bebeğim şehit oldu

Rabbim size sabır versin. Kimseyi evlat acısıyla sınamasın
Size ve Kevser Su'ya dua edeceğim.

RABBİM SANA DAYANMA GÜCÜ VERSİN CANIM.canım diyorum çünkü acın canımı çok yaktı.durduramıyorum gözyaşlarımı.3 yaşındaki oğlum anne neden ağlıyosun dıyor?siliyorum yine akıyor gözyaşlarım.senin yerine de sarıldım oğluma.KEVSER SU için dualarım.seni çok iyi anladım çünkü oğlum uyurken arasıra nefesini kontrol ediyorum.rabbim seni cennetine davet etmiş.cennetin en güzel köşelerinde kızınla ve eşinle oynaşmanız dileğiyle...

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim,yazdıklarınızı yenı okudum,ben daha iyiyim teşekkürler ders çalısıyorum süreklı üniden kalan derslerimi vericem inşallah..

sağol canım Allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin,bebeğimi çok özledim ama elden birşey gelmiyor,inancım olmasa çoktan ölmüştüm ama ahirette bebeğime kavuşup hep onun küçük bir kız çocuğu olarak kalacağını düşünüyorum,ona olan özlemim ebedi alemde hep bebek kalmasıyla son bulacak...

arkadaşlar msj sayım yeterli değil konu açamıyorum Allah aşkına bu msj okuyan kim varsa iki buçuk yasında yiyenim var (asya) beyin tümörü ve ameliyat oldu 6 gündür komada çok zor durumdayız bu msj kim okuyorsa ne olu bir kez asyam için neolur dua edin suan duaya çok ihtiyacımız var((

Son düzenleme:

tesadüfen girdim bu konuya..ve yazılanlar okudukça ağlıyorum..Allah yardımcınız olsun..şifasını versin inşallah..sağlıkla uyansın yeğeniniz inşallah..dualarımız onunla..

merhaba..açtığınız konuyu tesadüfen gördüm..ve okumaya başladım..okudukça üzüldüm ağladım yaşadıklarınıza..ve yine tesadüfen 51. sayfaya tıkladım..şu anki satırlarınızı okudum..daha çok ağladım..Allah düşmanma yaşatmasın evlat acısını..
inanıyorum ki biraz daha iyisinizdir şimdi..biliyorum bu acı nefes aldıkça sizinle yaşayacak..çok zor..yine de Allah beterinden korusun..
satırlarınız beni çok etkiledi..çünkü 3 yıl önce tek kardeşimi kaybettim ben..33 yaşındaydı annemin gözbebeği babamın canyoldaşıydı..bir sabah evden çıktı..bir daha da gelemedi..yıkıldık..ama asla isyan etmedik..veren Allah aldı tekrar yanına.
anne için evlat acısı nedir çok iyi biliyorum..acının ayrımı olmaz ama evet belki de sizin için böylesi hayırlı olandı..Rabbim kimseye kaldıramayacağı derdi vermezmiş..belki yavrunuzu daha ileride kaybetmek siziçıkmaza sokacaktı..beterin beteri var..bizde daha ağır acılar yaşayanlar var..

Allah yardımcınız olsun..meleğiniz sizi cennette bekleyecek..sevgiyle kalın..

Allah sizlere sabırlar versin anne olmak çok zormuş bebeğimle zor dönemlerden geçiyoruz biz de sağlık problemi var kilo almıyor.intoleransı var bişeylere.1 aydır ömrümden ömür gitti.allah sana sağlıklı bir bebek versin acını unuttursun.kaç kişi üzüldük sana canım bizler yanındayız.hayat çok engelli bir yolmuş bizi sınavlardan geçiren bir yol.ama zor acı günlerin ardından emin ol mutlu olacağın günler gelecek.

Allah sizden razı olsun, ne güzel bir yüreğiniz var diye düşündüm ve yazdıklarınız beni çok duygulandırdı.

Yüce Rabbim üstesinden gelemeyeceğimiz imtihanlarla sınamasın inşallah hiçkimseyi.

Sizin de başınızsağolsun, Allah rahmet eylesin, anneciğinize ailenize ve size sabırlar versin, sizlerin acısını göstermesin inşallah.

Size de geçmiş olsun, bir an evvel bebeğinizin sağlık problemi çözülsün inşallah.

Gıda toleransı hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ve bebek daha çok küçük olduğu için sanırım şimdi tespiti de biraz zaman alabilir.

Hangi safhadasınız bilemiyorum çözüm bakımından ama sanırım öncelikle bir müddet anne sütüne ara verdiriyorlar ve mecburen ek gıdaya başlanıyor bu tür bebeklerde.

Bu anlamda özel mamalar falan veriliyor bebeklere.

İnşallah belli bir periyoda girdikten sonra bir şekilde gelişimi ve kilo alması falan hemen hızlanıyor diye duydum bu şekilde sıkıntısı olanlardan.

Sizin bebeğiniz de doğru beslenme tarzı oturunca sıkıntınız çabucak hallolur. Hem bu araştırmalar esnasında süt vb. ilerisi için de çok geç kalmadan şimdiden belli tedbirleri almış olursunuz, bu açıdan bu sıkıntılı süreçleriniz ileriki yıllarda daha başka sıkıntılar yaşamanızın önüne de geçmiş olacaktır.

En kısa zamanda minik bebişin problemi hallolsun inşallah diyorum, sağlıklar diliyorum.

teşeküür ederimm.Allah razı olsun..hayat büyük imtihanlarla dolu ama Rabbim kuluna çekemeyeceği derdi vermezmiş..çekemeyen zaten isyankar olurdu..beterin beteri var deyip acısını kalbine gömmeyi öğreniyor insan..ne dielim bu günümüze şükür..Allah yaşadığımızdan daha büyük acılar yaşatmasın hiçbirimize..sevgiler..

Acının tarifi yok arkadaşım Allah'tan sabır dilerim. Geride kalan tüm sevdiklerinle ve zamanla umarım yaşama kuvvetle sarılacak gücü bulursun. Yüzünün tekrar gülmesi temennisi ile sevgiler!

tek bildiğim şey bebeğiniz sizi cennetin kapısında bekliyor annem babam gelmeden cenete girmem diyor meleğin her daim yanında bunu unutma dualarım seninle melek annesi

çok sağol allah razı olsun.anne olmak paranoya yaratıyor.o kadar zor ki herşey.allah su yun annesine bol sabır versin içim parçalanıyor düşündükçe

Boğazımda birşeyler düğümlendi.. Allahım sabırlar versin..

off offf gercekten cok acı bır durum Allahım sabır versın umarım şuan daha ıyısındır aglayarak okudum ıcım parcalandı ama takdırı ılahı elımızden gelmeyen hıc bışey yapamadagımız durumlardan bırı Allahım sana bır melek gondermış ve meleğin senın her zaman yanında olacak ve hep annesını koruyacak... Başınız sağolsun...

Gerçekten içim yandı,gözlerim doldu...
Rabbim çok sevmişki onu günahsız olarak yanına aldı,cennetine bıraktı...
Ben anneme bebekken ölseydim cennete giderdim derdim hep.Allah rahmet eylesin.
Allah kimseye taşıyamayacağı yük yüklemez güzel kardeşim.Yine ona sığınıp dua edelim küçük meleğe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…