How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları bebeğim Ölüyordu yardıım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

tgbcll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
67
22
98
34
Samsun
arkadaşlar 2 buçuk aylık bir kızım var dogdugundan beri ağzından burnunda kusuyordu.1 aylıkken reflü teşhisi kondu ve ilaç tedavisine başladı zantac ve motilium kullanıyordum.sonra ilaçları bıraktım çünkü bebeğim cok küçüktü zarar vereceğinden korktum.ilacı bıratıktan sonra kusması azaldı en azından burnundan gelmiyordu taakii iki gün önceye kadar sabah bes buçukta bebeğimi bebesiğinde yarı ölü vaziyette buldum kusmus ağzından burnunda nefes alamıyordu yaşadığım dehşeti anlatamam.kendine getirmeye çalıştık olmadı hastaneye götürdük nefes borusunu temizleyip oksijen verdiler kendine geldi çok şükür ikinci gece yine aynı saatte aynı durumla karşılaştım bu sefer başında beklediğim için erken müdahale edebildim.doktoruna götürdük ilaç tedavisine başladık bu kez gaviscon.zantac ve motilium kullanmaya başladık.okadar çaresisiz ki ne yapcağımızı şaşırdık geceleri bebeğimin başında bekliyoruz.iki gece üst üste bebeğimi kaybetme korkusu yaşamak çok yıprattı beni.eğimli yatırma yan yatırma ne varsa yapıyoruz buna rağmen boğuluyor.benzer durumları yaşayıp onerisi olan varsa lütfen yardım etsin.

arkadaşlar 2 buçuk aylık bir kızım var dogdugundan beri ağzından burnunda kusuyordu.1 aylıkken reflü teşhisi kondu ve ilaç tedavisine başladı zantac ve motilium kullanıyordum.sonra ilaçları bıraktım çünkü bebeğim cok küçüktü zarar vereceğinden korktum.ilacı bıratıktan sonra kusması azaldı en azından burnundan gelmiyordu taakii iki gün önceye kadar sabah bes buçukta bebeğimi bebesiğinde yarı ölü vaziyette buldum kusmus ağzından burnunda nefes alamıyordu yaşadığım dehşeti anlatamam.kendine getirmeye çalıştık olmadı hastaneye götürdük nefes borusunu temizleyip oksijen verdiler kendine geldi çok şükür ikinci gece yine aynı saatte aynı durumla karşılaştım bu sefer başında beklediğim için erken müdahale edebildim.doktoruna götürdük ilaç tedavisine başladık bu kez gaviscon.zantac ve motilium kullanmaya başladık.okadar çaresisiz ki ne yapcağımızı şaşırdık geceleri bebeğimin başında bekliyoruz.iki gece üst üste bebeğimi kaybetme korkusu yaşamak çok yıprattı beni.eğimli yatırma yan yatırma ne varsa yapıyoruz buna rağmen boğuluyor.benzer durumları yaşayıp onerisi olan varsa lütfen yardım etsin.

Çok kötü bir durum ya kim bilir sizin için ne kadar kötüdür.. Maalesef yardımcı olamayacağım ama okudum ve geçmiş olsun demek istedim.. Allah yardımcınız olsun

Çok kötü bir durum ya kim bilir sizin için ne kadar kötüdür.. Maalesef yardımcı olamayacağım ama okudum ve geçmiş olsun demek istedim.. Allah yardımcınız olsun

Teşekkür ederim duyarlı davranısiniz için.ALlah kimseye yaşanmasn çok zor inşallah bende yasamam bidaha.
.

Rabbim şifa versin .canım bizimki kusmuyordu fakat tükürüğünde bile boğulur gibi oluyordu.dr.yastığınıdöşeğinin altına koyup öyle yatırmamı önermişti öyle yaptım iyi şükür.sen de öyle dene canım genzine kaçmaz bu şekilde inşalalh. neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum çünkü eşim bebeğime mama verirken genzine kaçtı veya fala yuttu sanırım bir süre öldü zannettik ve mahvolduk çok zor gerçekten Rabbim bir daha yaşatmasın :50:

canım benim çok geçmiş olsun, Allahım en kısa zamanda şifa versin ve bu sıkıntıdan hayırlısıyla kurtarsın bebeğini inşallah. benimde küçük bebeğim var nekadar korktuğunu tahmin edebiliyorum:50:
bende bu anlattığın durumdan çok korktuğum için bebeğimin başının altına hem yastık koyuyordum, hemde yan yatırıp sırtını yastıkla destekliyordum ki sırt üstü dönmesin uyurken diye. tabi sırtına yastık koyarken diğer tarafa devrilip yastığa yüzü gelipte nefes alamama gibi bir durumda söz konusu oluyor Allah korusun, o yüzden hem sırtını hem önünü yastıkla desteklemek lazım. muhakkak yapıyorsundur ama olsun yinede yazayım dedim.
birde canım bebelac kusma önleyici mama var, sen şimdi büyük ihtimalle emziriyorsundur ama istersen birkaç gün emzirmeye ara ver, sütün kaçmasın diyede pompa ile çek buzlukta sakla kendi sütünü. o arada bu dediğim mamayı al birkaç gün dene bakalım belkide şifa olur inşallah iyi gelir???

tatlım bak birde bunu buldum, yine bebelac'ın ürünü:

Kusan bebekler için anne sütü kıvam arttırıcı:
Bebelac Thickener kusmanın olduğu tüm durumlarda bebekler ve yetişkinler için kullanıma uygundur. Anne sütü, mama veya ek gıdalarla birlikte kullanılabilir.

