• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

ooff off arkadaşım bende senin durumunu düşünmeden edemiyorum allah sabır versi.bu sene çok üzücü haberler duydum sürekli allahım yanına melek topluyo sanki.hamileliğimin 9.ayında bi gece annem rahıtsızlandığı için acile gittik.bir aile gördüm per perişan 7-8yaşlarında çocukları ambulansla geldi hastaneye çok acı kurtaramadılar o feryat hala kulağımda hiç istemezdim şahit olmak inan :( sonra senin bu üzücü haberini duydum yine çok üzüldüm sana sürekli dualar ettim.birkaçgün öncede bi tanıdığın1.5yaşındaki bebeği 4.kattan düşmüş o da uçtu rabbine.allahım sizlere sabır versin çok zor bir imtihan bu.anne olmak ömür boyu endişe duymakmış meğer.tek ilaç zaman kaybolmasada acı hafifler belki.yeniden çoluk çocuğa karışıp dünya işleriyle avutursun kendini diyecek ve yapacak bişey yok malesef.ben de ilk gebeliğimde 9haftalık kalp atışı olmadığından kürtaj olmak zorunda kalmıştım.sandım bundan büyük acı olamaz çok üzüldüm çok ağladım.anne olmak böyleymiş işte bir kan pıhtısıykende bağlanabilirmiş insan.şimdi oğluma bakınca demek allah sana ömür vermiş seni yollamış yanıma iyiki varsın sen olmadan naparmışım diyorum.allah sana da kızının kardeşlerini yollasın cennetinden tekrar sabırlar canım..

inşallah canım,Allah o ailelere sabır versin,bazen düşünüyorum ya daha büyük iken kaybetsem demek ki Rabbimin bir bildiği var beterınden saklasın diyorum,bende hamileyken ilk aylarda mide bulantısından hastaneye gitmiştim,serum takmışlardı,sonra bir anne geldi evladınız öldü dediler hemde kör bir kurşunla 18 yaşındaymış kadın nasıl ağladı feryat figan bende o kadını görünce mahvoldum ağladım Allaha yalvardım kimseye evlat acısı verme dedim,sonrasında aynı hastanede evladımı götürdük öldü diye haberini aldım o noktada birkez daha yıkıldım,ama gene Allahıma şükür ediyorum çünkü o kadın 18 sene bakmış büyütmüş,halıme sükretmesini öğrendim

ben ıstermıydım böyle olsun yada boyle olabıleceğı aklımın ucundan gecmezdı ,ben yavrumu 5 dk bıraktım ev alt ust odası üst katta gündüz yatagını yorganı yıkadım ,aksam kuruyuncada sereyım dedım ,aksam oldu kızımında uykusu gelmıstı,yukarı cıktım serdım yatagını geldımkı o manzarayla karşılaştım,4 aydır ben bakıyorum yanımda kımsem yok ,banyosunu bıle tek başıma yaptırdım 4 ay boyunca ,çoğu anne cesaret bile edemıyor tek başına bebeklerini yıkamaya,mecburdum odasına cıkmaya yatağı hazır değildi odasında koyacak yer yoktu kızımı,tekli koltuk var sadece ona yatırsam sığmıyor,oturtsam oturacak cocuk değil 4 aylık cünkü,zaten yatağını hazırlamaya cıktım bu yuzden aşağıda bıraktım, günde elli kez inip cıkıyorum merdivenlerden,ne olur böyle söyleme,ben onu gözümden sakındım,ama alınyazısı böyleymiş...

canım benim ben odadan odaya bırakıp gitmeyi kastedmedim arkadaş evde yalnız bırakıp gdiyormuş ona söyledim sen beni yanlış anlamışsın..bak çok üzüldüm şimdi herkes bir odada yanlız bırakıp gidiyor yeri geliyor mutfakta yemek yapıyor tuvalet ihtiyacı oluyor en başta ben ne bunlar çok normal senin yaptığında.ben senin yazını okuduğun ilk günden beri senin için dua edenlerden biriyim ne olur beni yanlış anlamana çok üzülürüm ben sana bişey demedim senin bir hatan olduğunu kesinlikle düşünmüyorum ömrü o kadarmış o meleğin o şimdi cennette o kadar çok mutludurki emin ol.ALLAH yardımcın olsun canım benim lütfen kendini suçlama sakın lütfen.bu bir sınav senin için zor ama zaman sadece zaman.dualarım seninle.

