- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
tomurcuğumu unutamıyorum,dün cok ıyı anladım ki aramızda ki bağğ asla kopmayacak,oda benı sevıyor ve özluyor allahım dün mezarı başında hissettirdi ,buda bana yeter,o kücük bedeni ve beyni gideceğini bilmesi bizimle son anları olduğunu bilmesi hersey benı derinden etkiledi,fotolarını görsen son günleri hep üzgün mutsuz hic gülmüyor elini yanağına koyup düşünüyor,farkedemedim,bir bebek hic uyumaz mı diye düşünüyordum doktorlara götürüyorum hıcbırseyı yok dıyor,kutahyadakı dr. Hepsıne göturdum ınanmadım eskısehıre goturdum nedenı bulunsun dıye süper sağlıklı bebek dıyorlar,ama benım kızım uyumuyor,kucakta kalmak ıstıyor,konuşmazsan ağlıyor,4 aylık bebek böyle mı olur dıye endişelenıyordum,ama benım kızım sandığımdan daha buyuk seyler üstlenmıs,ayrılık acısıymış tüm derdi...
Babasıda cok üzgün dün odasına girmiş battanıyesıne sarılmıs kokusunu ıcıne cekıp ağlıyordu...
canim benim simdi okudum inan cok ama cok üzüldüm,mekani cennet olsun.Allahim siz geridekilere ömür versin arkadasim.konusuruz birara..2004 yılında çok genç yaşta canım ablacığım kaybettimhepinizi çokkk iyi anlıyorumm acısı hep yüreğimizde olacak kolay değil insanın canı kanı bol sabır olsun hepimize dualarda buluşmak ümidiyle
çok sağol kanaryam amin canım benim ALLAH razı olsun hepimizin kaybettiği tüm sevdiklerimiz mekanları cennet olsun inşallahcanim benim simdi okudum inan cok ama cok üzüldüm,mekani cennet olsun.Allahim siz geridekilere ömür versin arkadasim.konusuruz birara..
ALLAH razı olsun suuucum amin bizlere hepimize her daim bol sabır lazımkızlar hepinizin başı sağolsun,Allah sizlerede bol bol sabır versin,birinci derece yakınım olarak ilk evladımı kaybettım,canımın canı gitti,Allah baska acı göstermesin,kaldıracak gücüm de yok,kızımın ani ölümü,onu o şekilde buluşum vs. büyük şok ve tramva gecırdım,atlatmaya başladım ama yüreğim hep yanıyor,ölüm acısını düşmanım bile tatmasın...heleki evlat acısını ...
ALLAH razı olsun suuucum amin bizlere hepimize her daim bol sabır lazımRabbim beterlerinden korusun katlanamayacağız ac ı vermesin Rabbim öpüyorum seni kocaman
rabbim bol bol sabır versin
amingittiğim magzalar dükkanlar kızımı soruyor niye getirmedin diye, söyleyemedim bile
Okuduğumdan beri hüngür hüngür ağlıyorum ya rabbim bu ne biçim bir acıdır bu nedir neden neden neden dünyada o kadar kötü insan varken neden 4 aylık masum anasının kuzusu bir bebek? Rabbim sabır versin size hala ağlıyorum hiç bir şey diyemiyorum cennetin en güzel yerinde sizi bekleyecek bunu biliyorum ruhu şad olsun çocuğun çok üzüldüm çok.....
Canım kardeşim mübarek 3 ayların içindeyiz YARAB Peygamberimizin hatrına yüreğinizdeki acıyı hafifletsin amin amin amin
şimdi evimin bir odası hep kapalı orada senin eşyaların hala var ama sen yoksun tomurcuğum,anneciğim sütümü kestiler ama sana ait olan izler hala vucudumda bebeğim mavi çizgi kadar bile ömrün yokmuş(((
Rabbim sabırlar versin .Bende bir anneyim .Çok üzücü.Çok etkilendim
acilde beklerken dr.lar içerden cıktı ne oldu yaşıyormu diye sordum hiçbiri cevap vermedi kapıyı sonuna kadar dayadılar yavrum kıpırdamadan yatıyordu o an neden ben Allahım neden benım yavrum dıye bağırdım ,şimdi anlıyorum ki kader böyleymiş
herşey hayat o kadar ağır ki,benım göbeğimde kı linea çizgisi bile kayboldan yavrum gitti (doğumdan yaklaşık 6 ay sonra gidiyor mavi ince çizgi),göbeğime baktıkca bile canım acıdı,kelebek ömürlü kızım...
acilde beklerken dr.lar içerden cıktı ne oldu yaşıyormu diye sordum hiçbiri cevap vermedi kapıyı sonuna kadar dayadılar yavrum kıpırdamadan yatıyordu o an neden ben Allahım neden benım yavrum dıye bağırdım ,şimdi anlıyorum ki kader böyleymiş
herşey hayat o kadar ağır ki,benım göbeğimde kı linea çizgisi bile kayboldan yavrum gitti (doğumdan yaklaşık 6 ay sonra gidiyor mavi ince çizgi),göbeğime baktıkca bile canım acıdı,kelebek ömürlü kızım...
Bende çok üzüldüm okuyunca, Allahım sabırlar ve dayanma gücü versin.Bebeğiniz sizi cennette bekleyecek ve günü geldiğinde cennette kavuşacaksınız inşallah.Allah size hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin,acınızı hafifletsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?