• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler bebegim kuvezde allah rızası için ogluma dua edermisiniz??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Rabbim bütün melekleri korusun nerede varsa hepsine şifa ve güç versin inşallah sende bebeğini kucagına alıp evine geleceksin canım.
Bende oğlumu 30 haftalık dünyaya getirdim aniden suyum boşalmıştı hastaneye varır varmaz ciger gelişimi için bana iğne ve serum verdıler 3 gun dayanabıldık bu şekılde 4.gun bebegım oynamadı akabınde sancılarım başladı ve sezeryan ıle dunyaya geldı cok sukur 5 gun hastanede yattı evde bebegınden habersız beklemek kadar zor bısey yok bılıyorum o orda sen evde dunya başına yıkılıyor ınsanın bebeğin nasıl besleniyor onu öğrenmek istiyorum lütfen doktoruna sor prematire bıberonlarını tutabılıyor ve yutkuna bılıyorsa sütünü sagmayı teklıf et ben hergun 8 kez hastaneye süt gönderiyordum iyileşme sürecini hızlandıracagına inanıyorum.

canim tez vakitte allah yavrunu kucagina geri versin.. telas etme, umuyorum gecici birseydir... bol duani et, yavrunun yanindan ayrilma, cocuklar annelerinden guc aliyorlar.. birsey okuyorsan dua falan bizlerde dagit okuyalim hepberaber..

Allah evladınızı size bağışlasın, tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... Size de sabır ve dayanma gücü versin...Rabbim oğlunun ve sizlerin yardımcısı olsun...

Son düzenleme:
Aminnnnnn arkadaşlar aminnn
hepinizden teker teker allah razı olsunnnn allahım dualarımıızı kabuleder inşallahhh hepimiizinnnnn
derdi olan herkesin dermanını verir inşallahhh rabbim bu mubarek gündeee acılan ellerimizi geri çevirmesin rabbimm

mavimavi12,Allah yardımcın olsun,kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasibetsin inşallah.benim oğlumda 26haftalık doğdu. Allah senin bebeğini esirgesin bi sürü sıkıntı yaşadı,5 aya yakın yoğun bakımda kaldı.şimdi 26 aylık.yürümeye yeni başladı ama şükür sağlığı yerinde..zor bi süreç gücünü inancını umudunu hiçbi zaman yitirme

RABBIM HAYIRLI PVE GÜZEL ÖMÜR VERSIN ınsallah yavrunuza.. insallah saglıgına sıhatıne bıran önce kavusur dönersınız yuvanıza.. şafi ismi ile şifa bulur ınsallah yavrum.. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.

allahım melegını korusun ınsaallah hayırlısıyla ıyılesır guclu ol canım allah yardımcın olsun dualarım sızınle

cnm dualarımız senınle bebegınle ınsaallah burdan evınıze sagsalım dındugunuzu buyudugunun haberlerınıde alırız cnm amalutfen lutfen kendını uzme..cunku bu bebegıne ve sutun varsa sutunude yansır varsa sag bırıktır derım gecmıs olsun tez vakıtde ıyılesır bebegın ınsallahh

rabbim evladını sana bagışlasın canım 3 tane kaybettim acını çok iyi anlıyorum :14::14:işşallah sag saglim çıkarda kuvezden kucagına alırda evine götürüsün allah yardımcın olsun :16::16:

Bebeğinizi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.dualarımız sizin için..

Canim benim, Allah oglununda seninde yardimciniz olsun...positif düsünmen cok önemli...
elinde degil biliyorum ama üzme kendini...Allahin izniyle atlatir insallah oglusun birlikte güzel güzel gidersiniz evinize...
Dualarimiz sizinle...Oglusunun annesinin gücüne ihtiyaci var, sen güclü ol...o seni ve senin o güzel sevgini hissediyordur....
Rabbim yardimcin olsun... :38:

Allah yardımcınız olsun, güzel şeyler düşünelim, güzelini versin Allahım.. kısa zamanda kucağınıza alıp evinize gidersiniz sağlıkla inşallah..

Allah yardımcınız olsun inşallah sağlığına kavuşur hyırlı bir evlat olur en yakın zamanda kucagınıza alırsınız bebeğinizi ( bende 2 kilo bişey doğmuşum yaşamaz falan diye düşünmüşler ama şimdi gören şaşırıor nası bu hale geldiim diye :1: Allaha dua edin oda kocaman olur uzun sağlıklı b ömrü olur inşallaahh...)

