- 17 Temmuz 2022
- 490
- 320
-
- Konu Sahibi Moonlight01554
Çişi az evetÇişi azsa susuz kalıyordur. Ama çişi az değilse gayet de yetiyordur. Susuz kalsa içer merak etmeyin. Suluğa koyun eline verin oynasın oynasın içer
Pipetle çekmeyi bilmiyor biberonla da su olduğunu anladığı an tükürüyorAh bende o kadar zorlanıyorum ki, doktor şırıngayla vermemi söylemişti daha çok cıldırıyordu onunla. Pipetli şişeyle verdim biraz biraz içti şimdi ara sıra biberonla veriyorum eskiye nazaran daha iyi. Ama pipetli şişe değişik geldiği için ilk etapta içti.
Emer gibi çeker siz merak etmeyinPipetle çekmeyi bilmiyor biberonla da su olduğunu anladığı an tükürüyorşırınga yine bir gram işe yarıyor sanki
Şırıngayla ağzına sıkacaksınız mecburÇişi az evetSulukla içmiyor sadece emmek istiyor sanırım öyle karşılamaya alıştı anne sütünden başka bir şey vermemiştim 6 ay.
Aventin suluğunu almıştım su olduğunu anladığı an tükürdü bir daha da asla ağzına bile almadı benim bebek biraz inatçıPipetli sulukla içer ya annesini emen bi bebek. Bi kez içemez belki ama ikinciye içer ya. Munchkin ya da avent alın. Sever mutlaka.
Pipet fırçasi kullandınız mı hiç?Aynı sorunu yaşadım doktorum ayran vermemi ve çorbalarını daha sulu yapmamı önermişti. O şekilde su ihtiyacını karşılamaya çalıştık. Ama benim için sorunu çözen şey plastik suluklardan cam suluğa geçmek olmuştu. Plastik, slikon vs suluk ne kadar iyi marka olsa da kokuyor içmemeleri çok doğal
Hayır kullanmadım, çok denedim ama pipetle içmeyi öğretemedim henüzPipet fırçasi kullandınız mı hiç?
Kokunun sebebi bu. 2 yıldır pipetli suluklardan kullanıyorum. Fırçasıyla güzelce temizliyorum. Asla kokuyla karşılaşmadım. Pipetli suluklarda akmayı önleyen sistem var ya içeri tükürük de kaçamıyo.Hayır kullanmadım, çok denedim ama pipetle içmeyi öğretemedim henüz
Yo kullandığım bardakların hiçbiri pipetli değildi, öyle olsa muhakkak temizlerdim. Pipet kullanamadığı için aklınıza gelebilecek her türlü suluk çeşidini denedim sadece cama geçince içti. Benim de içime böylesi sindi açıkcası cam daha sağlıklıKokunun sebebi bu. 2 yıldır pipetli suluklardan kullanıyorum. Fırçasıyla güzelce temizliyorum. Asla kokuyla karşılaşmadım. Pipetli suluklarda akmayı önleyen sistem var ya içeri tükürük de kaçamıyo.
Plastik suluk ilk alındığında da içmemişti canım kokma ihtimali yok o nedenle ama çorbalarını daha sulu verebilirim ayran da mantıklı teşekkürlerAynı sorunu yaşadım doktorum ayran vermemi ve çorbalarını daha sulu yapmamı önermişti. O şekilde su ihtiyacını karşılamaya çalıştık. Ama benim için sorunu çözen şey plastik suluklardan cam suluğa geçmek olmuştu. Plastik, slikon vs suluk ne kadar iyi marka olsa da kokuyor içmemeleri çok doğal
14 aylık olana kadar nasıl verdiniz peki suyu14 aylık bebeğim daha yeni yeni içiyor
9 aylık olana kadar doğru düzgün teklif etmedim hiç içmiyordu zaten14 aylık olana kadar nasıl verdiniz peki suyu