canım benim seninde başın sağolsun bol sabır diliyorumcanım benim, ben de 3 ay evvel canımın parçası gencecik annemi kaybettim.. insanın canını kaybetmesi kadar kötü birşey yok.. dünyadaki herşey bomboş..
ben de mezarda annemle konuşuyorum.. cevap yok, ses yok.. öyle acı ki..
ne diyeyim, Allah'ım bizleri canlarımızla cennetinde buluştursun inşalahh..
gercekten öyle babişlerini cok sevıyor kızlar ben annemlerın yanına gitmiştim kızımla birkaç gunluğüne kızım cok huysuzlastı evı yadırgadı babasının sesını duymadan susmadı ,tişörtünü koydum yanına kokusuyla sakinleşti o derece düşkün oluyorlar:)
lale devrin bitecek gör bak kızın aranıza girecek:)eşin gun ıcınde telde hep onu soracak işten gelınce hemen ona sarılacak :)
Allahım herkese tattırsın canından kanından parçan olması tarifsiz bır duydu
amin canim benim.bak Rabbim rüyalarindan sana haber etmeye baslamis.azicik toparlanmamn lazim.tabiki öylesin annesin.amin amin güzel arkadasim en kisa zamanda kucagin dolacak insaallah güzel Rabbimin izniyle.ayrica seninle cok yakiniz eskisehirliyim ben.kütahya eskisehir mesafesi ne ki,1 saat.piknige gideriz.büyük meshur havuzu vardi.cocukken cok girerdik ve hamamlari.Allah razı olsun canım,Rabbim size ettiğiniz duaların bin katını versin,burada çok ıyı insanlarla karşılaştım kalıcı dostluklar edındım Allah yokluğunuzu vermesin hepinızın gönlune gore versin...
canım benim cok ısterım sızlere guzel haberler vermek,gece rüyamda test yaptrıyorum hastanedeymısım hamılesın oğlun olacak dıyorlar,Rabbım hayırlısını versın hala anne oldugumu dusunuyorum rabbım kucagımı bos koymasın bırdaha...
ben aylardır takip ediyordum forumu.daha bikaç gün önce kaydoldum buraya.ilk okudugum konu bu oldu.çok üzüldüm cok etkilendim.allah yardımcınız olsun.benım bebegım suan 58 günlük.acınızı hafifletecek söz bulamıyorum.cok dua edecem size.allah sabır versın ..
Gercekten oyle benimde kizim var, babasini gordumu cildiriyor resmen ya, babasida ona deli oluyor tabi.Esim cok gec geliyor isden, kizim uyuyor oluyor bende tabi. Hemen cabucak geliyor, kizini opuyor sonra gidip ustunu falan degisiyor. Bizi goren yok yani, ordamiyim degilmiyim hiic. Benim kucukcadi benim lale devrimi cokdan kapadi.
Suuucum bu arada Allah kabul etsin canim duvalarini, Melek Sun nun helvasi canina degsin arkadasim (can helvasi icin bizde boyle derler Allah kabul etsin anlaminda).
Sevgiler...
amin canim benim.bak Rabbim rüyalarindan sana haber etmeye baslamis.azicik toparlanmamn lazim.tabiki öylesin annesin.amin amin güzel arkadasim en kisa zamanda kucagin dolacak insaallah güzel Rabbimin izniyle.ayrica seninle cok yakiniz eskisehirliyim ben.kütahya eskisehir mesafesi ne ki,1 saat.piknige gideriz.büyük meshur havuzu vardi.cocukken cok girerdik ve hamamlari.
ah kardeşim başın sağ olsun..okurken içim parçalandı ki senin durumunu, hissettiklerini tahmin bile edemeyiz..sınavın gerçekten büyükmüş..ama Allaha sığınmaktan ve dua etmekten başka ne gelir elden.. nihayetinde verende o alanda o hikmetinden sual olmaz toparlamaya çalış canım benim ve eşinede destek ol.. sen güçlü bir annesin.. meleğin seni ağlarken görmek istemezdi onunla ruhen hep birliktesiniz zaten.. şuan sabah ezanı okunuyor, Allahım inşaallah tez vakitte sana ve eşine tekrardan bir evlat nasip eder..kucağınızı doldurur ,acınıza su serper Rabbim..güzel haberlerini alırız burdan inş. canım
insaallah cnm.bende seni eskisehire beklerim.aa cok yakınız:) arada bır gidiyoruz eskısehıre,kücüğümün vesilesiyle bırcok kisiyle tanıstım,beklerım kutahyayada :) esim buralı kücük şirin biryer burası,evet hamamları meshurdur:) barajı var pikniğe oraya gideriz:)
canım benim seninde başın sağolsun bol sabır diliyorumamin diyorum inşallah sevdiklerimizle cennette buluşmak ümidiyle
2004 yılında çok genç yaşta canım ablacığım kaybettimamin canım. inşallah. sağolasın..
2004 yılında çok genç yaşta canım ablacığım kaybettimhepinizi çokkk iyi anlıyorumm acısı hep yüreğimizde olacak kolay değil insanın canı kanı bol sabır olsun hepimize dualarda buluşmak ümidiyle
çok sağol canım benim dostlar sağolsun inşallahAllah sana da bol sabırlar versin canım.. tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun inşallah.. acı geçmez, sadece yokluğuna alışıyor insan..Allah yardımcımız olsun. AMİN !
çok sağol canım benim dostlar sağolsun inşallahamin canım tüm vefat edenlerin mekanı cennet olsun inşallah canım ben halaaa kötüyüm her gece uykumdan sıçrayan biriyim canım ablacığım son nefesinde yanındaydım geceleri uykusuzluk gibi ciddi sorunum halaa var acısı hep taze ve kuvvetli çok zor çok Rabbim bollll sabırlar versin hepimze
aynen canım hep son nefes verirken ki haliyle uykumdan sıçrayıp sabaha kadar gözümü kırmayıp bol duaya yöneliyorum sevdiklerimize tek yapabileceğimiz bol bol duao son halleri kalırmış akılda hep.. öyle hatırlanırlarmış.. annemin son halleri gitmiyo hiç aklımdan..
bazen de anılar geliyo aklıma, hafif bir tebessüm ve ardından tarifsiz bir acı.. ne denilebilir ki.. çok acı, tarifsiz..
cennetinde buluştursun RABBİM bizleri sevdiklerimizle.. bir tek bu umutla yaşıyorum..
aynen canım hep son nefes verirken ki haliyle uykumdan sıçrayıp sabaha kadar gözümü kırmayıp bol duaya yöneliyorum sevdiklerimize tek yapabileceğimiz bol bol duainşallah canım canlarımızla cennette buluşmak ümidiyle inşallah bu dünyada olmadı ahirette bol bol hasret gideririz inşallah onlarında bizleri çok özlediğini çok iyi biliyorum kavuşmamız mekanımız cennet olsun inşallah tekrar bol sabır diliyorum
Canım benim allah sabır versin benim de aklımın hep bir köşesindesin aklıma geldikçe dua ediyorum.allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın.inşallah acıların azalır.elden dua etmekten başka birşey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?