- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
1 yaşında bebeğim var sürekli mikrop kapıyor sürekli üç aydır bu üçüncü antibiyotik.. sürekli enfeksiyon kapıyo bı kere dizanteri oldu bı kere gram basil diye bişey kaptı şimdi de çok hasta dün üç kere röntgen iki kere ultrason iki kere kan alındı bağırsakları dugumlenmis dediler ameliyat dediler biseyler sonra yok iyi çok gaz var dediler özelde kendi doktorumuz var üniversite hastanesine gidin hemen dedi gittik kan aldilsr kanda enfeksiyon çıktı ama asla ilaç vermeden eve yolladılar gece çocuk çok kivrandi durduramadik saatlerce ağladı yine götürdük iki kere lavman yaptilar çocuk üç saat uyku ile sabahı etti kendi doktorumuza tekrar gittik 6 gün antibiyotik iğne verdi antibiyotik şurup yazdı bı ton ilaç yazdı .. neden araştırma hastanelerine asla ilaç vermiyolar çeksin deyip eve yollanıyor anlamıyorum çocuğum çok çekti çok yıprandı çok üzülüyorum artık bu dördüncü.
Annem evde kedimiz var ondan oluyo diyor ama kedinin aşıları tam başka biryere çıkmıyor dışarı tuvaletini balkona koyduk kedi kapısı var balkonda girip çıkıyor kedi zaten çocuktan korkuyor yanımıza gelmiyo tuylernide kestirdik sıfıra vurdurduk .. bence alakası yok kedi ile.
Acaba dışardan bazen kendimize tavuk köfte söylüyorum ona da yedirmiyorum az onlardan mi hasta oldu ?? Şuan evim tertemiz halıları koltukları battaniyeleri yikattik sürekli hasta diye ordan şüphem yok o yüzden aklıma buda gelmeye başladı birdahs asla dışardan kendimize söylediğimiz şeylerden az da olsa vermeyeceğim ona ayrı özel alıyorum ama yediriyordum da yedirmiycem ..
Sizce neden olsblr ??
. doktora sordum o da anlamadı o da çok üzgün o da bilmiyorum neden böyle oluyor bu çocuk diyo şaşırdı sürekli hasta ..
Sizce nelere dikkat etmeliyim nolur yardım edin
Annem evde kedimiz var ondan oluyo diyor ama kedinin aşıları tam başka biryere çıkmıyor dışarı tuvaletini balkona koyduk kedi kapısı var balkonda girip çıkıyor kedi zaten çocuktan korkuyor yanımıza gelmiyo tuylernide kestirdik sıfıra vurdurduk .. bence alakası yok kedi ile.
Acaba dışardan bazen kendimize tavuk köfte söylüyorum ona da yedirmiyorum az onlardan mi hasta oldu ?? Şuan evim tertemiz halıları koltukları battaniyeleri yikattik sürekli hasta diye ordan şüphem yok o yüzden aklıma buda gelmeye başladı birdahs asla dışardan kendimize söylediğimiz şeylerden az da olsa vermeyeceğim ona ayrı özel alıyorum ama yediriyordum da yedirmiycem ..
Sizce neden olsblr ??
. doktora sordum o da anlamadı o da çok üzgün o da bilmiyorum neden böyle oluyor bu çocuk diyo şaşırdı sürekli hasta ..
Sizce nelere dikkat etmeliyim nolur yardım edin