• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegim melek oldu.

isimsizyangin

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
22
10
8
Dogumuna bir hafta kala bebegimi yavrumu kuzumu kaybettim. O kadar hareketli bir bebekti ki hic durmuyordu. 19.10.2014 pazar günü o kadar guzel baslamisti ki hem tatildi esimle beraber gun boyu hep bebegimiz hakkında konusmustuk cok heyacanliydik artik gelmesini dort gozle beklioduk herseyini hazirlamistik bir o eksikti ogulumda gelince tam olacaktik o gun hic hareket etmedi allah allah dedim ne olduki herhalde hareket alani daraldi die dusundum icim rahat etmedi ama aksam esime bi hastaneye gidelim neden hic hareket yok bugun dun bile fildir fildirdi icimiz rahat etsin dedik ve hastanede ne doktor diyebildi malesef enderde olsa gebelikte boyle vakalr oluyor bebegin kilosu boyu sivisi normal ama kalbi durmus dedi o an benimde kalbim durdu ne yapacaz simdi dedim yapilabilecek hicbisey yok dedi hayir dedim ya hayir olamaz kabul edemedim butum hastaneyi yiktim nolur biseyler yapin vardir bi cozumu ama yoktu o gece veremedim yavrumu hala kalbi calisir umudu vardi icimde o gece gecmedi gecmedi kabul edemedim biz neye hazirlanioduk ne oldu olamaz bu dogdu yavrumun yuzunu bile gostermediler oyle hasretimki evladima kimse anlamiyor beni icim yaniyor zamanla unutursun diolar nasil unuturum ya bi anne evladini unutur mu die bagirasim gelio bugum tam bi ay oldu zamanla icimdeki yangin dahada büyüyor bu durumu yasayan anneleer nasil dayaniyorsunuz yardim edin ben ne uyuyabiliyorum nede uyanik oldugum bi an bile aklimdan cikmio hep onu düşünüyorum kafayi yiyecem allah verdi allah aldi napalim die sakin olmaya calisiom ama beynim beni mahvediyor artik hicbisey bana tat vermio herseyden nefret ediyorum nasıl dayanacam zaman gecmio artik dunyam durdu besigini toplayıp kaldirirken yuregimde cikti rabbim kimsenin besigini bos birakmasin cok zor bi durum cok zor

Başın sağolsun canım Allah sabır versin şöyle düşün öteki Dünya'da senin için Şefaat edecek bir yavrun var annemi almadan cennete girmem diyecek bir meleğin var :KK43: tekrar başın sağolsun

sabırlar diliyorum canım.. ne desek boş onu da biliyorum..

bir meleğiniz oldu.. onun görevi iki dünyada da sizin meleğiniz olmakmış.. görevini tamamlamış ve gitmiş.. siz çok acı çekiyorsunuz ama ne mutlu ki o hiç acı çekmedi..

acınız çok özel,. bizler yaşamadan sadece tahmin edebiliriz ki bu bile gözyaşlarımın akmasına yetti..

sabır... her şer de vardır bir hayır..

hayatınızdaki ilk ve son en büyük acı olmasını diliyorum.. meleğiniz kalbinizde çok güzel günleriniz olsun inşAllah..

Sagolun yorumlariniz icin doktorum en az alti ay bekle dedi normale donmek icin sezaryanla dogum yaptim cunku o alti ay nasil gececek gunler gecmio bi esim bi sene bekleyelim dio daha saglikli olsun die boyle bi durumla karsilasip tekrar ne zaman sonra hamile kaldiniz iki sezaryen arasi az olup sorun yasayan yada yasamadan yavrusunu kucagina alan varmi tekrar ayni durumu yasamaktansa bekleyeyim diorum ama icimde kalan o eksik annelik duygusuda bebek istio cok kararsizim

canım şu linkteki konuya gir.. seninle aynı durumu yaşamış annelerin yazılarını oku.. ben biraz okudum.. senin tüm sorularının ve korkularının cevapları var orada..

