Merhaba hanımlar, bebeğim bugün tam 4 aylık. Bu zamana kadar meme emiyordu, sütümün yetmediği zaman mama veriyordum( bazı günler, birisi gece olmak üzere günde 2 defa) Ancak iki üç gündür meme emmek istemiyor, günde 3-4 beslenmede memeye geldiği gibi ağlıyor, kemik gibi kasıyor kendini sakinleştirip memeye tekrar almaya çalışıyorum, asla emmek istemiyor. Mama vermeyeceğim meme emsin acıkınca emer zaten diye beklettim, yavrum 5 saat meme emmemeye direndi. Aç kaldı diye üzülüp en son mama verdim. Beni emsin istiyorum, çünkü anne sütü bu dünyada onun en güzel hediyesi,ilacı. Sütüm de geliyor aslında, pompa ile kendimi sağıp veriyorum meme emmediği çoğu zaman, biberonla olunca içiyor. Biberonu da drbrown un dar ağızlı biberonu aldık. Bazen ondan da zor geliyor diye ağlıyor Ama bebeğim beni emmeyecek,sütüm gidecek diye korkuyorum. Sizce yaşadığımız bu durum 4 ay sendromumu yoksa meme reddimi.
+ sormak istediğim başka birşey var. Sütüm bazı sağımlarımda 120-130 ml bir göğüsten gelirken, başka gün aynı saatte sağdığım bazı sağımlarda 100 ml iki göğüsten çıkmıyor.
Yeşillik ve su bol tüketiyorum. İnek gibi sürekli dereotu çok olmak kaydıyla yeşillik yiyorum. Bestlac damla kullandım bir süre sütüm artsın diye. Tahin helva süt yapar dediler onuda denedim. Sütüme artısı olmadı. Sizin süt arttırıcı tavsiyeleriniz varsa seve seve dinlerim.
+ sormak istediğim başka birşey var. Sütüm bazı sağımlarımda 120-130 ml bir göğüsten gelirken, başka gün aynı saatte sağdığım bazı sağımlarda 100 ml iki göğüsten çıkmıyor.
Yeşillik ve su bol tüketiyorum. İnek gibi sürekli dereotu çok olmak kaydıyla yeşillik yiyorum. Bestlac damla kullandım bir süre sütüm artsın diye. Tahin helva süt yapar dediler onuda denedim. Sütüme artısı olmadı. Sizin süt arttırıcı tavsiyeleriniz varsa seve seve dinlerim.