Bebegim olacak peki simdi ne olacak ?! :)

Canım bu arada bende iştahsızlık var sabah kan hapı içiyorum yemekten sonrada da folbiol vitamin hapinin içiyorum ondan olacağını sanmıyorum ama iştahım yok zzorla yiyorum yemek seçiyorum sende de oluyormu

valla güzelim bende iştahsızlık falan yok malesef maşaallah habire yiyesim var hatta. ben kilolu başladığım için şuan mecburi diyetteyim. doktor kontrolünde tabi. çoğu şeyi yasakladı. hiç yemedğim şeyleri yiyorum. sebze ağzıma sürmezdim dün pırasa yedim mesela şaka gibi inanamıyorum ama bebeğim için yapıyorum :)

Ne düsuncegimi sasiriyorum hemen zaman gecsin istiyorumm. En guzel özel zamanlarimiz var onumuzde şimdi :)))

al benden de o kadar :) bende zaman hemen geçsin o çok merak ettiğim gözümün nuru kollarıma gelsin diye her gün gün sayıyorum. nasıl görünüyor şuan görüntüsü nasıl diye ggoogle dan bakıyorum :) bugün 2. ayı bitti çok şükür. şu bi ayı da bitirirsem içim rahat edecek inşaAllah.

İnsallahh gun saydigimiz icin zaman gecmiyor sankii :) Allahin izniyle hepimiz meleklerimizi kuzagimiza aliriz

[QUOTE="Cennet Kokusu_, post: 42279840, membinceluyorun]telefonuma hamilelik isimli uygulamayı indirdim. her gün bebeğimde ne gelişme var bakıyorum. çok mu manyak oldum ne :?[/QUOTE]

Bende indirdim 2 tane uygulama durup durup inceliyorum yetmiyor vidyolar izliyorum :))

[QUOTE="Cennet Kokusu_, post: 42279840, membinceluyorun]telefonuma hamilelik isimli uygulamayı indirdim. her gün bebeğimde ne gelişme var bakıyorum. çok mu manyak oldum ne :?

Bende indirdim 2 tane uygulama durup durup inceliyorum yetmiyor vidyolar izliyorum :))[/QUOTE]

Bu arada normal doğum düşünüyorsun değil mi?

Kizlarr bende 5 gun once ogrendimm bebişimi çok karmaşik duygular icersindeyim bugunde keseyi gorduk şukurler olsun Allahim herkesin gonlune gore versin
Şanslısın canım benim daha gözükmedi bebiş keseyi gördümu bilmiyorum tuhaf bi doktorda zaten. Dış gebelik değil dedi dışarıda yokmuş kese çok küçük olduğu iiin gozukmuyormus

Bu arada normal doğum düşünüyorsun değil mi?[/QUOTE]
Evet canim normal istiyorum bir sıkınti olmadigi surece :)

Şanslısın canım benim daha gözükmedi bebiş keseyi gördümu bilmiyorum tuhaf bi doktorda zaten. Dış gebelik değil dedi dışarıda yokmuş kese çok küçük olduğu iiin gozukmuyormus

Dogrudur canim 5 gun once benimkide gozukmedi birazdaha bekle gozukur merak etme icini ferah tut :)

Bende 2 hafta sonra kalp atislarini duymaya gidicem heycanla bekliyorumm :))
Allah tamamına erdırsın sag saglım kucagına almayı nasıp etsın hayatında duydugun en guzel ses o kalp atısı Allah butun ısteyenlere nasıp etsın ılk başta keseyı gormek ıcın sonra kalp atısı ıcın heycanlanıyo ınsan sonra karnım şişse sonra hareketlerını hıssetsem dıye bu hamılelık o kadar guzel bıseykı her evresı heycan verıcı rabbım kımsenın evlat dılegını gerı cevırmesın hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın

Amiiin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikli bir şekilde bizlerede sabir saglik versin saglikli bebislerimizi kucaklarimiza alalim :))

Al benden de o kadar.
En ufak bir sey aklima takiliyor. :)

Sag ol canim. :) Bebegini saglikla mutlulukla buyut insallah.
Annelik evhami bambaska bir sey, anne olmayan anlayamaz, hamilelik de bambaska bir psikoloji.

Canım bu arada bende iştahsızlık var sabah kan hapı içiyorum yemekten sonrada da folbiol vitamin hapinin içiyorum ondan olacağını sanmıyorum ama iştahım yok zzorla yiyorum yemek seçiyorum sende de oluyormu
Bende de inanilmaz istahsizlik var. Bu yazim zaten istahsiz gecmisti hamilelikle katlandi sanki.

Kizlarr bende 5 gun once ogrendimm bebişimi çok karmaşik duygular icersindeyim bugunde keseyi gorduk şukurler olsun Allahim herkesin gonlune gore versin

Guzel saglikli bi hamilelik diliyorum :)

Merhaba benim ilk testte 800 çıkmıştı. Doktor henüz az bir hafta sonra tekrar test yapıp gel demişti. 2 3 günde katlanarak artıyor. Ben 5+6 da gittim doktora ilk kez. Keseyi o zaman gördük. 100 henüz çık küçük.birax zaman ver annesi büyüsün

I inci0inci0 Evet canım benim 3gunde yükselmiş zaten değerim :) 581 olmuş :) normal bi şekilde artış var :) bekliyorum 3 hafta sonra tekrar gideceğim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…