Çocuk Hastalıkları Bebeğim seslere tepki vermiyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gozde1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
24
-7
36
29
Arkadaşlar bebeğim daha 1 haftalık seslere tepkisi çok yok düdük bile çaldık sadece gözlerini kıstı hafif , irkilme falan çok olmuyor düdük sesinde bizim kulaklarımız patlıcaktı o sadece göz kırptı bende otizmden çok korktum gürültüye tepkisi çok az bazen hiç.

Hastaneden cikmadan duyma testi yapildi degil mi?

var tabiki ilk işitmeyi geçemeyince duymuyo sanıp yapmıştık sonra geçti zaten ama tepkisiz olması beni korkutuyor

İrkilme korkma zıplama diğer çocuklar kapı çarpsa uyanıyor bizimki hiç birşeyden etkilenmiyor ama haklsınız bende aşırı bir kaygılanma var

At binip, kılıç kuşanan, kımız içerken ok fırlatan bebekler sadece destanlarda oluyor bilginiz olsun.

1 haftada evham yapacak seviyeye nasıl geldiniz yahu? Bebekler ilk birkaç hafta doğduğunun farkında bile olmaz zaten sürekli uyur halde olurlar. Ne gibi bir tepki bekliyorsunuz? Tuhafsınız gerçekten.

Eski mesajlarıniza baktım, daha 24 yaşında on gün adetiniz geçti diye kenidnize erken menapoz yakıştırması yapmışsınız.
Şimdi de bu...
Bence bu psikoloji hele ki annelik sürecinde sizi coookk yorar. Kendinizin iyiliği için bu huyunuzu törpülemeye çalışın. Bir terapist yardımcı olacaktır. Mesela anksiyite bastığı anda nasıl aklınızı başka şeye yonlendireceginiz konusunda falan size destek olabilir.

1 hafta endişelenmek için çok erken değil mi ya?
Bu arada bebeğin kulağının dibinde düdük falan öttürmeyin ya,iyi misiniz?

Hastaneden cikmadan duyma testi yapildi degil mi?
1 haftalık bebek seslere tepki yok. Hımm bir de üzerine düdük. Mantıklı iyi bir kaygı atağı geçirttiniz çocuğa yani. Bu arada konu silinmiş MuneMune hesabı doğrulanmış üye. cim özledim seni. Bir selam vereyim Yav yani çocukta haklı öyle duruma böyle tepkisizlik.

var tabiki ilk işitmeyi geçemeyince duymuyo sanıp yapmıştık sonra geçti zaten ama tepkisiz olması beni korkutuyor
Anne karnında kulaklarına amniyon sıvısı dolduğu için bebekler ilk haftalar isitme testini gecemeyebilir hatta 1 aya yakın süren oluyor sıvının kulaktan çıkıp testi geçmesi bu işleri doktorlara bırakın
Dikkat edin zarar vermeyin kendi kendinize test deneme yaparken çocuğun kulaklarına
Ve lütfen vesvese yapmayın zaten takıntılarınız oluyormuş lohusalikla birleşip size yanlış şeyler yaptırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…