Mama ne kullanıyorsunuz belki mamayı sevmemiştir3 ay 8 günlük bebeğim. İlk 2 ay mama meme gittik yediriyordum. Uykusundayken bile içiyordu. Şimdi uyanıkken asla içmiyor. Aç olsa bile yemiyor. 40 cc anca içip bırakıyor. Öncesinde emziriyorum. O da sağında 60 cc en Fazla çok değil. Ama emzirmeden de denedim aç olsa dahi içmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Bezlerimde idrar da azaldı ondan tedirgin oldum. Zaten bu ay 400 gram almışPeki aç kalıyomu sizce? belki emerek doyuyordur o yüzden mamayı kabul etmiyordur sağarken belki daha az çıkıyordur ama emdikçe belki daha çok geliyordur karnı doyuyordur. Bez değiştirmeniz nasıl kaç defa değiştiriyorsunuz? Doyup doymadığını bezinden de anlarsınız belki
Teşekkür ederim veriyorum 2 çay kaşığı mamadan sonraBu arada su vermeyi ihmal etmeyin lütfen. Anne sütü alan bjr bebeğin suya ihtiyacı yok. Fakat mamanin tadı tatlımsı. Susuz birakmayin bebeleri
Sma kullanıyorduk. Kabız yaptı hippe geçtik onu hiç içmediMama ne kullanıyorsunuz belki mamayı sevmemiştir
Evet geçiş dönemi gibi benimki de biberon olduğunu anlayıp itiyorŞuan benim de bebegim 3 aylık. Yetmedigi yerde mama veriyordum. 30luk yapıyorum genelde. Onu bile sürekli ziyan etmeye başladık. Bugün annem çok zorladı mama için yemedi,emzirmeye çalıştım baya emdi. Birde biberonu verirken veya memeyi diliyle kontrol ediyor. Okadar akıllı ki. İnşaAllah düzelir sizinki de demekki 3 aylarda sıkıntı var.
Biz de çok mama ziyan ettik. Şuan 3 ay 24 günlük hala aynı durumdayoz. Ay başından bu yana 400 gr almışızSanirim ucuncu ayin sonunda bir seyler oluyor bebislere. Benim bebis de oyleydi. Biberonun emzigi agzina degdigi an elnden gelse kendini yere atacakti o zamanlar. İnternetten arastirdim doktora sordum. İki ihtimal var ya karni anne sutuyle doyuyor ya da buyume atagi doneminde red ediyor. Benmki ikinci sebepti. Ben pes etmedim her firsatta biberonu verdim o surecte kac ml ziyan ettim Allah bilir ama iki hafta sonunda yine alisti kaldgmz yerden devam ettik hem meme hem mama
Sütüm yetmiyor en baştan beri ilk ay sadece emzirdim. Kilo kaybı vardı. Sonra mamaya başladık öyle kilo aldı. Bu ayda içmediği için mamayı 400 gram falan almışNeden mama veriyorsunuz sütünüz yetiyordur belki..yetmedigini mi sölediler size ben tam anlamadim ama eger yetiyorsa ki bunu aylik kilo artişından ve bezlerinden anlarsiniz mama vermeyin ..eger yetmiyorsa tabiki mamanin markasini değiştirin bu işe yarayabilir
Bence cok zorlamamak kaydiyla biberon vermeye devam etmeli cnku birakinca daha da almiyorlarBiz de çok mama ziyan ettik. Şuan 3 ay 24 günlük hala aynı durumdayoz. Ay başından bu yana 400 gr almışız
Allah şifa versin düzelicek inşallah çok üstüne düştükçede yemiyo yaramazlar. Bide kan değerleri düşğk olan çocuk iştahsız oluyor genelde benim kızımdaki sorun kansızlığıydı meselaBezlerimde idrar da azaldı ondan tedirgin oldum. Zaten bu ay 400 gram almış
Sma kullanıyorduk. Kabız yaptı hippe geçtik onu hiç içmedi
Haftaya kontrolü var 4 aylık olacak sorucam doktrınaAllah şifa versin düzelicek inşallah çok üstüne düştükçede yemiyo yaramazlar. Bide kan değerleri düşğk olan çocuk iştahsız oluyor genelde benim kızımdaki sorun kansızlığıydı mesela
Ben de zorlamıyorum artık. Ne zaman istedi o zaman veiryorum. Emziriyorum bi tekBence cok zorlamamak kaydiyla biberon vermeye devam etmeli cnku birakinca daha da almiyorlarkilo aliyorsa iyi zaten bebis karni acsa mutlaka ihtiyacini giderir merak etme
İnşallah tüm değerleri normal çıkar, iştahı da açılır.Sağlıkla huzurla büyütürsünüz yavrunuzuHaftaya kontrolü var 4 aylık olacak sorucam doktrına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?