doktorlar 1 seneyi uygun buluyorlar ama 5 ay sonra hamile kalıp sıkıntısız doğum yapanlar da var..

neyse linke tıkla. sorularını orada da sorabilirsin..

güzel günler, çektiğin acıyı hafifletecek mutluluklar diliyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ybedip-tekrardan-hamilelik-dusunenler.503480/

-

zaman zaman zaman.............benim 3 yıl oldu aklıma düşünce ilk günkü gibi burnumun direği sızlıyor ama zaman çare işte acın azalıyor mu alışıyor musun bilmiyorum canın o zamanki gibi yanmıyor... çok laf söyleyen olacak hepsi senin iyiliğin için ama hepsine kızacaksın anlamıyorlar nerden bilecekler diyeceksin... elin boş karnında gezecek.......arkadaşın verdiği linkte biz birbirimize destek olduk meleklerimiz cennette beraber oynuyorlar dedik bu dünyanın kötülükleriyle tanışmayacaklar dedik melek annesiyiz biz özeliz dedik teselli ettik kendimizi....Sadece senmişsin gibi gelecek ama bunu yaşayan o kadar çok anne varki......Ben ilk meleğimiz mezarına gidince çok şaşırmıştım benimki gibi meleklerle doluydu ... Allah yardımcın olsun sabırlar versin.....

Bu arada 6. aydan itibaren hamile kalıp bebeğini kucaklayan bir çok arkadaş var sen kendini toparlamaya bak doktorun yönlendirir zaten seni....

canım başın sagolsun mekanı cennet olsun meleğinin bu durumda ne denir bilemiyorum Allah sana ve eşine sabır versin :(

Allah sana sabırlar versin. İnanıyorum ki çok sağlıklı bir bebek nasip edecek Allah sana:(

Arkadaşım... Ben meleğimi daha pazartesi gecesi kaybettim. Seninki kadar bile büyüyemedi benim yavrum daha 16 haftalıktı. Normal doğumla doğurdum. Yavrumun vücudumdan Çıktığı an bütün berraklığıyla aklımda. Balık gibi kaydı bebeğim. Bana da göstermek istemediler ama ben ısrar ettim, ertesi gün buzdolabından çıkardılar bebeğimi bana göstermek için. Elleri, ayakları, o minicik parmaklarındaki tırnakları o kadar güzeldi ki... Hafif aralık dudakları... İnan şu anda bunları yazarken bile ağlıyorum. Hala sürekli yalnız kaldığımda ellerimi karnıma koyup bebeğimle konuşuyorum, sanki ordaymış gibi... Bir an bile aklımdan çıkmıyor yavrum. Kasıklarımdaki ağrılar, kanamam zaten hep kaybettiğim meleğimi hatırlatıyor bana... Sut gelmesin diye goguslerimi sardilar simsiki bir bandajla, onu gördükçe tekrar ağlıyorum bebeğime sütümü içirmek bile kısmet olmadı diye. Bu acı nasıl hafifler, normal hayatıma nasıl dönerim bilmiyorum... Herkes zaman diyor arkadaşım...zaman.