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.................cok saolun arkadaşlarrr hepinizdennn allah razı olsunnnn

OGLUŞUM CUMARTESİ GÜNÜ ROP MUAYENESİ OLMUŞTU BUGUN YİNE VARMIŞ KALBİ M KÜT KÜT İNŞALLAHH MELEGİM NELER ATLATTI HAYIRLISIYLAA BUNUDA ATTLATIRR SORUN OLMADANNN
HEMSİRE DÜN SORDUM KACGÜNDÜR BEBEGİM COK HALSİZDEDİM NEDEN GÖZMUAYNELERİ BEBEKLERİ COK YORUYOR ONDAN DEDİ
KUVEZİÇİ OKSİJEN ALMAYA DEVAM EDİYOR %25 LEERE DÜŞÜRMÜŞLERDİ 2 GÜN YİNE %35 CIKARMIŞLARMIŞ TOLORE EDEMEMİŞ MELEGİMM:(

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.................cok saolun arkadaşlarrr hepinizdennn allah razı olsunnnn

OGLUŞUM CUMARTESİ GÜNÜ ROP MUAYENESİ OLMUŞTU BUGUN YİNE VARMIŞ KALBİ M KÜT KÜT İNŞALLAHH MELEGİM NELER ATLATTI HAYIRLISIYLAA BUNUDA ATTLATIRR SORUN OLMADANNN
HEMSİRE DÜN SORDUM KACGÜNDÜR BEBEGİM COK HALSİZDEDİM NEDEN GÖZMUAYNELERİ BEBEKLERİ COK YORUYOR ONDAN DEDİ
KUVEZİÇİ OKSİJEN ALMAYA DEVAM EDİYOR %25 LEERE DÜŞÜRMÜŞLERDİ 2 GÜN YİNE %35 CIKARMIŞLARMIŞ TOLORE EDEMEMİŞ MELEGİMM:(

canim Allah sifa versin,benim bebegimde 40 gundur kuvezde seninki ne guzel kuvez içi oksijene gecmis,benim oglum hala maskeyle,:43::43:iki gundurde kilosu dusuyor ters giden bisey var diye cok korkuyorum,hala goz kulak muanesi yapmadilar yavrum karnimda olsaydi 33 haftalik olacakti :43:yardim etsin sabir versin Allahim dua edin arkadaslar beklemek kadar zor bisey yokmus.

canim Allah sifa versin,benim bebegimde 40 gundur kuvezde seninki ne guzel kuvez içi oksijene gecmis,benim oglum hala maskeyle,:43::43:iki gundurde kilosu dusuyor ters giden bisey var diye cok korkuyorum,hala goz kulak muanesi yapmadilar yavrum karnimda olsaydi 33 haftalik olacakti :43:yardim etsin sabir versin Allahim dua edin arkadaslar beklemek kadar zor bisey yokmus.

:43:allahımm senin bebeşidee acilllllllllll şifalarrrr versinn canımmmm
melek onlarrr :43:sen kac haftalık kaç kilo oldu canım besleniyormu??suan kaç kilo?canım belki ödemi vardı ondan kilosu düşmüş olabilir çünkü ödem için ilaç verdiklerini duymuştumm ben oglumdaa,,,kilo degildir düşen ödemdir belkii dr sor istersen
ne zorluklar attlattı yavrummm büyük insan çekemezzz çektikleriniii :43:
bugun 47.günü oglumun kuvez de apneleri var satrasyonu hemen dsüşüyorr iki dakika kuvez dışında duramıyorr,,:43: beslenmesi kaç kez kesildi başlandı ,,2 kez agır enfeksiyon geçirdii :( göz muyanesi yapmışlar bugun akşam yanından geldimm baygın haldee yatıyordu kuzumm cok yorulmuşş:43:kan vermişler birdee kanı düştü sanırımmmm:(((

Son düzenleme:
Arkadaşlar tecrubelerinizeeee ihtiyacımmm varrr lütfen yardım edin yokmu hiç 26 haftalık dogum yapann ???:43:

Dualarınızıı eksik etmeyinnn arkadslarımmm
allahımm bu yolldaa kimseyi yarı yolda bırakmasınnnn:43:

Back