• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşgeldin Ömer Kaan

canım tebrik ederim..maşşallah oğluna çok güzel allah bağışlasın ..sende ameliyattan yeni çıkmış biri olarak gayet hoşsun..sen beni görsen korkardın sanırım ..:)))

Maşallah canım çok tatlı bebişin var. Yeni doğmasına rağmen cin cin bakıyor pek akıllı galiba bu yakışıklı :)

azocum çok tebrik ederim sürekli seni aradı gözlerim hikayesini ne zaman yazacak acaba diye. Bende artık duygusallıklarımdan kurtuldum sanıyordum ama hikayeni okuyunca gözlerim doldu allahım sizleri evladınızın başından eksik etmesin

sevgilerimle
Esin- irem-eymen kerem

azo tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün
maşallah çok güzel bir bebeğin var paşa paşa bakmış allah nazardan saklasın:nazar::nazar::nazar:

müthiş bir yazı yazmışsın azocum.gözlerim dolu dolu okudum :) bu yazıyı okuyan ve doğum yapmış herkes gibi kendimi hatırladım bende.gerçekten annelik olağanüstü birşey.seninde dediğin gibi Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.tebrikler cnm çok iyi bir anne olacaksın ve anneliğin en çok yakıştığı kadınlardan birisin bence :) Allah analı babalı büyütsün cnm kocaman öpüyorum :)))

azocum bizim cadıdan ve bayram telaşından anca okuyabildim doğum hikayeni ve okurken gözümün önüne hep benim doğumum geldi.
çok şükür sonunda sağlıkla sende kaanını kucağına aldın.allah sağlıklı uzun ömürler versin ve hayırlı evlat olsun inşallah :)

tebrıkler.a.s.
ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallahh..

canımm benimm Allah bağışlasın kuzucuğunu senin hikayende kendimde çok şey buldumm inan göz yaşlarıma hakim olamadım yani annemi kaybetmem ve benimde 9 yaşında olmam vs senin duygularını çok iyi anladım canımm neyse ..Darısı bütün doğumu bekleyenlerin ve benim başıma inşallahh a.s.

Maşallah Azocum
Ömer Kaan a çok iyi bakmışsın :)) O kilonun hakkını vermişsin benim gibi :DDD
Bu arada kaç kilo verdin çok merak ediyorum.

Hikayen çok duygulandırdı beni.Birbirine bağlı bir aile olmanıza çok sevindim.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
bebeğinizi Anaalı babalı büyütsün.

hepinize tekrar teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için..
allah hepimizin bebeklerini korusun..
darkçım ben doğuma giderken 92 olmuştum canım:(
dün tartıldım 79 a düşmüşüm.
daha 1 ay bile olmadı doğum yapalı..inş. en kısa zamanda eski kiloma dönerim..tabi hepimiz..
bu arada zaten hamilelik öncesi çok kilo almıştım ve tam rejime girecekken hamile olduğumu öğrenmiştim(:
şimdi ilk hedefim hamilelik öncesi olan 70 kilom.sonra ideal kilom olan 60..
sen kaç kilo verdin canım?

Back