bebeğim şehit oldu

helal olsun çocuğum yok ama yazılarındaki acıyı hissettim rabbim daha çok sevmiş allah ileride doğacak bebeklerine ömür versin

Mahvettin beni canim yaaa yastigim sirilsiklam oldu rabbim sabir versin cennette bekliyo annesi uzulme bu dunya imtihan dunyasi

gamzem yoldaşım ,beraber bu gurbet ellerde birbirimize yol arkadaşı olmak için çıktık Daima seninleyim rabbim sabır verecek Kevser Su bebeğimiz rahat uyusun Annesini yalnız bırakmayacağız..Bugece senin ne kadar zor geçiyorsa inan bizler içinde öyle..

canım... ian acını cok derınden paylaşıyorum.. sabah okudum face den okudugumdan berı ben ben degılım .. aglıyorum.. sen nasıl dayanıyosundur düşünemıyorum.. tarıfsız bısey bu dustugun bosluguda tahmın edebılıyorum... ama şunlarıda soylemek istıyorum sana.. tesellı ıcın degıl sozlerım gercek olanı bılmen ıcındır.. senın yavrun artık asıl gercekte senı beklıyecek.. ve hadıste dıyokı hıc buyumeyecek ccennet cocgudu onlar.. tum cennet ehlı kıskanır onları.. cunku cennette kımsenın cocugu olmayack.. herkez aynı yasta olacak.. ama sen cok sanslı olacaksın herkez ımrenerek bakacak kızınla sana.. hıc buyumeyecek hep senın yanında olacak ıns.. sana dusen sabırdır arkadasım.. tabıkı göz yaşarır gönül huzunlenır.. ama sabredeceksın ıns..

O kadar üzüldüm ki anlatamam .. Kurbn oldugum Rabbım cennetının en guzel yerine koymustur onu ..melek oolup uçmustur . Mahser gununde sana şefaat etmek için beklıyor şimdi Rabbım sana sabırlar versınn canım benimm .. Dualarım senınle...
klavye sular içinde cok uzgunum cok..

teşekkür ederim arkadaşım iyi ki varsın,iyiki varsınız, ah özgem ah bebeişleri birlikte büyütecektik,nereye baksam bebeğim hayali gözümün önünden gitmiyor,ben bu acıya nasıl dayanıcam bilmiyorum,et tırnaktan ayrılmaz derler ama biz ayrıldık,yarım kaldım,canım gittiiii

canim cok gecmis olsun.inan birtanem bebegin suan cennetde.ALLAH sizi ahiretde kavustursun insallah.diyecek birsey bulamiyor insan.cok etkilendim bogazim dugumlendi...................................

canım benimmm ..
keske sana soyleyıp acını hafıfletecek cumleler bulabılseydık ..

canım kardeşim Rabbim sabrını artırsın inşaallah başın sağolsun elh müslümanız ve biliyoruz ki ölüm bir son değil meleğin ebediyyen seninle olacak ahirette dualarımız seninle...

Birtanem Yine büyüteceğiz hele bu sefer İnşallah raBBİM ikiz eylesin hergün yanında olacağız bebeğimizin hayali gitmiyor gitmeyecekte ama sen güçlü bir şehit annesisin o yüzden dayanacaksın Rabbim sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip edecek inşallah..

Yucerabbim Kimseye kaldiramayacagi yuk vermezmis lütten bu doneminde yardim al

allahım herşeyden önce sabır versin.ama aklından hiç çıkarma sen öbür dünyaya gidince su bebeğin seni kendi yanına cennete alıcak ve orda Allahın izniyle mutlu bişekilde birlikte olucaksınız

GAMZEM,
koca bir aileyiz Türkiye'nin her yerinden sana DesteK evet her ne kadar bu acını hafifletemese de Senin daha çok güçlenmene neden oluyor ..Burfur'uyla Eftalyaaa'ylasıyla Ayşe43'yle Hepimiz bir Telefonuna bakar saat mekan farketmeden daima yanında olmaya hazırız bunu asla unutma ..Seni Keşkee yüreğime Sokabilsem..

Allahım sabır versin canım onun ömrü o kadarmış sebeb ne olursa olsun rabbim ömrünü o kadar kılmış,inşallah sizi bekliyor olacak o küçük melek cennet kapısında Allahım peygamber sabrı versin mekanı şüphesiz ki cennet en azından bunu bilmen birazda olsa sabır versin sana,rabbim senden daha çok sevmiş o meleği...

acımı paylaşan herkese teşekkürler,bende burda salya sümuk oldum,inş. en kısa zamanda yenıden evlatlarım olur,yazacak bırsey bulamıyorum beynım durdu

Yüce Rabbim sabır versin
Çok çok üzüldüm okuyunca ağlamaktan kendimi alıkoyamadım
Küçük meleğin sana öbür dünyada şefaatçi olacak inşallah
Annem babam olmadan ben cennete girmem diyecek
Keşke elimizden bir şey gelsede acını hafifletsek

acımı paylaşan herkese teşekkürler,bende burda salya sümuk oldum,inş. en kısa zamanda yenıden evlatlarım olur,yazacak bırsey bulamıyorum beynım durdu

evet tatlim.belki cok zor ama sen bunlari dusun.nolur dayan...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…