- Konu Sahibi duygusuz.ifade
-
dün doktora gittik. 3 aydır dewamlı bi doktor bulamadım maalesef.. sürekli deneme yanılma yöntemindeyim. sordum seslere karşı hareket edio gülüo falan ama dönüp de bakmıo ses nerden gelio die. doktor da bana duwardaki çizelgeyi gösterdi 3 aylık bebek neler yapabiliomuş bak die. baktım sese bakar die bi şık yoktu. orada yazanların hepsini yapabiliyor. sadece bu şekilde cewap werebildi doktorumuz4. ayda sese bakacağı yazıyordu çizelgede. 1 ay daha bekleyeceğim. inş söylediğiniz gibi bi sorun yoktur.
Merhaba aynı durumdayım ne aşamadasınız? İnşallah birşey yoktur?Benim bebeğim doğduğunda ilk yapılan işitme testini geçti. Fakat 10 günlüklen fark ettimki bazen yüksek sese sıçrıyor bazen hiç tepki vermiyor. Okuduğum yazılarda bebeğin tepki vermemesi santral sinir sisteminde bir hastalığın belirtisi olabilirmiş diyordu. Doktora gittim tekrar işitme testi yapıldı yine geçti testi. Doktora sorunu anlattım o da oyuncak davulla kulağının dibinde ses çıkardı bebeğim hiç tepki vermedi. Olabilir dedi bizi gönderdi. Ama hep içimde bir şüphe; bebeğimde problem var. Sonrasında bir sürü doktora götürdük “bekleyin” dediler. Bugün geldiğimiz durum; bebeğim 64 günlük seslere bazen tepki veriyor bazen vermiyor, göz teması yok , sosyal gülümseme yok. Doktorlar 3 ayı bitirsin tekrar bakalım dediler. Sadece nesneleri takip ediyor. Ben de otizmden şüpheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?