Emzirdikten sonra; 25 ml su + 1 ölçek Bebelac Thickener. Emzirme bitiminde kaşık ile ufak ufak verilir.

Sağdıktan sonra; 100 ml anne sütü/mama + 1 ölçek Bebelac Thickener.

Ek gıda ile birlikte; Ek gıda + 1 ölçek Bebelac Thickener.

* Tek başına kullanılmamalıdır.

İlk dediğim mama ise bu;

Kusan Bebekler için Doğumdan İtibaren Kullanılabilen Biberon Maması
Bebelac AR, özel bitkisel lif desteği ile geri çıkarma ve kusmayı engeller. Bebelac AR, kusma ve geri çıkarmayı önlemekle beraber, ayına uygun büyüme ve gelişim sunar.

Okudum çok üzüldüm heniz anne olmaya aday adayıyım ne kadar korktuğunu ne kadar üzüldüğünü tahmin dahi edemem ama gerçekten içimden dua ettim senin için güzel Rabbim sana yardım etsin meleğini korusun bitanem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim cok gecmis olsun insallah tekrarlamaz ve bir an once iyilesir .

Hepinize verdiğiniz destek icin cok tesekkur ederim. Gercekten cok zor bir durum Allah kimseyi evlat acısıyla sinamasin. Soylediginiz seylerin hemen hemen hepsini yaptım kizim 45 derecelik egimli yatakta yan yatiyorken boguluyordu
Tek care basinda beklemekte bulduk esimle nobetlese bekliyoruz inşallah mevlam ayni seyleri yasatmaz bidaha.

Arkadaşlar yuz üstu yatirsam sorun olmayacak ama oda tehlikeli olduğu için cesaret edemiyorum
Boğulma önleyici yastık varmış bilginiz varmı.

Arkadaşlar yuz üstu yatirsam sorun olmayacak ama oda tehlikeli olduğu için cesaret edemiyorum
Boğulma önleyici yastık varmış bilginiz varmı.

gecmış olsun canım kızımda cok kusuyordu burnundan agzından yastıksız kesınlıkle yatırmazdım burnundan kusak geldıgı anda hemen burun aspıratorunle temızlıyorduk daha rahat nefes alıyodu acılıyodu yavrum cok elımızde ölumden döndu en son AR mamalrdan alıp deneyecektım cok şükür gectı sonra yastıgı denemedım ama imkanında varsa alıp deneyebılırsın

Allah'ımm :(
tüylerim diken diken oldu :(
Rabbim korusun o minik meleğini, kıyamam:(
hepimiz anneyiz.. inşaallah bir daha yaşamazsın bu feci olayı.
Bir an evvel iyileşir meleğin inşaallah..

Su mubarek gunlerin hatrina Allah sifa verir insallah bebeginize gecmis olsun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gecmış olsun canım kızımda cok kusuyordu burnundan agzından yastıksız kesınlıkle yatırmazdım burnundan kusak geldıgı anda hemen burun aspıratorunle temızlıyorduk daha rahat nefes alıyodu acılıyodu yavrum cok elımızde ölumden döndu en son AR mamalrdan alıp deneyecektım cok şükür gectı sonra yastıgı denemedım ama imkanında varsa alıp deneyebılırsın

Ağlayarak okudum evladını kollarının arasında ölüme yakın görmek tarifi imkansız bir acı. Bebeğimin kusmadigi her sabah sukrediyorum rabbime. Cok mutsuzum bir haftadir psikolojm altust bebegimi kaybetmekten cok korkuyorum lutfen dua edin. Canim buarada senin bebegin kusmasi ne zaman geçti

Ağlayarak okudum evladını kollarının arasında ölüme yakın görmek tarifi imkansız bir acı. Bebeğimin kusmadigi her sabah sukrediyorum rabbime. Cok mutsuzum bir haftadir psikolojm altust bebegimi kaybetmekten cok korkuyorum lutfen dua edin. Canim buarada senin bebegin kusmasi ne zaman geçti

evet cok zor kızım bır anda bogazını alırdı tukrugu öksuruken nefessız kalıp çok morardı elımızde resmen öluyodu cok çaresız kaldıgım zamanlar oldu çok şükür gerıde kaldı o gunlerımız bır kac ay surmuştu galıba canım ya buyudukce gecıyo işte sen bırde hemen burnunu temızlemeyı dene cok faydası oluyor ben nereye gıtsem önce cantma onu koyardım kusarsa yıne tıkanırsa dıe ınşallh bıran önce gecer

Ben de esimle bunlari birebir yasadigim icin neler hissettigini cok iyi anliyorum bebegim suanda 6 aylik.ilk birkac ay bebegim kusuyor burnundan geliyor nefes alamiyor mosmor oliyordu birkac saniye esimle ters cevirip sirtina vuruyorduk anca kendine geliyordu burun aspiratoruyle cekiyorduk nefesi aciliyordu.evde yalnizken olacak diye odum kopuyordu,daha cok da gazi iyi cikmadigi zamanlar bu sekilde kusuyordu sonra gazini iyice cikarmadan yatirmamaya dikkat ettim zamanla gecti.biz de aynen sizin gibi basinda nobet tutuyor surekli kontrol ediyorduk gecmis olsun cnm.bize de doktor reflu surubu vermisti ama zarar verecegi dusuncesiyle hic kullanmadim zor gunlerdi ama geciyor

Back