- 19 Kasım 2014
- 22
- 10
- 8
- Konu Sahibi isimsizyangin
-
Arkadaşım... Ben meleğimi daha pazartesi gecesi kaybettim. Seninki kadar bile büyüyemedi benim yavrum daha 16 haftalıktı. Normal doğumla doğurdum. Yavrumun vücudumdan Çıktığı an bütün berraklığıyla aklımda. Balık gibi kaydı bebeğim. Bana da göstermek istemediler ama ben ısrar ettim, ertesi gün buzdolabından çıkardılar bebeğimi bana göstermek için. Elleri, ayakları, o minicik parmaklarındaki tırnakları o kadar güzeldi ki... Hafif aralık dudakları... İnan şu anda bunları yazarken bile ağlıyorum. Hala sürekli yalnız kaldığımda ellerimi karnıma koyup bebeğimle konuşuyorum, sanki ordaymış gibi... Bir an bile aklımdan çıkmıyor yavrum. Kasıklarımdaki ağrılar, kanamam zaten hep kaybettiğim meleğimi hatırlatıyor bana... Sut gelmesin diye goguslerimi sardilar simsiki bir bandajla, onu gördükçe tekrar ağlıyorum bebeğime sütümü içirmek bile kısmet olmadı diye. Bu acı nasıl hafifler, normal hayatıma nasıl dönerim bilmiyorum... Herkes zaman diyor arkadaşım...zaman.
Rabbim sanada sabirlar versin insallah.tum annelerin bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin.insallah sizin icinde bundan sonrasi daha ii olur sizde bebeginizi kucaginiza alinca hafifler belki. Yalniz goguslerimi sardilar demissiniz annemde benim goguslerimi saracakti dogumdan sonra doktora sordum doktorum sarma dedi sut kesici ilac verdi kullandim gelen sutu de sag dedi sutun zaten gittikce azacalacak dedi eger sut kalirsa icerde peynirlesiomus ve ameliyata kadar gider dedi bu durumuda yasayan imsanlarin oldugunu soylediler bas sagligina gelince bu durumdan ameliyat olanlar varmis doktoruna sordun mu sarmak dogru mu dieArkadaşım... Ben meleğimi daha pazartesi gecesi kaybettim. Seninki kadar bile büyüyemedi benim yavrum daha 16 haftalıktı. Normal doğumla doğurdum. Yavrumun vücudumdan Çıktığı an bütün berraklığıyla aklımda. Balık gibi kaydı bebeğim. Bana da göstermek istemediler ama ben ısrar ettim, ertesi gün buzdolabından çıkardılar bebeğimi bana göstermek için. Elleri, ayakları, o minicik parmaklarındaki tırnakları o kadar güzeldi ki... Hafif aralık dudakları... İnan şu anda bunları yazarken bile ağlıyorum. Hala sürekli yalnız kaldığımda ellerimi karnıma koyup bebeğimle konuşuyorum, sanki ordaymış gibi... Bir an bile aklımdan çıkmıyor yavrum. Kasıklarımdaki ağrılar, kanamam zaten hep kaybettiğim meleğimi hatırlatıyor bana... Sut gelmesin diye goguslerimi sardilar simsiki bir bandajla, onu gördükçe tekrar ağlıyorum bebeğime sütümü içirmek bile kısmet olmadı diye. Bu acı nasıl hafifler, normal hayatıma nasıl dönerim bilmiyorum... Herkes zaman diyor arkadaşım...zaman.
Amin insallah rabbim isteyen herkese bebegini saglikli kucagina almaya nasip ederAllah sana sabırlar versin. İnanıyorum ki çok sağlıklı bir bebek nasip edecek Allah sana
Amin. Sagoluncanım başın sagolsun mekanı cennet olsun meleğinin bu durumda ne denir bilemiyorum Allah sana ve eşine sabır versin
Arkadaşım biliyorum ki beni bir tek sizler, bu acıyı yaşayanlar anlarsınız. İnsanlar teselli etmek için, üzülmeyin gençsiniz, bir daha olur dediğinde onlara bağırmak, çenelerini kapatmalarını söylemek istiyorum. Uzulmeyin ne demek? Benim evladım gitti, hayallerim gitti. Ah bu acı... Acim oylesine taze ki, her uykudan uyanista tokat gibi carpiyor yuzume. İnşallah bir gün ben de sizler gibi bu acıyla başa çıkabilmeyi öğrenirim.bizim gruba yazmayınca merak edip mesajlarına baktım ve çok üzüldüm. Başın sağolsun, Allah sabır versin ve Rabbim öyle büyük ki o sabrı veriyor tabi ki tamamen geçmiyor unutmuyorsun ama acıyla başa çıkabiliyorsun ben maneviyatla acımı hafifletiyorum çünkü başka bir ilacı yok bunun arkadaşım
Sagol arkadasim.Rabbim sanada sabirlar versin insallah.tum annelerin bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin.insallah sizin icinde bundan sonrasi daha ii olur sizde bebeginizi kucaginiza alinca hafifler belki. Yalniz goguslerimi sardilar demissiniz annemde benim goguslerimi saracakti dogumdan sonra doktora sordum doktorum sarma dedi sut kesici ilac verdi kullandim gelen sutu de sag dedi sutun zaten gittikce azacalacak dedi eger sut kalirsa icerde peynirlesiomus ve ameliyata kadar gider dedi bu durumuda yasayan imsanlarin oldugunu soylediler bas sagligina gelince bu durumdan ameliyat olanlar varmis doktoruna sordun mu sarmak dogru mu die
Amin arkadaşım amin. Rabbim sanada sabirlar versin.dayanma gücü versin.Bugün tam 2. Ay 22 haftalık kızımı kaybedeli , mezarına gidemedim cesaret edemedim . Allah kendi sabrından versin bizede .Ben tek başıma üstesinden gelemedim bu durumun arkadaşım psikiyatr ve psikolog desteği alıyorum . Ayrıca bu Ramazan'da gebe olduğum için tutamadığım oruçları tutmaya ve namaz kılmaya başladım inşallah devam ederim, bol dua ediyorum sabrımıda şükrümüde sen arttır Allahım diyorum . Bu kışı kış uykusunda geçirmek istiyorum Ocak ta kucağıma alacaktım yavrumu ne hayallerim vardı . Allah hepimize dayanma gücü versin arkadaşım.eğer çalışıyorsan işine başla bence , ben 5 hafta evdeydim çok kötü oldum eşime sarmaya başladım , eşimin her yaptığı batmaya başladı işe gidip gelmesi bile , onlar bile anlamıyor bizi ,ahhhhh anne olmak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?