Bebek Beslenmesi Bebegim obez mi !!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

blacksea27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2017
12
5
34
8aylik bi bebegim var anne sutuyle besleniyor ve 11kg.bu durum kafama takiliyor doktor anne sutuyle beslendivi icin normal diyor 1yasindan sonra gider dedi ama icim hic rahat devil gorenler kilolu oldugunu soyluyolar elestiriler daha cok canimi sıkyor.sice kilosu cokmu fazla obez durumu olurmu.merak ettigim boyle olup kilo veren varmi cocugu.kac gundur uyuyamiyorum nolur bildiginiz bisey varsa cevap yazin.

dogum kilosu kac? ona gore değerlendirmek daha doğru.
ama sorun yok anne sutu aliyormus sadece iyice yurumeye baslayinca verir.

Canim merak etme obez falan degil gider o gorumcemin cocugu var masallah gorsen tombisti simdi 3 yasinda o tombisligi kalmadi

Kilosu normal canım.. benim yeğenim 4 aylıkken 10 kiloydu.. anne sütü dışında bir şey almadı bile.şimdi 8 yaşında kilosu da boyu da gayet normal.. yani doğum kilosu da normal.. sütün besliyor demek ki..

Kilo boy oranı önemli.
Persentil hesaplaması yapın, boyu eğer uzamıyor sadece kilo alıyor ise doktora başvurmanız gerekebilir.
Benim oğlum 10 aylık, 9 kilo.
Ama yerinde durmayan, 5 aydan beri emekleyen bir bebek.
Kilo tutmuyor bu sebeple.
Sizin bebeğiniz de hareketlendikçe kilosu azalır muhtemelen.

Peki bebeginiz nezamanda sonra kilo verdi

Yürümeye başladıktan sonra verdi canım.. hareketleniyor ister istemez veriyor.. benim oğlumda persentilde hep en yüksekteydi doktorlar bir şey olmaz dedi. Ki şimdi de tosbik ama obez değil. Hareketli de. Merak etme yani

Insanlar bu konuda cok acımasız kafama takmıyordum ama ne yediriyorsun buna bisey verme diyerek cok canımı sıkıyorlar

Ayy o dilleri ne yapmalı acabaaa canım ek gıda versen de vermesen de sütün ne güzel besliyor takma milleti doktor normal diyor de sustur.. bir şey bilmezler ahkam kesip insanın canını sıkarlar

Yürümeye başladıktan sonra verdi canım.. hareketleniyor ister istemez veriyor.. benim oğlumda persentilde hep en yüksekteydi doktorlar bir şey olmaz dedi. Ki şimdi de tosbik ama obez değil. Hareketli de. Merak etme yani
Cok teşekkür ederim icimi rahatlattiniz bizimki yeni emeklemeye başladı persentil 97 ila 99 arasinda gösteriyor o yuzden kafama takılmıştı cok cok tsk.

Ayy o dilleri ne yapmalı acabaaa canım ek gıda versen de vermesen de sütün ne güzel besliyor takma milleti doktor normal diyor de sustur.. bir şey bilmezler ahkam kesip insanın canını sıkarlar
Aynen oyle canim hic dusunmeden konusuyolar bu yuzden ben bisey yiyip icimrz oldum sıkıntıdan

bnm oglumda 8 aylikken 12 falndi ama anne sutu oldgu icn obez olmz cnku tek sut yani bnm dktrum cok iyi ek brsey vermdgn icn zaten verdi kiloyu cok hareketlennce 24 aylk 14 kilo gtti yani boya

Diş çıkarırken cocuklar cok kilo verıyor yıpranıyorlar baya diş çıkarmalarda berır dıye dusunuorum ben bırde hareket onemlı tabiki

Cok teşekkür ederim icimi rahatlattiniz bizimki yeni emeklemeye başladı persentil 97 ila 99 arasinda gösteriyor o yuzden kafama takılmıştı cok cok tsk.

Rica ederim canım.. yeni başlamış bak emeklemeye verir merak etme :) sen de canını sıkma milleti duyma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…