Bebeğim meme bağımlısı mı?

Dış dünya ürkütücü.
Süt kokusunda güvende hissediyor annesi.
Zamanla azalacak merak etme.

Telefonuna bebek uyutucu diye bir uygulama var onu indir.
Emerken müziklerden birini ac bebeğinin sevdiğini bul.
Benimki kolik müziğinde sakinleşiyor ve uykuya geçiyor onu farkettim.

Sütün taşıyorsa, bezleri çişliyse mamaya gerek yok. 1 ay kontrolünde kilo alımından belli olacaktır. Sabırlı ol. :) sağlıkla büyüsün minik insallah..
Sütüm var Allah’a şükür evet altına yapıyor amin inşallah çok teşekkür ederim ☺️

Mesela bu gün sabah 4 buçuktan öğle 1 buçuğa kadar uyumadı sürekli emmek istiyor
Bazı bebekler ten temasına emmeye çok düşkün oluyor. Eğer bir rahatsızlığı yoksa sizi hissetmek istiyordur. Kilosu iyiyse sakın mama falan vermeyin. Doktorunuz yönlendirir zaten öyle bir durumda.

Aynen öyleymiş bilemedik süt geliyor sandım ama gelmiyormuş şimdi geliyor çok şükür atlattık sarılığı ama uyku problemini atlatamadik daha yolun basındayız 😞
Uyku problemi diyip güldürme beni lütfen :KK70: benim çocuk 2 yaşında ve yeni uyumaya başladı ne yazık ki....
Sen en az 2, en çok 4 seneyi aklından çıkart canım. Zamanında ben de çok dertleniyordum hatta şuan hamileyim ve daha çocuk doğmadan uyku derdine düştüm ben 😅😅
Ama iyi yönünden de bak bazı bebekler 3 4 aylıkken bayağa düzenli bir uykuya geçiyor. İnşallah senin ki de öyle olur.

Bazı bebekler ten temasına emmeye çok düşkün oluyor. Eğer bir rahatsızlığı yoksa sizi hissetmek istiyordur. Kilosu iyiyse sakın mama falan vermeyin. Doktorunuz yönlendirir zaten öyle bir durumda.
Çok şükür kilosu yerinde dediğiniz gibi ten teması kurmak istiyor olabilir yavrum

Sevdigim bir benzetme var, yenidogan annesinin yaka susudur. Evet zor farkindayim ama 3 aylik olmasina az sure kala zaten ilgisi azalacak. Sutunuz az geliyor diye dusunmeyin emzirdikce artacak. Gunluk bezlerinin toplami 250 gr oluyorsa doyuyordur zaten.

Mama ve emzikten uzak durun. Mamayi yalnizca doktor tavsiyesiyle baslayin.

Hayirli olsun bebeginiz, rahat soluk almaniza az kaldi. Oglum 5 aylik olacak neredeyse, simdiden o hallerini ozledim. 😍 Guzel gunler yakin. 🌸

Sevdigim bir benzetme var, yenidogan annesinin yaka susudur. Evet zor farkindayim ama 3 aylik olmasina az sure kala zaten ilgisi azalacak. Sutunuz az geliyor diye dusunmeyin emzirdikce artacak. Gunluk bezlerinin toplami 250 gr oluyorsa doyuyordur zaten.

Mama ve emzikten uzak durun. Mamayi yalnizca doktor tavsiyesiyle baslayin.

Hayirli olsun bebeginiz, rahat soluk almaniza az kaldi. Oglum 5 aylik olacak neredeyse, simdiden o hallerini ozledim. 😍 Guzel gunler yakin. 🌸
Teşekkür ederim ☺️

X