- 9 Ekim 2022
- 39
- 11
- 30
-
- Konu Sahibi Rapunzel56
Alerji ihtimalini düşündünüz mü acaba. Bir doktora gidin . Emiyorsa sizin yediginz birşey dokunuyor olabilir. Kakadakan aynı zamanda alerjininde belirtisi. 5 aylık bir bebek sürekli ağlamaz vardır bir sıkıntısı. Süt ve süt ürünleri olabilir yumurta olabilir . Diyet yapın birde öyle deneyin.Merhaba arkadaslar 5 aylik bi kizim var dogdugundan beri surekli agliyor gunduz uykusu yok denecek kadar az. Cocuk resmen 12-15 saat uyanik kaliyor aralarda 2-3 kere 20dk uyuyor ama yetmiyor ve surekki agliyor. Gunlerimiz cok verimsiz surekki susturnaya ya da uyutmaya calisiyorum. Hic bir etkinlik gelisimine iyi gelecek hic birsey yapamiyoruz. Ben zaten ne yemek ne ev isi su bile icemiyorum çok yıprandım ailemden uzaktayim yardim edicek bir tane arkadasim bile yok etrafımda. Nasil uyutucam ne yapicam akil verin lütfen( kakasinda nokta nokta kan gördüm gaita verdik sonuc bekliyorum ama fotosunu gosterdigim arkadaşım ablam ishal oldugunu soyluyor 1 aydir putursuz cıvık kaka yapiyor farketmedim ishal oldugunu normal sandım var mi uzun süreli ishal yasayan biri yardim etsin Allah aşkına
Gaita temiz cikti muhtenelen dediginiz gibi alerjik bir durum var. Doktorlar nalesef onemsemiyor kendi kendime bulucanİshal sıvı yapılan kaka değildir günde 6 kereden fazla sıvı yapılan kakadır. Her bebeğin bağırsak florası farklı sıvı,pütürlü,katıya yakın yapabilir dönemsel değişimler olabilir ishal diyemeyiz. Ama kan önemli onunla birlikte huzursuzluğu da var demekki ağlayıp uyuyamadığına göre. Alerjik bişey çıkacak muhtemelen bebeğiniz emiyor mu? Önce bu kısımları netleştirmeniz ve çözmeniz lazım sonrasında düzeni koymanız lazım yani gerekirse başta 2 saat uyutmak için uğraşcaksınız ama uyutacaksınız eninde sonunda ve başından ayrılmıcaksınız 20 dkda uyanıyor diyorsunuz 20 dk ya yakın pışpışlayıp uykuyu uzatmasını sağlayacaksınız kalkarsa geri yatıracaksınız. Anlattıklarım zor ama yapmanız lazım hergün aynı saatte uykuya hazırlıcaksınız falan ama öncesinde bebeğin derdi varsa onun çözülmesi lazım boşuna ağlamaz.
Evet muhtenelen alerji baska seçenek gözükmüyorAlerji ihtimalini düşündünüz mü acaba. Bir doktora gidin . Emiyorsa sizin yediginz birşey dokunuyor olabilir. Kakadakan aynı zamanda alerjininde belirtisi. 5 aylık bir bebek sürekli ağlamaz vardır bir sıkıntısı. Süt ve süt ürünleri olabilir yumurta olabilir . Diyet yapın birde öyle deneyin.
Kan ve ishal alerji sebebiyle oluyor. Bebeğiniz alerjik fark etmemişsiniz alerji de bağırsak karın ve yemek borusundaki ağrı acı sebebiyle huzursuzluk yapıyorMerhaba arkadaslar 5 aylik bi kizim var dogdugundan beri surekli agliyor gunduz uykusu yok denecek kadar az. Cocuk resmen 12-15 saat uyanik kaliyor aralarda 2-3 kere 20dk uyuyor ama yetmiyor ve surekki agliyor. Gunlerimiz cok verimsiz surekki susturnaya ya da uyutmaya calisiyorum. Hic bir etkinlik gelisimine iyi gelecek hic birsey yapamiyoruz. Ben zaten ne yemek ne ev isi su bile icemiyorum çok yıprandım ailemden uzaktayim yardim edicek bir tane arkadasim bile yok etrafımda. Nasil uyutucam ne yapicam akil verin lütfen( kakasinda nokta nokta kan gördüm gaita verdik sonuc bekliyorum ama fotosunu gosterdigim arkadaşım ablam ishal oldugunu soyluyor 1 aydir putursuz cıvık kaka yapiyor farketmedim ishal oldugunu normal sandım var mi uzun süreli ishal yasayan biri yardim etsin Allah aşkına
Uyku için kesinlikle kanguru öneririm. İlk başta sevmeyebilir ama pış pış yaparak şşşşşş sesi çıkararak oturtun sonra yürüyün hızlı hızlı alışacak. İyi bir kanguru edinin ergobaby tavsiye ederim fiyatı yüksek ancak en iyi yatırımınız olacak. Kucakta siz evinizin işini yaparken veya dışarıda dolaşırken yürürken uyur bol bol dinlenirMerhaba arkadaslar 5 aylik bi kizim var dogdugundan beri surekli agliyor gunduz uykusu yok denecek kadar az. Cocuk resmen 12-15 saat uyanik kaliyor aralarda 2-3 kere 20dk uyuyor ama yetmiyor ve surekki agliyor. Gunlerimiz cok verimsiz surekki susturnaya ya da uyutmaya calisiyorum. Hic bir etkinlik gelisimine iyi gelecek hic birsey yapamiyoruz. Ben zaten ne yemek ne ev isi su bile icemiyorum çok yıprandım ailemden uzaktayim yardim edicek bir tane arkadasim bile yok etrafımda. Nasil uyutucam ne yapicam akil verin lütfen( kakasinda nokta nokta kan gördüm gaita verdik sonuc bekliyorum ama fotosunu gosterdigim arkadaşım ablam ishal oldugunu soyluyor 1 aydir putursuz cıvık kaka yapiyor farketmedim ishal oldugunu normal sandım var mi uzun süreli ishal yasayan biri yardim etsin Allah aşkına