- Konu Sahibi mavimavi12
-
bebegim 26+6 da aniden suyum boşalmasıyla sezeryanla aldılar bendenbugün oglumun 41.günü kuvezde hayata tutunmaya çalışıyor 2 defa enfeksiyon geçirdi midesinden yeşil sular aktı kuzumun beslenmesi kesildi başlandı kaçkez şimdi ise yine azar azar alıştırma yapıyorlar azındaki sondadan bir ay solunum cihazına baglı kaldı şimdi kuveziçi oksijen alıyor kuvezdışında 2-3 dk dan fazla duramıyor satrasyonu hemen düşüyorr acaba düzelirmiki yavrum benim lütfen oglum için dua eedermesini z allahım kimseyi böyle durumlara düşürmesin allahım bebegi kuvezde olan anneleree sabır versin cok zor cokkkk
arkadaşlarrr cok cok saolun aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnn teker teker allahımmmmmmm razı olsun sizlerden dualarınızı eksik etmiyorsunuzz
arkadaşlar oglum 1.evre rop cıkmış geçen haftaa bugun yine kontrol edeceklermiş inşallahh ilerlemezzşuan kuvez içi oksijen almaya devam ediyor dün kucagıma aldımm melegimi tekrar kuveze koymak cok zor geldi
beslenmesi cok şükür devam ediyor yanlız kilo almıyor hatta veriyorr nedense
allahım ya şafi ismi hürmetinee inşalllahhhh oglumaa acil şifalarrrrrrrrr verirrrrr aminnnnnnnnnnnnn
,(bu arada bende üzüntümden herhaldee vücudum dayanamadı hastalandım hastaneye yatırdılar yeni yeni toparlnaıyorummmm)
arkadaşlarrr cok cok saolun aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnn teker teker allahımmmmmmm razı olsun sizlerden dualarınızı eksik etmiyorsunuzz
arkadaşlar oglum 1.evre rop cıkmış geçen haftaa bugun yine kontrol edeceklermiş inşallahh ilerlemezzşuan kuvez içi oksijen almaya devam ediyor dün kucagıma aldımm melegimi tekrar kuveze koymak cok zor geldi
beslenmesi cok şükür devam ediyor yanlız kilo almıyor hatta veriyorr nedense
allahım ya şafi ismi hürmetinee inşalllahhhh oglumaa acil şifalarrrrrrrrr verirrrrr aminnnnnnnnnnnnn
,(bu arada bende üzüntümden herhaldee vücudum dayanamadı hastalandım hastaneye yatırdılar yeni yeni toparlnaıyorummmm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?