arkadaşlar 2 buçuk aylık bir kızım var dogdugundan beri ağzından burnunda kusuyordu.1 aylıkken reflü teşhisi kondu ve ilaç tedavisine başladı zantac ve motilium kullanıyordum.sonra ilaçları bıraktım çünkü bebeğim cok küçüktü zarar vereceğinden korktum.ilacı bıratıktan sonra kusması azaldı en azından burnundan gelmiyordu taakii iki gün önceye kadar sabah bes buçukta bebeğimi bebesiğinde yarı ölü vaziyette buldum kusmus ağzından burnunda nefes alamıyordu yaşadığım dehşeti anlatamam.kendine getirmeye çalıştık olmadı hastaneye götürdük nefes borusunu temizleyip oksijen verdiler kendine geldi çok şükür ikinci gece yine aynı saatte aynı durumla karşılaştım bu sefer başında beklediğim için erken müdahale edebildim.doktoruna götürdük ilaç tedavisine başladık bu kez gaviscon.zantac ve motilium kullanmaya başladık.okadar çaresisiz ki ne yapcağımızı şaşırdık geceleri bebeğimin başında bekliyoruz.iki gece üst üste bebeğimi kaybetme korkusu yaşamak çok yıprattı beni.eğimli yatırma yan yatırma ne varsa yapıyoruz buna rağmen boğuluyor.benzer durumları yaşayıp onerisi olan varsa lütfen yardım etsin.
Çok kötü bir durum ya kim bilir sizin için ne kadar kötüdür.. Maalesef yardımcı olamayacağım ama okudum ve geçmiş olsun demek istedim.. Allah yardımcınız olsun
arkadaşlar 2 buçuk aylık bir kızım var dogdugundan beri ağzından burnunda kusuyordu.1 aylıkken reflü teşhisi kondu ve ilaç tedavisine başladı zantac ve motilium kullanıyordum.sonra ilaçları bıraktım çünkü bebeğim cok küçüktü zarar vereceğinden korktum.ilacı bıratıktan sonra kusması azaldı en azından burnundan gelmiyordu taakii iki gün önceye kadar sabah bes buçukta bebeğimi bebesiğinde yarı ölü vaziyette buldum kusmus ağzından burnunda nefes alamıyordu yaşadığım dehşeti anlatamam.kendine getirmeye çalıştık olmadı hastaneye götürdük nefes borusunu temizleyip oksijen verdiler kendine geldi çok şükür ikinci gece yine aynı saatte aynı durumla karşılaştım bu sefer başında beklediğim için erken müdahale edebildim.doktoruna götürdük ilaç tedavisine başladık bu kez gaviscon.zantac ve motilium kullanmaya başladık.okadar çaresisiz ki ne yapcağımızı şaşırdık geceleri bebeğimin başında bekliyoruz.iki gece üst üste bebeğimi kaybetme korkusu yaşamak çok yıprattı beni.eğimli yatırma yan yatırma ne varsa yapıyoruz buna rağmen boğuluyor.benzer durumları yaşayıp onerisi olan varsa lütfen yardım etsin.
Arkadaşlar yuz üstu yatirsam sorun olmayacak ama oda tehlikeli olduğu için cesaret edemiyorum
Boğulma önleyici yastık varmış bilginiz varmı.
gecmış olsun canım kızımda cok kusuyordu burnundan agzından yastıksız kesınlıkle yatırmazdım burnundan kusak geldıgı anda hemen burun aspıratorunle temızlıyorduk daha rahat nefes alıyodu acılıyodu yavrum cok elımızde ölumden döndu en son AR mamalrdan alıp deneyecektım cok şükür gectı sonra yastıgı denemedım ama imkanında varsa alıp deneyebılırsın
Allah'ımm
tüylerim diken diken oldu
Rabbim korusun o minik meleğini, kıyamam
hepimiz anneyiz.. inşaallah bir daha yaşamazsın bu feci olayı.
Bir an evvel iyileşir meleğin inşaallah..
Su mubarek gunlerin hatrina Allah sifa verir insallah bebeginize gecmis olsun..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ağlayarak okudum evladını kollarının arasında ölüme yakın görmek tarifi imkansız bir acı. Bebeğimin kusmadigi her sabah sukrediyorum rabbime. Cok mutsuzum bir haftadir psikolojm altust bebegimi kaybetmekten cok korkuyorum lutfen dua edin. Canim buarada senin bebegin kusmasi ne zaman geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?