Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emziği emiyor ama memeyi bırakır diye korktum emzik vermedimEmzik tutturmayı denediniz mi?
E belki açtır benim bebeğimde zamanında öyleydi ama sütüm azdı diye hiç bırakmıyordu 3. 4 saat emerdi uyumazdi sasirirdim niye yatmıyor küçücük bebek yorulmuyo mu diye o zamanlar da bilmiyordum sütümü n az geldiğini onu doyurmadigini oyuzden ek mama yada geçtim emzik de tutmuyordu sonra zamanla memeyi bırakıyordu ben direndim eni sonunda ikisini bir arada yuruttm hem meme hemde biberon tuttu şükür o günler geçti bitti çok izdirapti saatlerce emmesi gogus delikler min kapalı olmasi açık olmamasiArkadaşlar merhaba.. 22 günlük kız bebeğim var memeden hiç ayrılmak istemiyor sürekli emiyor sütüm var ağzından taşıyor ama sürekli emmek istiyor uyumuyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Canım benimde sütüm taşıyordu bende çocuğun karnının doyduğunu sanıyordum ama öyle değilmiş çocuk aç olduğu için sürekli meme istiyormuş. Sonra mamaya geçtik hem çocuğun karnı doydu hemde ben en azından biraz dinlendim. Bebeğin kesinlikle açtır Bi çocuk dokturuna götür doktorun tavsiye ettiği mamayı kullanın. Zaten bizede doktor söylemiştiArkadaşlar merhaba.. 22 günlük kız bebeğim var memeden hiç ayrılmak istemiyor sürekli emiyor sütüm var ağzından taşıyor ama sürekli emmek istiyor uyumuyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Karnını elliyorum karnı şiş tok duruyor mama vermekte istemiyorum ilk başlarda veriyordum ama sütüm iyice çoğalınca kestim mamayıCanım benimde sütüm taşıyordu bende çocuğun karnının doyduğunu sanıyordum ama öyle değilmiş çocuk aç olduğu için sürekli meme istiyormuş. Sonra mamaya geçtik hem çocuğun karnı doydu hemde ben en azından biraz dinlendim. Bebeğin kesinlikle açtır Bi çocuk dokturuna götür doktorun tavsiye ettiği mamayı kullanın. Zaten bizede doktor söylemişti
Kakasını çişini sürekli yapıyor Maşallah doymasa yapmaz dimiİlk zamanlar öyle olur benim oğlumda aynıydı. Kesinlikle aç diye düşünüp mama verme canım. 1.ay kontrolünde kilo alımı iyiyse tamamdır. Doyduğunu anlamak için günde 1 tl kadar kaka yapıyorsa,5 kez çişli bez alınıyorsa doyuyormuş bebekler. Sağlık ocağındaki ebemizin söylediği bu. Zaten kontrolde dr bilgilendirir.
22 günlük bebeğin bildiği tek şey emmek ve uyumak. 3. ayından sonra zaten dışarıya ilgisi arttıkça bu süreler de kısalacaktır. Bebeğinizle meme arasına başka şeyler sokmayın bırakın emsin. Bu günler çok çabuk geçiyorArkadaşlar merhaba.. 22 günlük kız bebeğim var memeden hiç ayrılmak istemiyor sürekli emiyor sütüm var ağzından taşıyor ama sürekli emmek istiyor uyumuyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
Mesela bu gün sabah 4 buçuktan öğle 1 buçuğa kadar uyumadı sürekli emmek istiyorÇok normal daha çok küçük. Benim kızım da öyleydi. Ten teması istiyordur o yüzden sürekli emiyordur. Zamanla emme arası uzar
Geçen hafta doktora gittik daha kilo alımı falan gayet iyi dediCanım benimde sütüm taşıyordu bende çocuğun karnının doyduğunu sanıyordum ama öyle değilmiş çocuk aç olduğu için sürekli meme istiyormuş. Sonra mamaya geçtik hem çocuğun karnı doydu hemde ben en azından biraz dinlendim. Bebeğin kesinlikle açtır Bi çocuk dokturuna götür doktorun tavsiye ettiği mamayı kullanın. Zaten bizede doktor söylemişti
Doktor gayet iyi olduğunu söyledi MaşallahBebeğinizin kilo alımı iyiyse mama vermeyin. Zamanla geçecektir biraz sabredin.
Sarılık oldu maalesef ama 3-4 günde geçti çok şükür sezeryan oldum sütüm geliyor sanıyordum o yüzden mama vermedim meğerse gelmiyormuş yavrum aç kaldı sarılık oldu ama hemen atlattı çok şükürBenim bebeğim doğdu, odaya geçtik sonra bu bir başladı emmeye 2 saatden fazla oldu bırakmadı.
Yav hiç mi yorulmadin cok cok cok sen yeni doğdun kendini bir bilsene demi
Sonrası hep böyle memede geçti...
Korkma daha çok küçük zaten emsin emdiği kadar. Hem daha iyi, emen bebeğin sarılığı olmaz demişti doktorum.
Çok yorulursan ya da memelerin de yara olursa emzikle biraz olsun vakit geçirmesinde de bir sıkıntı yok, için rahat olsun o konuda.
Yine çabuk toplamış 3-4 gün bir şey değil. Allah sağlık sıhhat versin.Sarılık oldu maalesef ama 3-4 günde geçti çok şükür sezeryan oldum sütüm geliyor sanıyordum o yüzden mama vermedim meğerse gelmiyormuş yavrum aç kaldı sarılık oldu ama hemen atlattı çok şükür
Aynen öyleymiş bilemedik süt geliyor sandım ama gelmiyormuş şimdi geliyor çok şükür atlattık sarılığı ama uyku problemini atlatamadik daha yolun basındayızYine çabuk toplamış 3-4 gün bir şey değil. Allah sağlık sıhhat versin.
Sezeryan da kanallar biraz geç açılabiliyor, bir arkadaşım da da aynı senin dediğin gibi olmuştu. Şimdi çocuğu 1 yaşında.