Oğlum 4 buçuk aylık, 68 cm, 8.100 gr. Bugüne kadar sadece anne sütüyle beslendi. Yaklaşık 2 aydır çalışıyorum ve ben işteyken bebeğimin içmesi için, geceleri kalkıp süt sağıp bırakıyordum. Sabah eşim ben çalışırken biberonla sağdığım sütü veriyordu. Ama son iki haftadır sütüm ne yaparsam yapayım gittikçe azalıyor ve ona yetecek kadar süt sağamıyorum. Eşimle bundan sonra bir öğün için mama verelim dedik ama bugün bebeğim mamayı kesinlikle içmemiş, ne biberondan ne kaşıktan ve eşimin aramasıyla acil izin alıp eve gittim ki çok ağlıyordu. Mama aptamil acaba tadını mı beğenmedi, başka marka mı alsak. Gün içinde tadına alışsın diye ara ara vermeyi denedim ama asla içmiyor zorlarsam öğürüyor. Annem, benim de, bir yaşında sütten kesene kadar ne mama ne ek gıda kabul etmediğimi söyledi acaba bebeğim de almayacak mı? Her seferinde işten böyle izin alıp gelemem zaten süt iznimi öğleden sonraları için kullandım. Öğlene kadar 4 saat çalışıyorum. Evden çıkmadan hemen önce emziriyorum ve bebeğim 2 buçuk saatte bir acıkıyor yani sadece bir öğün.. Aranızda benzer şeyler yaşayanlar var mı ne yapmalıyım?