maşallah bebişimize epey toparlamış yakın zamanda seni yanına çağırırlar dediğin gibi apneler kansızlıklada artabiliyo ya da devam edebiliyo ben hastanede kalırken bi kaç çocugunda kanla gayet apneleri azalmış ve bebğin beslenmesini solunumunu da olumlu etkilemişti benim oğluşumada vermişlrdi inşallah seninkinede iy gelir
canım merak etme toparlıcak ıns..benımkılerde aynıydı kan aramaktan bıkmıstım bı tanesıne ..cok zor o zaman daha ıyı anladım kan ne kadar onemlı ..dedıgın gıbı dusenı dusen anlar ve uç ay bekledım kuvez kapısında...rabbım tum annelerın yardımcısı olsun ..sen yetrkı sutunu taze tut annesı gelecek melegın eevıne
valla canım bana sorarsan orda kalsın derım ben da demıstım acele etmıyorum dıye dr zaten ıkı kılo olana kadar vermedı hıc bırını daha kucukkı ve dedıgın gıbı bısey olsa hemen hemsıreler mudahale edıyo bence ra-ıca et ıyıce toparlasın bebegın tahlıller bakalım nasıl cıkacak cok ılgınc ya benım dr ıkı kılo oldukları halde bıle mırın kırın yapmıstı neden verıyolarkı hem sende toparlan ıyuce söle amelıyat olucam de ..ıns hemen toparlar bebegın gelır sana ama gelse bıle korkma derım cok guclu oluyolar ıns hersey ıyı olur
MERHABA CANIM GEÇMİŞ OLSUN ALLAH SANA BAĞIŞLASIN BEN YENİ KATILDIM ADIM DİLAND HOŞÇAKAL..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?