Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastaneden cikmadan duyma testi yapildi degil mi?Arkadaşlar bebeğim daha 1 haftalık seslere tepkisi çok yok düdük bile çaldık sadece gözlerini kıstı hafif , irkilme falan çok olmuyor düdük sesinde bizim kulaklarımız patlıcaktı o sadece göz kırptı bende otizmden çok korktum gürültüye tepkisi çok az bazen hiç.
Eeee ne istiyorsun 1 haftalık bebektenEvet yapıldı geçti onlardan
var tabiki ilk işitmeyi geçemeyince duymuyo sanıp yapmıştık sonra geçti zaten ama tepkisiz olması beni korkutuyorŞaka mı bu ne düdüğü çaldınız daha gözü açılmadık bebegin başında
Lütfen bebeği rahat bırakın hiç birşey bilmiyorsunuz bilen birileri de mi yok yanınızda yakınınızda
Daha ilk 15 gün uyur yeni doğmuş bebek
Ne tepkisi bekliyorsunuz 1 haftalik bebekten?var tabiki ilk işitmeyi geçemeyince duymuyo sanıp yapmıştık sonra geçti zaten ama tepkisiz olması beni korkutuyor
Arkadaşlar bebeğim daha 1 haftalık seslere tepkisi çok yok düdük bile çaldık sadece gözlerini kıstı hafif , irkilme falan çok olmuyor düdük sesinde bizim kulaklarımız patlıcaktı o sadece göz kırptı bende otizmden çok korktum gürültüye tepkisi çok az bazen hiç.
Efendim anne ne istiyorsun demesini bekliyor olmalıNe tepkisi bekliyorsunuz 1 haftalik bebekten?
Can nasılsın1 haftada evham yapacak seviyeye nasıl geldiniz yahu? Bebekler ilk birkaç hafta doğduğunun farkında bile olmaz zaten sürekli uyur halde olurlar. Ne gibi bir tepki bekliyorsunuz? Tuhafsınız gerçekten.
1 haftalık bebek seslere tepki yok. Hımm bir de üzerine düdük. Mantıklı iyi bir kaygı atağı geçirttiniz çocuğa yani. Bu arada konu silinmiş Mune cim özledim seni. Bir selam vereyim Yav yani çocukta haklı öyle duruma böyle tepkisizlik.Hastaneden cikmadan duyma testi yapildi degil mi?
Anne karnında kulaklarına amniyon sıvısı dolduğu için bebekler ilk haftalar isitme testini gecemeyebilir hatta 1 aya yakın süren oluyor sıvının kulaktan çıkıp testi geçmesi bu işleri doktorlara bırakınvar tabiki ilk işitmeyi geçemeyince duymuyo sanıp yapmıştık sonra geçti zaten ama tepkisiz olması beni korkutuyor