- 21 Ağustos 2015
- 21
- 46
-
- Konu Sahibi novalikarida
Canım bu arada bende iştahsızlık var sabah kan hapı içiyorum yemekten sonrada da folbiol vitamin hapinin içiyorum ondan olacağını sanmıyorum ama iştahım yok zzorla yiyorum yemek seçiyorum sende de oluyormu
Kizlarr bende 5 gun once ogrendimm bebişimi çok karmaşik duygular icersindeyim bugunde keseyi gorduk şukurler olsun Allahim herkesin gonlune gore versin
karmaşık duygularını anlatsana biraz :) ay çok şükür hadi bakalım gelsin bebişler
Ne düsuncegimi sasiriyorum hemen zaman gecsin istiyorumm. En guzel özel zamanlarimiz var onumuzde şimdi :)))
al benden de o kadar :) bende zaman hemen geçsin o çok merak ettiğim gözümün nuru kollarıma gelsin diye her gün gün sayıyorum. nasıl görünüyor şuan görüntüsü nasıl diye ggoogle dan bakıyorum :) bugün 2. ayı bitti çok şükür. şu bi ayı da bitirirsem içim rahat edecek inşaAllah.
İnsallahh gun saydigimiz icin zaman gecmiyor sankii :) Allahin izniyle hepimiz meleklerimizi kuzagimiza aliriz
[QUOTE="Cennet Kokusu_, post: 42279840, membinceluyorun]telefonuma hamilelik isimli uygulamayı indirdim. her gün bebeğimde ne gelişme var bakıyorum. çok mu manyak oldum ne :?
Şanslısın canım benim daha gözükmedi bebiş keseyi gördümu bilmiyorum tuhaf bi doktorda zaten. Dış gebelik değil dedi dışarıda yokmuş kese çok küçük olduğu iiin gozukmuyormusKizlarr bende 5 gun once ogrendimm bebişimi çok karmaşik duygular icersindeyim bugunde keseyi gorduk şukurler olsun Allahim herkesin gonlune gore versin
Şanslısın canım benim daha gözükmedi bebiş keseyi gördümu bilmiyorum tuhaf bi doktorda zaten. Dış gebelik değil dedi dışarıda yokmuş kese çok küçük olduğu iiin gozukmuyormus
Evet canım iki hafta sonra gideceğim kalp atışını dinlemeye :) nasıl sabredicem bilmiyorum :)Dogrudur canim 5 gun once benimkide gozukmedi birazdaha bekle gozukur merak etme icini ferah tut :)
Evet canım iki hafta sonra gideceğim kalp atışını dinlemeye :) nasıl sabredicem bilmiyorum :)
Allah tamamına erdırsın sag saglım kucagına almayı nasıp etsın hayatında duydugun en guzel ses o kalp atısı Allah butun ısteyenlere nasıp etsın ılk başta keseyı gormek ıcın sonra kalp atısı ıcın heycanlanıyo ınsan sonra karnım şişse sonra hareketlerını hıssetsem dıye bu hamılelık o kadar guzel bıseykı her evresı heycan verıcı rabbım kımsenın evlat dılegını gerı cevırmesın hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsınBende 2 hafta sonra kalp atislarini duymaya gidicem heycanla bekliyorumm :))
Amiiin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikli bir şekilde bizlerede sabir saglik versin saglikli bebislerimizi kucaklarimiza alalim :))Allah tamamına erdırsın sag saglım kucagına almayı nasıp etsın hayatında duydugun en guzel ses o kalp atısı Allah butun ısteyenlere nasıp etsın ılk başta keseyı gormek ıcın sonra kalp atısı ıcın heycanlanıyo ınsan sonra karnım şişse sonra hareketlerını hıssetsem dıye bu hamılelık o kadar guzel bıseykı her evresı heycan verıcı rabbım kımsenın evlat dılegını gerı cevırmesın hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın
aminn ınsallahhhAmiiin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikli bir şekilde bizlerede sabir saglik versin saglikli bebislerimizi kucaklarimiza alalim :))
Ay yemin ediyorum bende kaleme alsam ancak aynı cümleleri kurabilirdim, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. İş yerinde olmasam kesin ağlardım. Daha minicik bir kalp ama onunla ilgili o kadar garip endişelerim var ki kendime inanamıyorum.
Her bebeği olmayan ya da hamile kadın da ilerisi için kaygı oluyor. Hamilelikte benim had safhaya çıkmıştı kaygılarım, o zaman tanı koyamamıştım kendime ama kaygı bozukluğu vardı sanırım bende artı olarak. Bebeğimi düşüreceğim, doktora gittiğimde doktor kalbi durmuş diyecek, doğumda sıkıntı olacak, ileride ona bakamayacağım, yemek yiyemedim 5 ay bunun için bile hep kendimi suçladım. Sonra düzeldim 5. aydan sonra (bunda doktorumu değiştirmemin ve bana moral vermelerinin çok etkisi oldu), çocuk doğdu lohusalıkta hormonlar tavan yapınca yine kaygı bozukluğum ortaya çıktı, o kadar saçma şeyleri taktım ki kafama. Daha 3-4 günlük bebeğim kucağımda ya ileride kötü biriyle evlenirse, onu nasıl gelin vereceğim, üniversite kazanıp başka şehire giderse naparım, ya ben kızıma bakamazsam diye oturup saatlerce ağlardım.
Moralin bozulsun diye anlatmadım bunları, şimdi dönüp bakıyorum da gereksiz kaygı streslermiş. Eğer bunları yaşarsan uzman yardımı al, üzme kendini. Lohusalık dönemini de atlatınca (ki her lohusa ben gibi olmaz sanırım) dünyanın en güzel hislerini yaşıyorsun bebişinle. Uykusuzluk, yorgunluk falan hiç umrunda olmuyor.
Kadınlar erkeklerden çok çok şanslı çünkü annelik çoook güzel birşey. Rabbim herkese herkese (ama bunu hakeden, evladına iyi bir anne olacak, hayırlı insanlara) anneliği nasip etsin..
Bende de inanilmaz istahsizlik var. Bu yazim zaten istahsiz gecmisti hamilelikle katlandi sanki.Canım bu arada bende iştahsızlık var sabah kan hapı içiyorum yemekten sonrada da folbiol vitamin hapinin içiyorum ondan olacağını sanmıyorum ama iştahım yok zzorla yiyorum yemek seçiyorum sende de oluyormu
Kizlarr bende 5 gun once ogrendimm bebişimi çok karmaşik duygular icersindeyim bugunde keseyi gorduk şukurler olsun Allahim herkesin gonlune gore versin
Merhaba benim ilk testte 800 çıkmıştı. Doktor henüz az bir hafta sonra tekrar test yapıp gel demişti. 2 3 günde katlanarak artıyor. Ben 5+6 da gittim doktora ilk kez. Keseyi o zaman gördük. 100 henüz çık küçük.birax zaman ver annesi büyüsünArkadaşlar beta hcg değeri 138 çıkmıştı. Bugün ultrasona girdim bebeğimi göremedik. Doktorum dış gebelik vs yok dedi. Küçük olduğu için gozukmuyormus hcg değeri normalmi ? Siz kaçıncı hafta da ultrasona girdiniz