• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim sürekli uyuyor

cimcime28

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
1.293
1.911
133
Arkadaşlar bu hafta doğum yaptım bebeğim erken geldiği için küvezde kaldı neyse çok şükür taburcu olduk. Küvezdeyken süt sağıp bıraktım iki üç saatte bir emzirdim emmesi çok güzeldi ama şuan sürekli uyuyor uyurken de memeyi tutmuyor tutsa da emmiyor. Sağıp biberonla veriyorum mecburen nolur tecrübeli anneler bi akıl verin bana🥺

Sarılık olabilir, siz zorla uyandirip yinede besleyin. Bir de degerlerine baktirin.

Yok kızlar azcık uyancak gibi oluyor sonra geri uyuyor gıdıkladım topuğunu tıklattım meme ağzında bekliyor

Arkadaşlar bu hafta doğum yaptım bebeğim erken geldiği için küvezde kaldı neyse çok şükür taburcu olduk. Küvezdeyken süt sağıp bıraktım iki üç saatte bir emzirdim emmesi çok güzeldi ama şuan sürekli uyuyor uyurken de memeyi tutmuyor tutsa da emmiyor. Sağıp biberonla veriyorum mecburen nolur tecrübeli anneler bi akıl verin bana🥺
Canımmm sakınn uyutmaa üzerini soy zıbınla kalsın soğukta uyanıyorlar. Ya da sık sık yıka uyansın. Benimki sarılık oldu ve 1 ay sürdü ben uyandırmakta zorlandıgımdan

Zorla uyandirin emzirin 2 saatte bir emmesi gerek gece de dahil.. sarilik olur mazalaah..altini açın ayaklarini sıkın hafif uyanır annesi

Ayağını hafif islatabilirsin kuzum, cok zor biliyorum. Benim kizim da 2 günlükken sarılıktan kuvezde kaldi. Uyanmiyordu. 😔

Arkadaşlar demiş zaten uyandırın emzirin diye, uyandırıyorsunuz da mı kalkmıyor yoksa hep mi uyku istiyor bilmiyorum ama henüz çok küçük, biberon kolayına gelip memeyi tamamen bırakabilir, sık sık kaldırın emzirin sarılık riskine karşı, topuklarıyla oynayın çenesini gıdıklayın tüm uğraşlara rağmen uyanmıyorsa temiz nemli bir bez ile yüzünü silin.

Oyy yerim onu ben. Gule gule buyutun.
Herkes soylemis gerekeni zaten. Beslenmesi gerekiyor. Normalde 22 saat uyur bebekler ilk dogduklarinda ama iki saatte bir de uyanirlar emmek icin. Beslenmesi gerekiyor simdi.

Taze bir hala olarak aynı durumu yeğenim de yaşadık hastaneye götürdük kan şekeri düşmüş 2 gün gözetim altında kaldı lütfen ihmal etmeyin hayırlı olsun tekrardan

Sarılık olmasın diye sağıp veriyorum biberonu içiyor eşşek kafalı
Canım birkaç gün dha biberon vermeye devam edersen seni emmez haberin olsun alışır biberona. Emzirme akademisi var facede. Oraya post açarak doulalardan yardım alabilirsin. Benim oğlumda uyanmazdı altını açar öyle emzirirdim

Aynı şeyleri bende yaşadım. 1 ay kuvezde kaldı erken doğumdan. 32 haftalık doğdu. Eve geldiğinde benimki de hep uyudu. Emmek için uyandırmak baya eziyetti. Uyansada memeyi zor tutuyordu. Ben ilk önce hafif burnunu sıkıyordum bir kaç kere sonra ağağını hafif hafir cimciriyordum, sıkıyordum. Ama acıtmıcak şekilde. Öyle uyanıyor Du. Öyle öyle alışıyor. Sağlıkla büyütün bebeğinizi

Bezini değiştirin, Kıyafetlerini çıkarın birtek çorapları kalsın. Üşüyünce uyanacaktır. Memeyi tutunca ince bir battaniyle örterek emzirmeye devam edin. Uyumasın, sarılık olur, kan şekeri düşer. Uzun uzun emmeye gücü yetmiyordur şuan. Birkaç dk emzin az uyursa az sonra yine uyandırın.

Back