Bebek Beslenmesi Bebeğim nefes alamıyor yardım lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yagmur00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
278
0
116
Antalya
bebeğimin burnu akmaya başladı şuan 7 .5 aylığız soğuk algınlığı var burnu dolu genzi dolu hümküremediği için de burnu bir türlü temizlenmiyor mamayı tamamen kesti biberonda nefessiz kalıyor lütfen ne yapmalıyım akıl verin

1 yaş altında basit bir nezle bile olsa mutlaka çocuk doktorunun görmesi gerekir.burun tıkanıklığında ,ortakulak iltihabına neden olabilmesi açısından ,kulak zarı muayenesi yapılması gerekebilir.ateşini iyi takip etmek lazım.ayrıca doktorunuz tıkanıklığı giderici ilaçlar önerebilir .tabiki esas tedavi serum fizyolojik ama ,1 yaş altı yani bebek hastalıkları muayene gerektirir,konu komşuya danışmak yeterli olmaz diye düşünüyorum.geçmiş olsun.

bizdede vardı aynı problem doktorumuz ventolin buharı ile tedavi etti.bayağı faydası oldu.onunla beraber serum fizyolojik ve vebtolin şurubuda kullanmıştık.çok zor günlerdi.allah yardımcın oldun canım.

öncelikle bir çocuk doktoruna muayene ettirmenizi tavsiye ederim.Doktorunuz size yapmanız gerekenleri söyleyecek ve kesinlikle serum fizyolojik verecektir.Nezle grip olduğunda burun tıkanıklığı için biz hep serum fizyolojikle açarız burnunu.Özellikle gece yatmadan önce yaparsanız rahat eder ve uyur.Nezlesi geçene kadar burnunu nemlendirmek ve açmak için tek çözüm serum fizyolojik yapmak.Geçmiş olsun.

serum fizyolojik damla ya da tonimer burun spreyinden sonra otribebe burun aspiratörü... Bu ikili çok başarılı. Tabi doktora da danış.

soğuk algınlığında benim doktorum ilaç önermiyor sadece çok zorlanırsa serum fizyolojik onu dışında

başını yüksekte tutmak uyurken yani yüksek yastık kullanabilirsiniz bir süre
ortamı nemlendirmek
ıhlamur ve bol sıvı tüketmesini sağlamak

geçmiş olsun.

bizimde tıkanıklık sorunumuz vardı.
baş ucuna bir kap içerisine biraz okalüptüs yağı(bir miktar vicks merhem) koydum iyi geldi.
isterseniz deneyin...

bol bol serum fizyolojik sıkın burnuna. Burun açma pompaları var. Önce onunla burnunu temizleyin daha sonrada serumfizyolojik sıkın

tonimer baby sprey ile burnunu 4-5 saniye sıkarak açmalısın.ardından yatarken SiccNasal diye bir merhem war.bu da deniz tuzu merhemi tamamen doğal. bunları doktor önerdi bize 6 aylık falandı.hala kullanıyorum.çok etkili..reçeteli ile satılmıyor bu arada.

bencede dr a götür burnu dediğin kadar tıkalıysa götür göster
ben kızım bu kadarlıkken fizyolojik damla damlatıp ardından burun aspiratörüyle çekiyodum
rahat ediyodu ama gene doluyo gece oda rahat uyuyamıyo geçer diye bakma dr a göstermen en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…