Kızlar ben 4 aylık hamileyim ve çalışıyorum.Eşimle bebek düşünürken kayınvalidemin bebeğe bakıcağını palanladık.Kayınvalidemde buna çoktan gönüllü.Ama malesef 1 yıl öncesinde önemli bi ameliyat geçirmiştiki bugünlerde yeniden nüksetti rahatsızlığı.Yani görülen oki kayınvalidemin durumu pek iç açıcı değil.Allah ona sağlık versin ama bebek bakamaz sizin anlayacağınız.
Eee kendi ailem zaten uzakta ve annem 60 yaşında.Oturduğum yerde tek bi tanıdığım yok.Ailemin yanına taşınamam çünkü işime çok uzak gidip gelemeyiz.Ben işi bırakıyım desem hem geçim sıkıntısı yaşarız hemde ünv mezunuyum ve iş hayatında tam ilerleme aşamasındayım o kadar emeğe yazık.
Yani kızlar sizin anlayacağınız ne yapacağımı şaşaırdım,5 ay sonra bebeğimi dünyaya getirdikten sonra nasıl bi yol çizeceğimi bilmiyorum.İçimi dökmek istedim sevgiler...
İnşallah rabbim en hayırlı yolu gösterir bize.
Eee kendi ailem zaten uzakta ve annem 60 yaşında.Oturduğum yerde tek bi tanıdığım yok.Ailemin yanına taşınamam çünkü işime çok uzak gidip gelemeyiz.Ben işi bırakıyım desem hem geçim sıkıntısı yaşarız hemde ünv mezunuyum ve iş hayatında tam ilerleme aşamasındayım o kadar emeğe yazık.
Yani kızlar sizin anlayacağınız ne yapacağımı şaşaırdım,5 ay sonra bebeğimi dünyaya getirdikten sonra nasıl bi yol çizeceğimi bilmiyorum.İçimi dökmek istedim sevgiler...
İnşallah rabbim en hayırlı yolu gösterir bize.