Bebeğim son haftalarda çok huzursuz :'(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hifaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hifaa

13.10.2015 :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
4.837
11.561
208
31
Slm kızlar..
Bn aranıza yeni katıldım. Burada paylaşılanlar hamileliğimde çok işe yaradı... Umarım kızımı büyütürken de öyle olur..
Bizim sorunumuz aslında hep vardı. Çok gazlı bi bebek bnm kızım. Son haftalarda gaz sorunundan ayrı bi huzursuzluk var bebeğimde..
Çocuk devamlı mızmız uyumuyor uyuduğu zaman hemen uyanıyor..
Sıkıntı çekiyor çocuk acaba neden olabilir bana yardımcı olur musunuz bn acemi bi anneyim..
Diş çıkarcağında sancıları önceden başlarmış o yüzden olabilir mi ki ...
Yada başka bi sebebi olabilir mi :'(

Slm kızlar..
Bn aranıza yeni katıldım. Burada paylaşılanlar hamileliğimde çok işe yaradı... Umarım kızımı büyütürken de öyle olur..
Bizim sorunumuz aslında hep vardı. Çok gazlı bi bebek bnm kızım. Son haftalarda gaz sorunundan ayrı bi huzursuzluk var bebeğimde..
Çocuk devamlı mızmız uyumuyor uyuduğu zaman hemen uyanıyor..
Sıkıntı çekiyor çocuk acaba neden olabilir bana yardımcı olur musunuz bn acemi bi anneyim..
Diş çıkarcağında sancıları önceden başlarmış o yüzden olabilir mi ki ...
Yada başka bi sebebi olabilir mi :'(
Bebegin ne kadarlik? Kolik bi bebekmi?

3.buçuk aylık canım hayır kolik bi bebek değil
Galiba donemsel bisey.benim bebegimde 3.5 aylik. Onunda bu ara uykusu cok duzensiz.tam uyuyor aradan 15 dk gecince hop uyaniyor. Gazi olmayan karni tok alti temiz olan bi bebegin bence huzursuzluk sebebi uykusuzluk.duzgun uyuyamiyor uykusunu alamiyorki keyifli olsun.buarada bende gazi mi var yada karni mi agriyo diye muskat diye bisey var onu denedim.hindistan cevizinin kucugu. Sert top gibi bisey.rendenin en kucuk yerine iki uc kere surtuyorum.sutumu yada mamasini cay kasigina sıkıp o sütle muskati veriyorum. Eger gaz yada karin agrisi varsa aninda rahatlatiyor. 10 dk da uyuyor.dr soyledi tamamen bitkisel. Onun disinda yabanci hic bisey vermiyorum

Anladım canım bnde aniden olunca diş çıkarmaya mı hazırlanıyor dedim.. bi de zaten hasta kızım ama yaptığı hastalık huysuzluğundan ayrı bişey...

Ihlamur rezene anason karışımı veriyorum.. bide zinco damla kullanıyorum.. bana da başkası söledi bn bilmiyorum hiç nasıl olur bu işler ... :)

Anladım canım bnde aniden olunca diş çıkarmaya mı hazırlanıyor dedim.. bi de zaten hasta kızım ama yaptığı hastalık huysuzluğundan ayrı bişey...
Bizimkininde agzinda salyasi artti bende acaba dişmi cikariyo dedim henuz erken ama bazi bebeklerde erken cikarabiliyomus dişi. Bizimkinin uyku duzeni haftada bir degisiyo o yuzden ben normal karsiladim.anason rezene vs uyumasina yardimci oluyormus ama surekli verince etkisini kaybetmisde olabilir

Bizimkininde agzinda salyasi artti bende acaba dişmi cikariyo dedim henuz erken ama bazi bebeklerde erken cikarabiliyomus dişi. Bizimkinin uyku duzeni haftada bir degisiyo o yuzden ben normal karsiladim.anason rezene vs uyumasina yardimci oluyormus ama surekli verince etkisini kaybetmisde olabilir

Bn kendime demliyorum anason rezene ıhlamur kendim içiyorum bebeğime 3 kaşık anca veriyorum acaba dokunur mu diye bide bunlara ek tane kimyon katıyorum

Bn kendime demliyorum anason rezene ıhlamur kendim içiyorum bebeğime 3 kaşık anca veriyorum acaba dokunur mu diye bide bunlara ek tane kimyon katıyorum
Bende cok korkuyorum baska bisey vermeye dokunur bi sorun olur diye.bende senin gibi tecrubesiz bi anneyim simdiye kadar kuzenlerimin bebeklerini bile 6 aylik olmadan kucagima almadim

:) evet bnde korkuyodum ama mecbur yanımda yardımcı kimse olmayınca attım korkumu...
Mesela hemşire kuzenim var sakın 6.aya kadar bekleme şimdiden tadını alıştır yemeklerin yoksa çocuk yemek seçiyor dedi .. bende şimdi yaptığım yemeklere patates katıyorum onu bi çay kaşığı kadar veriyorum.. bilmiyorum artık nolcak ayın 13ünde kontrolmüz var dkmuz ne diçek

Back
X