Arkadaşım... Ben meleğimi daha pazartesi gecesi kaybettim. Seninki kadar bile büyüyemedi benim yavrum daha 16 haftalıktı. Normal doğumla doğurdum. Yavrumun vücudumdan Çıktığı an bütün berraklığıyla aklımda. Balık gibi kaydı bebeğim. Bana da göstermek istemediler ama ben ısrar ettim, ertesi gün buzdolabından çıkardılar bebeğimi bana göstermek için. Elleri, ayakları, o minicik parmaklarındaki tırnakları o kadar güzeldi ki... Hafif aralık dudakları... İnan şu anda bunları yazarken bile ağlıyorum. Hala sürekli yalnız kaldığımda ellerimi karnıma koyup bebeğimle konuşuyorum, sanki ordaymış gibi... Bir an bile aklımdan çıkmıyor yavrum. Kasıklarımdaki ağrılar, kanamam zaten hep kaybettiğim meleğimi hatırlatıyor bana... Sut gelmesin diye goguslerimi sardilar simsiki bir bandajla, onu gördükçe tekrar ağlıyorum bebeğime sütümü içirmek bile kısmet olmadı diye. Bu acı nasıl hafifler, normal hayatıma nasıl dönerim bilmiyorum... Herkes zaman diyor arkadaşım...zaman.
:( bizim gruba yazmayınca merak edip mesajlarına baktım ve çok üzüldüm. Başın sağolsun, Allah sabır versin ve Rabbim öyle büyük ki o sabrı veriyor tabi ki tamamen geçmiyor unutmuyorsun ama acıyla başa çıkabiliyorsun ben maneviyatla acımı hafifletiyorum çünkü başka bir ilacı yok bunun arkadaşım

Rabbim sanada sabirlar versin insallah.tum annelerin bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin.insallah sizin icinde bundan sonrasi daha ii olur sizde bebeginizi kucaginiza alinca hafifler belki. Yalniz goguslerimi sardilar demissiniz annemde benim goguslerimi saracakti dogumdan sonra doktora sordum doktorum sarma dedi sut kesici ilac verdi kullandim gelen sutu de sag dedi sutun zaten gittikce azacalacak dedi eger sut kalirsa icerde peynirlesiomus ve ameliyata kadar gider dedi bu durumuda yasayan imsanlarin oldugunu soylediler bas sagligina gelince bu durumdan ameliyat olanlar varmis doktoruna sordun mu sarmak dogru mu die

Son düzenleme:
:KK43: bizim gruba yazmayınca merak edip mesajlarına baktım ve çok üzüldüm. Başın sağolsun, Allah sabır versin ve Rabbim öyle büyük ki o sabrı veriyor tabi ki tamamen geçmiyor unutmuyorsun ama acıyla başa çıkabiliyorsun ben maneviyatla acımı hafifletiyorum çünkü başka bir ilacı yok bunun arkadaşım
Arkadaşım biliyorum ki beni bir tek sizler, bu acıyı yaşayanlar anlarsınız. İnsanlar teselli etmek için, üzülmeyin gençsiniz, bir daha olur dediğinde onlara bağırmak, çenelerini kapatmalarını söylemek istiyorum. Uzulmeyin ne demek? Benim evladım gitti, hayallerim gitti. Ah bu acı... Acim oylesine taze ki, her uykudan uyanista tokat gibi carpiyor yuzume. İnşallah bir gün ben de sizler gibi bu acıyla başa çıkabilmeyi öğrenirim.

Rabbim sanada sabirlar versin insallah.tum annelerin bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin.insallah sizin icinde bundan sonrasi daha ii olur sizde bebeginizi kucaginiza alinca hafifler belki. Yalniz goguslerimi sardilar demissiniz annemde benim goguslerimi saracakti dogumdan sonra doktora sordum doktorum sarma dedi sut kesici ilac verdi kullandim gelen sutu de sag dedi sutun zaten gittikce azacalacak dedi eger sut kalirsa icerde peynirlesiomus ve ameliyata kadar gider dedi bu durumuda yasayan imsanlarin oldugunu soylediler bas sagligina gelince bu durumdan ameliyat olanlar varmis doktoruna sordun mu sarmak dogru mu die
Sagol arkadasim.
Benim göğüslerimi zaten hastanede sardılar. Sadece banyo yaparken çıkaracaksın, 10 gun boyle kalacak dediler. Herhalde hamilelik henuz dort aylikken sonlandigindan sadece sarmak yetiyor. Daha once bi yakinim da dort bucuk aylikken bebegini kaybettiginde doktoru sadece gogsunu sardirmisti ve hic bir problem cikmadi.

