How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları bebeğim Ölüyordu yardıım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Eski bi yazi ama yazmak istedim.bende ayni durumdayim.ya kusarken bogiluyor ya da kusamadiginda genzine kaciyor boguluyor tikaniyor.gunlerdir takip ediyoruz uyurken bile yalniz birakamiyorum.uykusuzluk perisan etti.ilk oldugunda acile goturduk olabilir dediler.cocuk gastaentereloji doktoruna götürdük morarma yoksa olabilir dedi.kafayi yemek uzereyim artik kafama koydugum yere uyuyorum ve birsey duymuyorum eşim de bitti artik hem is hem uykusuzluk.sizinki ne zaman duzeldi

arkadaşlar 2 buçuk aylık bir kızım var dogdugundan beri ağzından burnunda kusuyordu.1 aylıkken reflü teşhisi kondu ve ilaç tedavisine başladı zantac ve motilium kullanıyordum.sonra ilaçları bıraktım çünkü bebeğim cok küçüktü zarar vereceğinden korktum.ilacı bıratıktan sonra kusması azaldı en azından burnundan gelmiyordu taakii iki gün önceye kadar sabah bes buçukta bebeğimi bebesiğinde yarı ölü vaziyette buldum kusmus ağzından burnunda nefes alamıyordu yaşadığım dehşeti anlatamam.kendine getirmeye çalıştık olmadı hastaneye götürdük nefes borusunu temizleyip oksijen verdiler kendine geldi çok şükür ikinci gece yine aynı saatte aynı durumla karşılaştım bu sefer başında beklediğim için erken müdahale edebildim.doktoruna götürdük ilaç tedavisine başladık bu kez gaviscon.zantac ve motilium kullanmaya başladık.okadar çaresisiz ki ne yapcağımızı şaşırdık geceleri bebeğimin başında bekliyoruz.iki gece üst üste bebeğimi kaybetme korkusu yaşamak çok yıprattı beni.eğimli yatırma yan yatırma ne varsa yapıyoruz buna rağmen boğuluyor.benzer durumları yaşayıp onerisi olan varsa lütfen yardım etsin.

Canım iyi akşamlar çok geçmiş olsun rabbim evladını sana bağışlamış ayırmasında. Okuyunca çok kötü oldum yazıyım dedim. Bi bilgim yok bu konuda ama ilaçlara rağmen kusuyorsa acaba başka doktoramı gitseniz.

Back