bebeğim olmuyor...

allah yardımcın olsun cok zor bizde aynı durumdayız eşim azosperm doktorlar bizde ugrasmayn dyorum kromozam bozuklugu oldugu ıcım esımde sperm bulunsa bıle gebelık 2 ay olunca sonlanabılıyormus ama umudum var allahtan baska kımse bılemez doktorlar yuzde 30 şanşınız var demeşı umrumda degl rabbım ol desın yeterkı sende dua et inş. Olcak şenınde benımde bekleyen herkezşn

saol canım cevap için. zaten en kötü tüp bebek cevapları erkekte sperm problemi ve kadında erken menapoz yumurta rezerv azlığı durumu oluyor. doktorlar bu tür kişilerle pek uğraşmak istemiyorlar başarı oranı düşüyor diye. Allah seninde yardımcın olsun umudumuzu yitirmeyelim elimizden gelenin en iyisini yapalım gerisi Allaha kalmış artık olmuyosa da vardır bir hayır diyerek sabredicez yapcak bişey yok bu bizim imtihanımız galiba

hayıt suyu ekstresi kullanıyorum şuan ve çörekotu yağı kullanıyorum bal polen arı sütü karışımı. daha sonrada bi macun var elimde hafize sultan macunu ve aslan pençesi otu nu kaynatıp içmeyi düşünüyorum. şimdilik hayıt ve çörek otuna devam ediyorum çok karıştırmamak için. incir tüketiyorum ceviz tüketiyorum faydası olacak şeyleri tüketmeye çalışıyorum. tabiki tavsiyeler olursa sevinirim.

Şimdi burda paylaşacaklarım ne kadar doğru bilmiyorum reklama girebilir çünkü eski çalıştığım yer hakkında bilgi vericem örnekler falan şöyle söyliyim benim gördüklerim güzel ve mucize şeylerdi. Özel mesaj hakkım yok fakat mail adresi yada facebook üzerinden ulaşabilirsek daha yararlı olur hem reklama girmez hemde bitkisel yöntem dendiği zaman herkesin yalnış anlamasını istemem ben vermiyeceğim yönlendireceğim Bakanlık onaylı bir mağazaya.

Incir kürünü denemeni tavsiye ederim senin gibi durumda olup incir kürüyle hamile kalanları arkadaşlarımdan duydum. Allah isteyen herkese ve bana da nasip eder inşallah

tüp bebek bölümüne çok yazdım ama buraya da yazmak istedim ne kadar moral destek aldığımda o kadar bana iyi geliyor.... daha yaşım 25 ama bekarken geçirmiş olduğum 3 ameliyat yüzünden yumurtalık rezervim düştü. bu yüzden bebek sahibi olamıyoruz 2 yıllık evliyim fakat problem büyük doktor sen menapozdasın uğraşmayın artık dedi 10 yıl sonra kemik erimesi başlar sende dedi bol bol calsiyum almaya çalış dedi. donasyon öneririm size dedi (yani başkasının yumurtasıyla hamile kalmak benim cocuğum degil eşimin çocuğu oluyor fakat dinimizde uygun değil zaten benim avantajim sadece bebeği karnımda taşıyorum ) 2 kere tüp bebek denemesi yaptık ikisinde de yumurta hücresi bile görünemeden tedavim hep yarım kaldı. doktorlar bile uğraşmak istemiyor artık. doktor böyle olumsuz konuşunca tabi çöktüm çok stresliyim moralim çok bozuk. dışarı çıkasım bile gelmiyor etrafımda hamile kadınlar görüyorum çocuklarını parka götüren anneler babalar bense yapayalnız eşimde benim yüzümden baba olma duygusundan yoksun kalıyor bir yere gezmeye gidiyoruz ne zaman çocuk düşünüyorsunuz bakalım soruları artık bunalttı beni :emir_bebek: bi bahaneler bulmaktan da sıkıldım vs bu tarz şeyler yaşıyorum. işimde çok stres oluyordum işi bıraktım stresten de tedavi olumsuz oluyordur diye yine olmadı şimdi de evde çok sıkılıyorum çok yalnızım bi kaç arkadaş var onlarda çalışıyor yada zaman uyuşmuyor falan benden önce benden sonra evlenen arkadaşlarımın hepsi ya hamile ya doğurdu onları gördükçe içim bi cız ediyor böyle işte. bazen üzülmüyorum belki olmaması olmasından daha hayırlıdır diye vardır Allahın bir bildiği diyorum elimden ne gelir ki olmayacaksa olmaz diyorum bol bol dua ediyorum bitkisel ürünler kullanıyorum.:emir_bebek:
Allah yardımcımız olsun bir Arkadaşım var doktor bu değerlerle senin çocuğunun olması imkansız demiş 4 sene çocuğu olmamış kadına menopoz değeri bunlar sen pko lusun Vs herşeyi demiş doktor sen kısırsın çocuğunun olması imkansız dediği ay kadın hamile kalmış ..... kadın diyor ki benim oluyorsa herkesin olabilir . Üstelik ameliyat vs olmuş iki defa yapışıklık açtırmış

