- 19 Kasım 2014
- 22
- 10
- 8
- Konu Sahibi isimsizyangin
Dogumuna bir hafta kala bebegimi yavrumu kuzumu kaybettim. O kadar hareketli bir bebekti ki hic durmuyordu. 19.10.2014 pazar günü o kadar guzel baslamisti ki hem tatildi esimle beraber gun boyu hep bebegimiz hakkında konusmustuk cok heyacanliydik artik gelmesini dort gozle beklioduk herseyini hazirlamistik bir o eksikti ogulumda gelince tam olacaktik o gun hic hareket etmedi allah allah dedim ne olduki herhalde hareket alani daraldi die dusundum icim rahat etmedi ama aksam esime bi hastaneye gidelim neden hic hareket yok bugun dun bile fildir fildirdi icimiz rahat etsin dedik ve hastanede ne doktor diyebildi malesef enderde olsa gebelikte boyle vakalr oluyor bebegin kilosu boyu sivisi normal ama kalbi durmus dedi o an benimde kalbim durdu ne yapacaz simdi dedim yapilabilecek hicbisey yok dedi hayir dedim ya hayir olamaz kabul edemedim butum hastaneyi yiktim nolur biseyler yapin vardir bi cozumu ama yoktu o gece veremedim yavrumu hala kalbi calisir umudu vardi icimde o gece gecmedi gecmedi kabul edemedim biz neye hazirlanioduk ne oldu olamaz bu dogdu yavrumun yuzunu bile gostermediler oyle hasretimki evladima kimse anlamiyor beni icim yaniyor zamanla unutursun diolar nasil unuturum ya bi anne evladini unutur mu die bagirasim gelio bugum tam bi ay oldu zamanla icimdeki yangin dahada büyüyor bu durumu yasayan anneleer nasil dayaniyorsunuz yardim edin ben ne uyuyabiliyorum nede uyanik oldugum bi an bile aklimdan cikmio hep onu düşünüyorum kafayi yiyecem allah verdi allah aldi napalim die sakin olmaya calisiom ama beynim beni mahvediyor artik hicbisey bana tat vermio herseyden nefret ediyorum nasıl dayanacam zaman gecmio artik dunyam durdu besigini toplayıp kaldirirken yuregimde cikti rabbim kimsenin besigini bos birakmasin cok zor bi durum cok zor