- Konu Sahibi mavimavi12
-
dur sana bır moral vereyım sımdı aklıma geldı bızım komsumuz okadar erken dogum yaptı ev supuruken suyu gelmsı sanırım sneınkı kadardı dıyorkı dgdugund 700 grammıs artık gerısını sen dusun bunun elıne verıdklerınde 1 kıloymus cocuk parmak kadar sımdı okdar sevımlıkı bıde bır yaramaz anlatamam:)))))allah sana bagıslıycak yavrunu uzulme benım duam tutar bu gece kuran okıycam sneın ıcın cok dua edıcemamin arkadaşım cok saoll ay negüzell allahım ömürlerini uzun mutlu etsin inşallahhhhhh
doktor beklicez diyor başkada bişey demiyrrrr allahımm beterinden esirge diye hep dua ediyormmm oglummaa dayanamam öyle tatlıkii yanına girdigimde genelde uyuyor oluyor hemen gözlerini acıyorr bana bakıyor hissediyor yanında oldugumuu böyle bir duygu varmı dünyaadaa yokkkkkkkkkkk yokkkkkkkk allahım bizi hiç ayırmaaa yalvarıyorummmmmmmmm
amin aarkadaşımm inşallllllllahh aminnnnnnnnnBebeğinizi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
cok saool canımmmmmmmmm allah razı olsunnnnnnnnnnnn allahım kabuleder dualarımızıııı inşallahhhhdur sana bır moral vereyım sımdı aklıma geldı bızım komsumuz okadar erken dogum yaptı ev supuruken suyu gelmsı sanırım sneınkı kadardı dıyorkı dgdugund 700 grammıs artık gerısını sen dusun bunun elıne verıdklerınde 1 kıloymus cocuk parmak kadar sımdı okdar sevımlıkı bıde bır yaramaz anlatamam:)))))allah sana bagıslıycak yavrunu uzulme benım duam tutar bu gece kuran okıycam sneın ıcın cok dua edıcem
cnm benim kötü düşünüp kötüyü çağırma önce sen inanacaksın herşeyin güzel olacağına snr bol bol dua edip dua istiyceksin.rabbim büyük kaderde ne vardır bilemeyiz.sadece dua edebiliriz.ama senin bebişinde baya yol katetmiş.baksana küveziçi solunuma geçmiş.buda çok iyi bi adım.yavaş yavaş olacak herşey.biliyorum sabırsızlanıyosun bir an önce bebişin kollarında olsun iastiyosun ama bunun için önce sağlıklı olması gerek.küveziçi solunumdan snr dış ortamda biberonla beslemeyede başlıycaklar daha snr seni çağıracaklar emzirmen için snrda taburcu edecekler.yolu yarılkadın merak etme.inşallah çarçabuk dışardada hiç bi sıkıntı yaşamadan solunum sıkıntısı çekmeden yaşamayı becerirde anneciğine kavuşur bebişin.moralişni yüksek tut sütün kesilmesin meleğinin ona ihityacı var dualarımız dediğim gibi seninle sende bol bol dua et vesabret arkadaşım.sabrın sonu selamettir
canım ya cok saoollllllllKötü düşünememeye çalış. Allah bebeğini koruyacaktır. Melekler şuan onun başında dua ediyorlardır...
Rabbim evladını sana bağışlasın ve bian evvel kocaman olsun inşallah.
amin arkadaşım aminnnnnnnn allah razı olsunAllah yar ve yardımcınız olsun. Acil şifalar...
tamam canım cok saolll inşallah herşey yolunda giderrrr ogluımun acı çekmesine dayanamıyorum heryerinden kablular geçiyorr elleri kolları ayakları heryerinde bir kablu damaryolu kalmamış saglam dün yanagından baglamışlar serumuuu yüzünden delmişlerrr kücücük bedeni nelere maruz kalıyor allahımm beterinden esirrrgee rabbimmallahım sabrımıızı boletsin arkadaşımmmmmmm
bebegim 26+6 da aniden suyum boşalmasıyla sezeryanla aldılar bendenbugün oglumun 41.günü kuvezde hayata tutunmaya çalışıyor 2 defa enfeksiyon geçirdi midesinden yeşil sular aktı kuzumun beslenmesi kesildi başlandı kaçkez şimdi ise yine azar azar alıştırma yapıyorlar azındaki sondadan bir ay solunum cihazına baglı kaldı şimdi kuveziçi oksijen alıyor kuvezdışında 2-3 dk dan fazla duramıyor satrasyonu hemen düşüyorr acaba düzelirmiki yavrum benim lütfen oglum için dua eedermesini z allahım kimseyi böyle durumlara düşürmesin allahım bebegi kuvezde olan anneleree sabır versin cok zor cokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?