Özelimdeki mesajı yine gözyaşlarıyla okudum,sana çok şeyler yazmak isterdim ama özelden yazamıyorum( 100 msj. kotası varmış)
Sen ne yüce bir annesin,Allahım sen kuvvet ver bu melek annesine :((((((((((((((..........

Merhaba suuucum,nasılsın canım..
Ben sayfana yazmasam da hergün uğruyorum, seni unuttuğumu düşünme,dualarım her daim seninle..İnşaallah birgün bir şekilde iyi, mutlu haberlerini alırım,nasip...kendine,sağlığına dikkat et,hayatta herşey imtihan ve herşey çok boş unutma..Sen çok güçlü ve Allah ın çok sevgili kulusun bunu hissedebiliyorum canım benim..sevgiler..

bende sımdı aglayaraak okudum bıde hamıleyı zaten.daha duygusalım benımde kızım olcak ayın 23 unde ınsaallah.boyle seylerı duydukca çok uzuluyorum.hatta bu gece kızımı ruyamda gordum o kadar cok sevıyodumkı anlatamam.allah sana sabır versın.baska cocugkların olup acını unuttursun.

Merhaba suuucum,nasılsın canım..
Ben sayfana yazmasam da hergün uğruyorum, seni unuttuğumu düşünme,dualarım her daim seninle..İnşaallah birgün bir şekilde iyi, mutlu haberlerini alırım,nasip...kendine,sağlığına dikkat et,hayatta herşey imtihan ve herşey çok boş unutma..Sen çok güçlü ve Allah ın çok sevgili kulusun bunu hissedebiliyorum canım benim..sevgiler..

Allah razı olsun canım,doğru imtihan dünyasındayız yarın kimin başına ne geleceği hic belli değil,bebişimle güzel gelecek planları kurarken hic ummadıgım anda hıc ummadıgım sekılde bebeğim kücük yavrum uçup gitti...en buyuk acıyı bırakarak gıttı,annelıgın ne oldugunu anladıgım anda kollarımı bos bırakarak gıttı ,onunla bırlıkte ölümün ne oldugunu anladım hayat gercekten boş

bende sımdı aglayaraak okudum bıde hamıleyı zaten.daha duygusalım benımde kızım olcak ayın 23 unde ınsaallah.boyle seylerı duydukca çok uzuluyorum.hatta bu gece kızımı ruyamda gordum o kadar cok sevıyodumkı anlatamam.allah sana sabır versın.baska cocugkların olup acını unuttursun.

tesekkurler canım,sende sağ sağlım bebeıgını kucagına al insallah,kucagına aldıgın an daha cok seveceksın yavrunu...ve ona baktıkca sana muhtac oldugunu gördükce daha cok bağlanacaksın,bu hayatta ki en güzel ve en gercek duygu annelik miş

canım benim hergün aklımda kalbimin bi köşesindesin kızımın üstüne dahada titrer oldum aen çok güçlü bi anne ve eşsin Rabbim yar ve yardımcınız olsun günde 10 defa girip bakıyorum senden yeni haberler varmı diye buraya bişeyler yazdığını gördükçe seviniyorum bizi hiç bi zaman habersiz bırakma seni tanımasamda kardeşim gibi hissediyorum kendine ve eşine dikkat et kendinize iyi bakın

canım benim hergün aklımda kalbimin bi köşesindesin kızımın üstüne dahada titrer oldum aen çok güçlü bi anne ve eşsin Rabbim yar ve yardımcınız olsun günde 10 defa girip bakıyorum senden yeni haberler varmı diye buraya bişeyler yazdığını gördükçe seviniyorum bizi hiç bi zaman habersiz bırakma seni tanımasamda kardeşim gibi hissediyorum kendine ve eşine dikkat et kendinize iyi bakın

tesekkurler canım,Allah razı olsun sızlerden,heran aklımızda kalbımızde bebeğimiz,anılarını hayalını hep anıyoruz,fotolarına bakıyoruz vıdeolarını ızlıyoruz,hergun cekmişim fotolarını,kokusu zaten evımızde,kıyafetlerını koklayınca cennet kokusu,o bıle bana yetıyor...

