Bebegim olacak peki simdi ne olacak ?! :)

novalikarida

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
15
22
40
Selamlar,
Uzun sure sessiz takipcisi kaldiktan sonra bu sitenin, hamile oldugumu ogrenince heyecanima soru isaretlerime dayanamayip uye oldum... Belki yazmak iyi gelir diye dusunerek.
3 yil once evlenmis ve uc yil boyunca da bebek dusunmeyip "cocuk ne zaman" sorusundan kose bucak kacmis biri olarak bir hafta once bir bebegim olacagini ogrendim, bugun de doktordan mutlu haberlerle geldim. Cok sukur her sey yolunda, bebegimizin kalbi pitir pitir pitir atiyor.
Aklima bile gelmezken anne olmak, simdi karnimin icindeki mucize tum dunyam oldu, dusunmedigim tek bir saniye bile yok. İsteyken bile eve gitsem de rahatca hayal kurabilsem onunla ilgili diyorum... Bir yandan bundan sonrasinin nasil olacagiyla ilgili endiselerim, hayirlisiyla dogarsa ona nasil bir hayat sunabilecegimle ilgili dusuncelerim ve mutlulugum binbir turlu duygu...

Allah herkese nasip etsin bu sevinci, ben ve tum hamileler de saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah...

amin canım, gerçekten rabbim isteyen herkese yaşatsın çok güzel bir duygu, o olduktan sonra hayatın anlamı da değişiyor :)

hayırlısı olsun Allah hepimize kucağımıza almayı, İsteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah.
Amin insallah hepimize,

bende yenı ogrendım gebe oldugumu su an 4 haftalık beta hcg degerımde 102 çıktı.. bence guzel bır duygu ama bende su an heyecan ve duygusallık karısımı bır moddayım

Ay ne guzel, insallah sorunsuz ilerler hamileligin. Yepyeni bir hayat :) Herkes icin en iyisi ins.

Sevgilerrrr

Ay yemin ediyorum bende kaleme alsam ancak aynı cümleleri kurabilirdim, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. İş yerinde olmasam kesin ağlardım. Daha minicik bir kalp ama onunla ilgili o kadar garip endişelerim var ki kendime inanamıyorum.

Her bebeği olmayan ya da hamile kadın da ilerisi için kaygı oluyor. Hamilelikte benim had safhaya çıkmıştı kaygılarım, o zaman tanı koyamamıştım kendime ama kaygı bozukluğu vardı sanırım bende artı olarak. Bebeğimi düşüreceğim, doktora gittiğimde doktor kalbi durmuş diyecek, doğumda sıkıntı olacak, ileride ona bakamayacağım, yemek yiyemedim 5 ay bunun için bile hep kendimi suçladım. Sonra düzeldim 5. aydan sonra (bunda doktorumu değiştirmemin ve bana moral vermelerinin çok etkisi oldu), çocuk doğdu lohusalıkta hormonlar tavan yapınca yine kaygı bozukluğum ortaya çıktı, o kadar saçma şeyleri taktım ki kafama. Daha 3-4 günlük bebeğim kucağımda ya ileride kötü biriyle evlenirse, onu nasıl gelin vereceğim, üniversite kazanıp başka şehire giderse naparım, ya ben kızıma bakamazsam diye oturup saatlerce ağlardım.

Moralin bozulsun diye anlatmadım bunları, şimdi dönüp bakıyorum da gereksiz kaygı streslermiş. Eğer bunları yaşarsan uzman yardımı al, üzme kendini. Lohusalık dönemini de atlatınca (ki her lohusa ben gibi olmaz sanırım) dünyanın en güzel hislerini yaşıyorsun bebişinle. Uykusuzluk, yorgunluk falan hiç umrunda olmuyor.

Kadınlar erkeklerden çok çok şanslı çünkü annelik çoook güzel birşey. Rabbim herkese herkese (ama bunu hakeden, evladına iyi bir anne olacak, hayırlı insanlara) anneliği nasip etsin..

Arkadaşlar beta hcg değeri 138 çıkmıştı. Bugün ultrasona girdim bebeğimi göremedik. Doktorum dış gebelik vs yok dedi. Küçük olduğu için gozukmuyormus hcg değeri normalmi ? Siz kaçıncı hafta da ultrasona girdiniz

Ben gittiğimde 500 küsür çıkmıştı 3-4 haftalık demek bu rakam da. Ve 4. haftanın ortalarında gördüm ultrasonda bebişi. Sayı düşük çok erken yakalamışsın. Bence 2 gün sonra tekrar ölçtür bu rakamı canım

Dün ölçtürdum sonucu eşim alacak bugün canım yükselmiştir diye tahmin ediyorum. Bende şaşırdım o kadar küçük olmasına :) sat göre 6 haftalık gözüküyor ama

Evet canım 590 civarı olmuş :) doktora cikmis hamilelik normal demiş :) bi sorun yok çok şükür :)

ay çok sevindim ya :) insan çok garip oluyo. onun varlığından haberdar olduğumdan beri annelik iç güdüsü sanırım sürekli endişeleniyorum. tabi takıntı halini almaması için bol dua ediyorum.

Canım benim teşekkür ederim :) ♥ evet insan bişey olmasın diye üstüne düşüyor bende kendime inanamıyorum inşallah bütün anneler bebislerimizi sağlıkla kucağımıza aliriz:)

Canım benim teşekkür ederim :) ♥ evet insan bişey olmasın diye üstüne düşüyor bende kendime inanamıyorum inşallah bütün anneler bebislerimizi sağlıkla kucağımıza aliriz:)

Amin :) Rabbim meleklerimizi kazadan, beladan, görünen görünmeyen tüm kötülüklerden korusun. nazarlardan ırak etsin inşaAllah.

Canım bu arada bende iştahsızlık var sabah kan hapı içiyorum yemekten sonrada da folbiol vitamin hapinin içiyorum ondan olacağını sanmıyorum ama iştahım yok zzorla yiyorum yemek seçiyorum sende de oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…