biberom kolayina geliyo alismis olabilir.

Tamda şuan oğlumu uyutmaya çalışırken bu başlığı görmem :KK48::KK48::KK48::KK48: benim 2 çocuğunda erken dogdu da biri 15 gun biri 20 gün kaldı küvezde.kuvezde kalan bebisler belli bi düzende beslendiğinden ilk zamanlar hep oyle oluyor 2 saatte bir besleniyorlar o saat gelmeden uyanmazdı benimkiler ...arkadaşların dedigi gibi altını fln acın az topuğunu sıkın uyanır elinizden geldiğince biberon vermeyin o hızlı aktığı icin alışır memeyi istemez sonra ..

Once hayirli olsun saglikla buyut ins minnaki yuzune su sur ayaklrina tiklat elnden geleni yap baktn uyanmyr uykusunun arasinda olsada 2 saate bir besle mama veryrsan 3 saatte bir cnku anne sutune gore daha gec cozunuyr migdede ve sabret beslenp guclendikce iki haftaya kalmaz kendisi uynir minnakim ins

Valla bende etrafın saçma salak laflarına uydum, çocugum açken meme emsin die bekledim zorladım.çocuk besinsiz kalmış sarılıktan yattık.alışırsa alışsın biberona alala nolmuş alışırsa.beslensin besinini alsın,doktorumuz bile kızmıştı bize çocugu nasıl aç bırakırsınız niye mama vermediniz die.valla biz 3 yaşına geldik mama ile büyüdü , keşke emseydi ama olmadı.gayet bağışıklığı kuvvetli yani şükür.

Yok kızlar azcık uyancak gibi oluyor sonra geri uyuyor gıdıkladım topuğunu tıklattım meme ağzında bekliyor
Burnunu sık hafif uyuması normal korkma ama beslemeyi de ihmal etme sarılık olmasın bu ayı atlatsan rahatlarsın uyuya kaldı mı burnunu sık uyandır emer biraz biraz inşallah biberon yerine memeni ver hem sütün çoğalır hemde bebek yapay şeylere alışmış olmax

Arkadaşlar bu hafta doğum yaptım bebeğim erken geldiği için küvezde kaldı neyse çok şükür taburcu olduk. Küvezdeyken süt sağıp bıraktım iki üç saatte bir emzirdim emmesi çok güzeldi ama şuan sürekli uyuyor uyurken de memeyi tutmuyor tutsa da emmiyor. Sağıp biberonla veriyorum mecburen nolur tecrübeli anneler bi akıl verin bana🥺
Hayırlı olsun canım.Benim bebegım yok sana tavsıye veremem ama rabbım saglıkla annelı babalı buyutmeyı nasıp etsın

Canim kac haftalik dogum yaptin bende 36da dogum yaptim ayni dedigin gibiydi sarilik oldu. Ama benimki ilk zamanlar biberonda almadi baya yuksekti sariligi. Kuvezde kaldigi sure biberonlami beslemisler siringaylami? Biberom kolayina geliyo alismis olabilir.
36+5 te doğum yaptım biberonla beslediler içerde ama memeyi de tutuyordu çok güzel bu sabaha kadar. Birden bıraktı heralde fazla geldi biberon bugün.

Arkadaşlar bu hafta doğum yaptım bebeğim erken geldiği için küvezde kaldı neyse çok şükür taburcu olduk. Küvezdeyken süt sağıp bıraktım iki üç saatte bir emzirdim emmesi çok güzeldi ama şuan sürekli uyuyor uyurken de memeyi tutmuyor tutsa da emmiyor. Sağıp biberonla veriyorum mecburen nolur tecrübeli anneler bi akıl verin bana🥺
Hayır sakın biberon vermeyin şırıngayla verin.
Emmez sizi.
İlk zamanlar normal.
Bir süre sonra da uyumayacak.
Ama lütfen biberon kullanmayın emme refleksini bozuyor

Burnunu sıkın kulagini sıkın memede en fazla 15 dk oyalayin fazla yormayın..2 saatte bir kesin emzirin bu şekilde bir saatinde dediğim gibi yapın . Ardından sagdiginiz sütten biberonla verin...diğer 2. Saatte direk emzirmeden biberonla verin..eğer böyle yapmazsanız daha çok uyur hastaneye goturursunuz....sarılık başlangıcı olabilir bu şekilde yaparsınız kurtulur sutunuzun yetmediği yerde mama ile devreye girin ...biberona alışacak diye korkmayın serum yemesinden hastaneye gitmesinden iyidir ve alismazda zatenn..daha ilk ayda fazla ayırt edemez....hem yenidoğan ve çocuk servisinde çalıştim...sürekli bu şekilde hastaneye yatmış bebeklerle ilgilendim..keşke ailelere güzelce eğitim verilse hastaneye bu şekilde gelen hasta sayısı azalır...

Not: 4 saatte bir memede olmasinon sebebi senin sütünün kesilmemesi açısından ama 15 dk aşarsa bebek çok yorulur ve biberonu alacak halı kalmaz...bebek kendine geldikçe sarılık geçtikçe yahut güçlendikçe diyelim uyuma oranı azalacak ...en fazla 1 ay böyle devam edersin ...senin sutunde artar bu arada

biberonla vermeyin diyenlere aldırmayın lütfen serumdan iyidir ayrıca ilk 1 buçuk ay biberon verdim kendi bebeğimede hastaneye yatan bir çok bebegede size şunu soyleyim sütüm arttı o sürede ve çocuk biberonu red etti tam tersi memeyi emdi ...ilk aylar önemli

Burnunu sıkın kulagini sıkın memede en fazla 15 dk oyalayin fazla yormayın..2 saatte bir kesin emzirin bu şekilde bir saatinde dediğim gibi yapın . Ardından sagdiginiz sütten biberonla verin...diğer 2. Saatte direk emzirmeden biberonla verin..eğer böyle yapmazsanız daha çok uyur hastaneye goturursunuz....sarılık başlangıcı olabilir bu şekilde yaparsınız kurtulur sutunuzun yetmediği yerde mama ile devreye girin ...biberona alışacak diye korkmayın serum yemesinden hastaneye gitmesinden iyidir ve alismazda zatenn..daha ilk ayda fazla ayırt edemez....hem yenidoğan ve çocuk servisinde çalıştim...sürekli bu şekilde hastaneye yatmış bebeklerle ilgilendim..keşke ailelere güzelce eğitim verilse hastaneye bu şekilde gelen hasta sayısı azalır...

Not: 4 saatte bir memede olmasinon sebebi senin sütünün kesilmemesi açısından ama 15 dk aşarsa bebek çok yorulur ve biberonu alacak halı kalmaz...bebek kendine geldikçe sarılık geçtikçe yahut güçlendikçe diyelim uyuma oranı azalacak ...en fazla 1 ay böyle devam edersin ...senin sutunde artar bu arada
Uzun uzun yazmışsınız çok teşekkürler. Önce memede 20 dkya yakın tutup 30 cc sağdığım sütümü veriyorum şuanda

Back