of çok üzüldüm bu acı çok ya gözyaşlarımı tutamadım Allahım sana sabır versin, yeni yavrularını kucağına tez vakitte alırsın inş.iyi ve kötü herşey Allahtan bunu kabul edelim acılarımız azalsın:14:

of çok üzüldüm bu acı çok ya gözyaşlarımı tutamadım Allahım sana sabır versin, yeni yavrularını kucağına tez vakitte alırsın inş.iyi ve kötü herşey Allahtan bunu kabul edelim acılarımız azalsın:14:

teşekkurler,şimdiden kardeşlerini düşünüyorum inşallah acım bu sekılde azalır,belkıde bızden önce tanıstı kardeslerıyle,Allah herseyın hayırlısını versın

tesekkurler canım,Allah razı olsun sızlerden,heran aklımızda kalbımızde bebeğimiz,anılarını hayalını hep anıyoruz,fotolarına bakıyoruz vıdeolarını ızlıyoruz,hergun cekmişim fotolarını,kokusu zaten evımızde,kıyafetlerını koklayınca cennet kokusu,o bıle bana yetıyor...

çok çok üzüldüm inşallah tekrar anne olursun. rahmetli olan meleğin fotoğrafını görmek isterdimm:5:

çok çok üzüldüm inşallah tekrar anne olursun. rahmetli olan meleğin fotoğrafını görmek isterdimm:5:

teyzesi kızım çok güzeldi,Allahım onu gercek bir melek olarak yaratmış,bugun mezarına gittim kandil olmasına rağmen kimsecikler yoktu cünkü öğlen sıcağı 1 civarı dışarda acayip güneş var insanın kafasını kaynatır,neyse gittim 1karış otlar cıkmış yemyeşil olmuş üstü böyle görünce dayanamadım duygulandım,koskoca mezarlıkta sadece kızımın üzerinde ki otlar yeşermiş,sıcaktan kurumamış,beni ağırladı resmen sıcaktı ayak ucuna oturdum birden gölge oldu estikce esti annenmmmmmmm seni çok seviyorum dedikçe üzerindeki otlar sallandı ağaçlar dallarını salladı vuuuu diye sesler sanki bende seni seviyorum annem der gibi cevap verdi,suyunu döktüm duamı ettim dertleştim kızımla ,yanından zor ayrıldım...

teyzesi kızım çok güzeldi,Allahım onu gercek bir melek olarak yaratmış,bugun mezarına gittim kandil olmasına rağmen kimsecikler yoktu cünkü öğlen sıcağı 1 civarı dışarda acayip güneş var insanın kafasını kaynatır,neyse gittim 1karış otlar cıkmış yemyeşil olmuş üstü böyle görünce dayanamadım duygulandım,koskoca mezarlıkta sadece kızımın üzerinde ki otlar yeşermiş,sıcaktan kurumamış,beni ağırladı resmen sıcaktı ayak ucuna oturdum birden gölge oldu estikce esti annenmmmmmmm seni çok seviyorum dedikçe üzerindeki otlar sallandı ağaçlar dallarını salladı vuuuu diye sesler sanki bende seni seviyorum annem der gibi cevap verdi,suyunu döktüm duamı ettim dertleştim kızımla ,yanından zor ayrıldım...
Rabbim kabul etsin canım benim kabir ziyaretini :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

amin canım,teşekkur ederım,canım cok yanıyor,bugun daha bi üzüldüm,helva yaptım onun için dağıttım,bugun yanına gidince hissettim ki oda beni cok özlemiş...
ALLAH kabul etsin canım meleğinin canında bulunsun helva :31: meleğin hep gözlerimin önünde canım çok zor Rabbim bol sabır versin inşallah :14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Back