Bebegim sol göğsümü emmedi

berranuuuuuuur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
14
2
36
Almanya
senağlamaiki göğsümde mastid oldu sağtarafı zorlada olsa tutu ama solu emmdi şimdi korkuyorum acaba ikinci bebeğim olursa oda mı emmez cevplarınızı bekliyorumeyvahedigeldismile

Doktora git, tedavini ol arkadaşım. Bu arada süt pompasıyla sol göğsünü doldukça boşalt ki sütün kesilmesin.

arkadaşım ben doktora gittim artık çok geç onu bırakatı merak ettiği acaba 2 . de o göğsümden artık hiçsüt gelmezmi geçen lerde bir arkadaştan öyle duydummafoldumben

Benim de sol göğsümde mastit oldu. Doktora gittik antibiyotik iğneler, birkaç ilaç ve krem verdi. Eve geldiğimde eşimle birlikte ilaçların içindeki kağıtları okuduk ve ilaçları kullanmamaya karar verdim. Süt pompasıyla göğsümü iyice sağdım iki gün boyunca, göğsümden sarı sarı akıntı çıktı bir miktar. Sarı akıntıları görünce sütü oğluma vermedim, döktüm. Mastit olan başka birinden aldığım tavsiye ile dayanabildiğim kadar sıcan su ile uca duğru masaj yaptım (kaynar su ile ıslatılmış pamuk yardımıyla) bir kaç gün boyunca. Yaptığımız araştırmaya göre süt bebeğe verilebiliyormuş. Ben de bebeğime emzirdim sık sık. iki üç güne geçti ama sıcak su masajına devam ettim.. 15 gün oldu yavaş yavaş eski haline döndü çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…