- 6 Mart 2024
- 10.083
- 8.706
- 163
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
İlk kez bir doktorun çay kaşığı ile şekerli su önerdiğini duydum ilk kez yani bi yaşıma daha girdim şaka gibi resmenDoktorumuz sarılık olmasın / olursa da çabuk atlatsın diye günde max 3 çay kaşığı şekerli su önermişti. Ben korkup sabah akşam verdim ama yoğun şekerli değil tabi. Kızım sarılık oldu ama çok düşük seviyelerde atlattık ki ilk 4 gün emziremediğim halde. Darısı size inşallah geçmiş olsun
ben de ilk kez duydum. öyle bir sey doktorum söylese doktoru değiştiririm sanırımİlk kez bir doktorun çay kaşığı ile şekerli su önerdiğini duydum ilk kez yani bi yaşıma daha girdim şaka gibi resmen
doyduğundan nasıl emin olucam? bugün iki kere kaka bir kez de çişini yaptı. bence bebeğe göre az yapıyor çisini ama sürekli de memede. napacağımı sasırdım gercekten.Benim oğlumda çok güzel emiyodu hatta 3 günde 300 gram almıştı doktorlar bile şaşırmıştı ama ona rağmen sarılığı sınırda çokıyodu emzirmeye devam ettim doyduğundan emin oldum her seferinde neyse ki düştü değeri
Kac gunluk bebis?doyduğundan nasıl emin olucam? bugün iki kere kaka bir kez de çişini yaptı. bence bebeğe göre az yapıyor çisini ama sürekli de memede. napacağımı sasırdım gercekten.
gaz sancısı dısında da huzursuzluğu yok. yani aç olsa huzursuz olmaz mıydı?
Hayır canım bebekler aç olsa bile uyuyo ilk zamanlar.kakadan ziyade çiş önemli günlük en az 4 tane çişli bez çıkarmalı. Ben hem bezleri sayıyodum hemde emdikten sonra biraz sağıp kaşıkla veriyodumdoyduğundan nasıl emin olucam? bugün iki kere kaka bir kez de çişini yaptı. bence bebeğe göre az yapıyor çisini ama sürekli de memede. napacağımı sasırdım gercekten.
gaz sancısı dısında da huzursuzluğu yok. yani aç olsa huzursuz olmaz mıydı?
2 günlük dahaKac gunluk bebis?
sütüm geliyor.. yutma sesini de duymaya basladım bugün. bazen emmek istemiyor sıkı sıkı kapatıyor dudaklarını ama yani coook nadir. sindiye kadar 2-3 kez reddetmiştir emmeyi. geri kalanı emdi hepAslı iki saatte bir emzir emerken uyuyorsa da muhakkak uyandır bebekkoyu sütün geliyor değil mi
yapıyorum sürekliAktif emmesini sağla, burnunu sık topuğuna falan vur tabi nazikçe :)
Ne kadar geldigini bilmen için sağıp bakman gerek bez sayısı çok azsütüm geliyor.. yutma sesini de duymaya basladım bugün. bazen emmek istemiyor sıkı sıkı kapatıyor dudaklarını ama yani coook nadir. sindiye kadar 2-3 kez reddetmiştir emmeyi. geri kalanı emdi hep
evet bana da az geliyorNe kadar geldigini bilmen için sağıp bakman gerek bez sayısı çok az
Sarılık aşağı yukarı her bebek oluyor önemli olan hastaneye yatacak duruma gelmemesi. Eğer doymama gibi bi durum varsa mama vermeni isteyebilir doktoryapıyorum sürekligıdısını elliyorum falan…
Kaç aylık bebeğinizKızlar bebeğim sık sık emiyor hatta dünden beri kuvvetli yutma sesini de duyuyorum. Ama bugün yüzünün sarardığını farkettim. Sonra göz bebeklerine baktım onlar da sararmış.
Kontrolümüz pazartesi günü. saatte bir emzirmeye başlicam artık ama çok moralim bozuldu. Cok sık emiyor neredeyse 1 saat her emzirmede memede kalıyor. Hepsinde aktif emmiyor tabii ki ama ben daha napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?