Bebeğim odadan çikinca ağliyor yardim

inciboncuk

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
923
16
298
44
İstanbul
Arkadaşlar oğlum neredeyse 7.5 aylık oldu yere yorgan serip etrafa da koltuk minderlerini dayıyorum oyuncaklarını da atıyorum oraya minderlere tutuna tutuna geziyor oturup oyun oynuyor ama ben hep orada olursam çaktırmadan mutfağa falan gideyim hemen arkamdan bağırıyor ve mızır mızır ağlıyor çok kötü alıştı hep ilgi bekliyor napıcam ben hiç bişey yapamıyorum sizinkiler nasıl?nasıl oyalanıyor bu aylarda bebeği olanlar bi akıl verin lutfen..senağlama

Canım benim kızım da 9,5 aylık aynen senin bebiş gibi odadan çıkınca mızırdanmaya başlıyor ev içinde birlikte dolanıyoruz mutfakta işim varsa mama sandalyesine koyuyorum ütümü onun odasında yapıyorum kızımı da beşiğine koyuyorum oyuncaklarıyla oynuyor öyle idare ediyoruz artık :))

bende bır care bulamadım bu duruma benım kızımda yalnız durmak ıstemıyor hep yanında olayım ıstıyor bende yanıma alıyorum yemek yaparken utu yaparken hep yanımda bazen yerde bazen besıgınde mama sandalyesınde sımdıde yurutec aldık ona koyup yanıma alıyorum ama etrafı dolasıp duruyor tehlıkelı olur dıye ıs yaparken tekerleklerını kaldırıyorum oyle oynuyor ılerleyemıyor yalnız bırakınca cıglık cıglıga aglıyor mecburen boyle yapıyorum

benimkide aynı her yere yanımda taşıyorum oto koltuğuna koyuyorum bazen bazen mama sandalyesine . yanlız en fazla 1-2 dakika dayanıyor sonra başlıyor bağırmaya.

Aliştirmayin kzialr kukla yaparlar sizi ben kreşte öğretmenim sizn bigi ornekelrim çok yani.ama alişsinlar aglasada sizlasada alişsinalr sonrasinda çok zorlanirisnz

Eger bide calişiyosaniz kendinzi suçlu hissediyosuzndur bebekla vakit gecirm konusnda ama bu demk değilki onlarin her istedigini yapmayin

aynen senin dediğin gibi illaki beni görecek. illaki benim kucağımda olacak. illaki emerek uyuyacak. babası bide kucağında uyutmaya alıştırdı. bilmiyoruz ne yapcaz valla. ben isterim ki kendi kendine uyusun. oynasın. ama nasıl...

benimkide aynı. ama yanında olsamda oyuncaklarıyla ilgilendiği yok hep kucak istiyor

ben bırakıyorum artık altıcı ayı doldurunca hergün azar azar yanlız bırakmaya başladım zamanla alışıyorlar biraz mızmızlanmasına göz yumun artık iyice büyüdüler yenidoğan değiler ki ama her yanlız bıraktığımda sevdiği oyuncağı yanına bıraktım birde sürekli evde onu rahatlatacak müzikler var

benim oğlumda öyleydi hatta parmağımı tutarak yada başını okşayarak uyuyordu :)))) mutfağa bile yanımda götürüyordum ana kucağı ile şimdi 15 aylık kendisi geliyor eşimden alışırlar üzülmeyin :)))

ne yaparsam yapayım benim de aynı beni bırakmıyor.sadece biraz reklamlar çıknca oyalanıyor.daha sonra basıyor çığlığı.minderlere tutunarak yürüyor mu,yani.anlamadım.benim ki emeklemiyor bile.maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…