Israrlarima dayanamayip en sonunda ailem evladimin mezarina götürdü beni. O anlarimi yazamiyorum. Ben evde oglumun besigini kurarken, evimizde besiginde uyuyacagini dusunurken simdi o ebedi yerinde yatiyor. Rabbim hicbi anneye evladinin mezarini gostermesin. Gelemedim donemedim ordan allahim bana sabir versin. Arkadaslar duramiorum ben yerimde hep aklimda hep aklimda uyanık oldugum heran onu düşünüyorum. Meger ben yavruma ne kadarda baglanmisim nekadarda benimsemisim saniyordumki simdi o dogunca hayatimizin en mutlu gunlerini yasayacaz en buyuk heyacan bizi bekliyor.nerden bilebilirdim en guzel gunlerimin meger benim en kotu gunlerime donusecegini hayatimin en zorlu sinavini verecegimi nerden bilebilirdimki. Ailem disari cikalim yuruyuse dio yapamiorum cunku disarda bi bebek arabasi gorunce icim gidio 9ay oncesine kadar beni mutlu eden o bebeklerle ilgili hersey simdi cok aci verio. Bir daha hayal kurmama karari aldim cunku o hayaller varya o hayaller daha sonra pesimi birakmio büyüdükçe buyuyen bir izdiraba donusuo. Hicbirsey yapamiorum oyle nefes alan bi ceset gibi dolanip duruom evde. Ailem boyle olmaz hayata don dio ama yapamiom tam diom iim tamam tak die bebeksel bisi gorunce sil bastan degisiom. Bu durumu yasayanlar normal hayatlarina nasil dondunuz bu zamanlarda kendinizi nasil bir dusunce tarzi uyguladiniz bu psikolojiden nasil cikilir lutfen bana yardim edin.izlediginiz yontemleri paylasirmisiniz. Benim icin umut olun

Bugün tam 2. Ay 22 haftalık kızımı kaybedeli , mezarına gidemedim cesaret edemedim . Allah kendi sabrından versin bizede .Ben tek başıma üstesinden gelemedim bu durumun arkadaşım psikiyatr ve psikolog desteği alıyorum . Ayrıca bu Ramazan'da gebe olduğum için tutamadığım oruçları tutmaya ve namaz kılmaya başladım inşallah devam ederim, bol dua ediyorum sabrımıda şükrümüde sen arttır Allahım diyorum . Bu kışı kış uykusunda geçirmek istiyorum Ocak ta kucağıma alacaktım yavrumu ne hayallerim vardı . Allah hepimize dayanma gücü versin arkadaşım.eğer çalışıyorsan işine başla bence , ben 5 hafta evdeydim çok kötü oldum eşime sarmaya başladım , eşimin her yaptığı batmaya başladı işe gidip gelmesi bile , onlar bile anlamıyor bizi ,ahhhhh anne olmak ...

Bugün tam 2. Ay 22 haftalık kızımı kaybedeli , mezarına gidemedim cesaret edemedim . Allah kendi sabrından versin bizede .Ben tek başıma üstesinden gelemedim bu durumun arkadaşım psikiyatr ve psikolog desteği alıyorum . Ayrıca bu Ramazan'da gebe olduğum için tutamadığım oruçları tutmaya ve namaz kılmaya başladım inşallah devam ederim, bol dua ediyorum sabrımıda şükrümüde sen arttır Allahım diyorum . Bu kışı kış uykusunda geçirmek istiyorum Ocak ta kucağıma alacaktım yavrumu ne hayallerim vardı . Allah hepimize dayanma gücü versin arkadaşım.eğer çalışıyorsan işine başla bence , ben 5 hafta evdeydim çok kötü oldum eşime sarmaya başladım , eşimin her yaptığı batmaya başladı işe gidip gelmesi bile , onlar bile anlamıyor bizi ,ahhhhh anne olmak ...
Amin arkadaşım amin. Rabbim sanada sabirlar versin.dayanma gücü versin.

Back
X