bebeğim şehit oldu

ağlamaktan kendimi alamadım Allah sabırlar versin..kimseyi evlat acısıyla sınamasın Rabbim...kendi bebeğim geldi hemen aklıma düşünmesi bile acı veriyoo,Allah insana taşıyamacağı yük vermezmiş inşallah biran önce atlatırsın bu durumu canım..dualarımız seninle..

Canım diyecek kelime bulamıyorum. Allah sizlere özellikle sana ve eşine sabırlar versin. Geriden gelecek olana Allah uzun ömürler versin inş.

Cigerim yandı canım benim ne denilebilirki Allah peygamber sabrı versin tez zamanda acını dindirsin insallah

..... parmaklarım tuşlara basmakta zorlanıyor, benimde içim yanıyor. Sana ne desem ne söylesem de boş, teselli yine Allah'tan... Rabbim yüreğini ferahlatsın inş..

..... parmaklarım tuşlara basmakta zorlanıyor, benimde içim yanıyor. Sana ne desem ne söylesem de boş, teselli yine Allah'tan... Rabbim yüreğini ferahlatsın inş..

ciğerim yandı benim yaşimdi sen ne durumdasındır.ama allahın izniyle geçecek allahım sana daha bol bol güzel güzel uzun ömürlü evlatlar nasip edecek inşallah.sen yüreğini ferah tut allahım herzaman yanındadır.benimde 37 günlük bebeğim var.allahım ilkönce tüm bebekleri sonrada benimkini korusun.acılarını bizlere göstertmesin.ama çok kötü oldum ya acaba süttenmi mamadanmı yoksa yatağındamı yoksa kusmuktanmı neden olmuş.off ya allahım sen bizleri evlat acısıyla sınama yarabbim(

canım Rabbim sana sabr-ı cemil versin.YENİ bir bebeğe hazırlanırken psikolojinin düzelmesi için de dua edeceğim .en kısa zamanda anne olursunuz inşallah..

canım arkadaşım şuan kalbim nasıl bir acıyla doldu anlatamam nefes alamıyorum şuan inan..

bende kızımı 2 ay önce kollarımda kaybettim..bilirim anlarım..nefes almak istersin alamazsın duymak görmek istersin yapamazsın...ama sana tüm içtenliğimle şunu söylemek isterim o senin şefaatçin.o seni cennetin kapısında beklemeye başladı bile.ne mutlu bizlere meleklerimiz var inan onlar çok ama çok iyi bir yerde.inan bizler allahın sevgili kullarıyız.

sakın içine atma çık dışarı bağır haykır yeter ki içine atma..

allah sabır versin..ki inan veriyor..

Son düzenleme:
Ne söylesek aslında boş teselli sizin için,ne yazık ki acınızı tasavvur bile edemiyoruz.Melekmiş daha gerçek melek olmuş cennette sizi bekleyen bir melek.41 ateş yanarmış sevdiğini kaybedenin kalbinde zamanla 40'ı söne ama 1 tanesi o kalp durana kadar yanarmış bazen çoğalır bazen azalır ama asla sönmez.
Rabbim sabır versin...

Rabbim size de sabır versin.

başın saolsun kuzum bırbırınızden baskası sadece anlama calışır ..

Dışarı çıkıyoruz gexıyoruz enazından hava alıyor ama başka elımden gelmıyor gözlerınden akan yaşlar yureğime değiyor..inşallah 1.5 ay sonra daha guzel olacak

ALLAH sabır versin canıminan çok kötü oldum üzüldüm ama ALLAH'IN izniyle O'NUN verdiği güç ve sabırla atlatacaksın inşallah bol bol sabır vermesi için rabbimize dua et ve k.i.b

acını yüreğimde hissettim bir anne olarak, rabbim sizi çok sevmiş, sizi cennetine almak istemişki, acıların en büyüğüyle sınamış, yavrun sana tekrar gelecek buna inan, kendini toparla, biz bu dünyanın zevkleriyle oyalanaduralım, senin yavrun cennetin en güzel yerinde sana geleceği günü bekliyor, ve Allah bizi bizim birbirimizi sevdiğimizden çok daha fazla sever, mutlulukların en güzelleriyle mükafatlandırılacaksın arkadaşım, Allah sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…