mrblar. bende 25 yaşındayım.2 yıllık evliyim.ilk yıl bi korunduk bi korunmadık derken olmadı zaten 2. sene yine olmadı.pco çıktı. kilomda var.eşiminde hareketsiz sperm sayısı çok yüksek.geçen hafta doktorum tarlusala başladı 3 ay kullancam ayda 1 kutu olmak üzere glikofen verdi. yumurtlamaya yardımcı olduğunu duydum burdada çok okudum.2 ayda gayretle ne kadar verebilirsem kilo vercem.sonrasına sonra bakcaz.inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

o
tüp bebek bölümüne çok yazdım ama buraya da yazmak istedim ne kadar moral destek aldığımda o kadar bana iyi geliyor.... daha yaşım 25 ama bekarken geçirmiş olduğum 3 ameliyat yüzünden yumurtalık rezervim düştü. bu yüzden bebek sahibi olamıyoruz 2 yıllık evliyim fakat problem büyük doktor sen menapozdasın uğraşmayın artık dedi 10 yıl sonra kemik erimesi başlar sende dedi bol bol calsiyum almaya çalış dedi. donasyon öneririm size dedi (yani başkasının yumurtasıyla hamile kalmak benim cocuğum degil eşimin çocuğu oluyor fakat dinimizde uygun değil zaten benim avantajim sadece bebeği karnımda taşıyorum ) 2 kere tüp bebek denemesi yaptık ikisinde de yumurta hücresi bile görünemeden tedavim hep yarım kaldı. doktorlar bile uğraşmak istemiyor artık. doktor böyle olumsuz konuşunca tabi çöktüm çok stresliyim moralim çok bozuk. dışarı çıkasım bile gelmiyor etrafımda hamile kadınlar görüyorum çocuklarını parka götüren anneler babalar bense yapayalnız eşimde benim yüzümden baba olma duygusundan yoksun kalıyor bir yere gezmeye gidiyoruz ne zaman çocuk düşünüyorsunuz bakalım soruları artık bunalttı beni :emir_bebek: bi bahaneler bulmaktan da sıkıldım vs bu tarz şeyler yaşıyorum. işimde çok stres oluyordum işi bıraktım stresten de tedavi olumsuz oluyordur diye yine olmadı şimdi de evde çok sıkılıyorum çok yalnızım bi kaç arkadaş var onlarda çalışıyor yada zaman uyuşmuyor falan benden önce benden sonra evlenen arkadaşlarımın hepsi ya hamile ya doğurdu onları gördükçe içim bi cız ediyor böyle işte. bazen üzülmüyorum belki olmaması olmasından daha hayırlıdır diye vardır Allahın bir bildiği diyorum elimden ne gelir ki olmayacaksa olmaz diyorum bol bol dua ediyorum bitkisel ürünler kullanıyorum.:emir_bebek:
yaşadığın duruma çok üzüldüm cnm. ama allah büyük umudunu kaybetme. bn de bebek isteyen bi anne adayıyım. rabbim verirse olacak diye dua ediyorum . bir sorunumuz yok dr.ların dediğine göre şimdiyee kadar. inş birbirimize yoldaş olalım. yardım edelim. bnm de çevremde konuşacağım kimsem yok. arkadaşlarım hep bebeklendi ve o ortamlara çok da girmek istemiyorum. seni anlıyorum

Back
X