Premature Bebekler bebegim kuvezde allah rızası için ogluma dua edermisiniz??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canim benim oglumda 27 haftalik dogdu 700 gr 34 cm sutumu cekip goturuyorum migdesinde hortumla besleniyor,benim oglumada kan verdiler,enfeksiyon gecirdi bir kez atlattik cok sukur,migde bagirsak sorunlari oldu cok sukur iyi simdi,bugun 10 gr almis Allahim yardim etsin yarabbim,ancak yasayan anlarrrrrr.Allahim bize bagislasin evlatlarimizi.

canım benım butun dualarımız senınle.allah evladını sana bagıslasın.ama emın ol bebegın senı hıssedıyor.onun ıcın cırpınıslarının farkında bu yuzden enerjını hep yuksek tut ve onba enerjını tam gonder.allah ın ıznıyle bebegınle beraber evıne gıdeceksın.orada olen bebeklere bakma yasayan da bır onca bebek var.ben ınanıyorum kı bebegınle guzel gunler senı beklıyor...hadı canlan bakalım bıraz hayallerını guzel tut.hadı ama bak bebegın de senı beklıyorrrrr...

arkadaşım rabbim yardımcın olsun bende ikikez kaybettim bebegimi ne kadar zor oldugnu bilirim benimkiler kücüktü yanlız yanlıs anlama18haftalıktı dogdu ve öldü cok sükür seninki yasıyormus rabbim yardımcın olsun dualrımz seninle

arkadaşlarrr cok cok saolun aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnn teker teker allahımmmmmmm razı olsun sizlerden dualarınızı eksik etmiyorsunuzz

arkadaşlar oglum 1.evre rop cıkmış geçen haftaa bugun yine kontrol edeceklermiş inşallahh ilerlemezzşuan kuvez içi oksijen almaya devam ediyor dün kucagıma aldımm melegimi tekrar kuveze koymak cok zor geldi
beslenmesi cok şükür devam ediyor yanlız kilo almıyor hatta veriyorr nedense

allahım ya şafi ismi hürmetinee inşalllahhhh oglumaa acil şifalarrrrrrrrr verirrrrr aminnnnnnnnnnnnn

,(bu arada bende üzüntümden herhaldee vücudum dayanamadı hastalandım hastaneye yatırdılar yeni yeni toparlnaıyorummmm)

Allahım yardımcın olsun , bebeğini kucağına alırsın inş!

Son düzenleme:
allah yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah en kısa zamanda, birkaç arkadaş daha vardı burdadan sanırım 3 aya yakın küvezde kalmıştı yavrusu defalarca ameliyat olmuştu burdan gün gün takip ettik ve yavrularının iyileşip eve götürülmesini izledik. umarım sizlerinde öyle eve götürüşlerinizi ve ilk fotolarınızı burda görürüz. moralinizi ve inancınızı çok güçlü tutun bebeklerinizin size daha çok ihtiyaçları olacak bunu unutmayın... dualarımız hep sizlerle..

ben arar ara bakıyorum oglunun durumu ıle ılgılı lutfen sık sık bılgı ver cok merak edıyorum sanada cok gecmıs olsun sneınde ıyı olman gerekkı ogluna destek olasın anne sevgısını hemen anlıyor bu veletler

Allah yardımcınız olsun canım Rabbim bebeğine sonsuz direnme gücü versin dualarım sizinle ve bütün küvözdeki bebeklerle...

allahım şifa versin canım. tez zamanda evinize gider sağlıcakla büyütürsün inş. oğluşunu. kendine iyi bak, sen güçlü ol annesi.

canım inşallah işallah bebeğin iyidir...çok merak ediyorum lütfen yaz bişeyler...iyi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…