Premature Bebekler bebegim kuvezde allah rızası için ogluma dua edermisiniz??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
dur sana bır moral vereyım sımdı aklıma geldı bızım komsumuz okadar erken dogum yaptı ev supuruken suyu gelmsı sanırım sneınkı kadardı dıyorkı dgdugund 700 grammıs artık gerısını sen dusun bunun elıne verıdklerınde 1 kıloymus cocuk parmak kadar sımdı okdar sevımlıkı bıde bır yaramaz anlatamam:)))))allah sana bagıslıycak yavrunu uzulme benım duam tutar bu gece kuran okıycam sneın ıcın cok dua edıcem

cnm benim kötü düşünüp kötüyü çağırma önce sen inanacaksın herşeyin güzel olacağına snr bol bol dua edip dua istiyceksin.rabbim büyük kaderde ne vardır bilemeyiz.sadece dua edebiliriz.ama senin bebişinde baya yol katetmiş.baksana küveziçi solunuma geçmiş.buda çok iyi bi adım.yavaş yavaş olacak herşey.biliyorum sabırsızlanıyosun bir an önce bebişin kollarında olsun iastiyosun ama bunun için önce sağlıklı olması gerek.küveziçi solunumdan snr dış ortamda biberonla beslemeyede başlıycaklar daha snr seni çağıracaklar emzirmen için snrda taburcu edecekler.yolu yarılkadın merak etme.inşallah çarçabuk dışardada hiç bi sıkıntı yaşamadan solunum sıkıntısı çekmeden yaşamayı becerirde anneciğine kavuşur bebişin.moralişni yüksek tut sütün kesilmesin meleğinin ona ihityacı var dualarımız dediğim gibi seninle sende bol bol dua et vesabret arkadaşım.sabrın sonu selamettir

Kötü düşünememeye çalış. Allah bebeğini koruyacaktır. Melekler şuan onun başında dua ediyorlardır...
Rabbim evladını sana bağışlasın ve bian evvel kocaman olsun inşallah.

cok saool canımmmmmmmmm allah razı olsunnnnnnnnnnnn allahım kabuleder dualarımızıııı inşallahhhh

tamam canım cok saolll inşallah herşey yolunda giderrrr ogluımun acı çekmesine dayanamıyorum heryerinden kablular geçiyorr elleri kolları ayakları heryerinde bir kablu damaryolu kalmamış saglam dün yanagından baglamışlar serumuuu yüzünden delmişlerrr kücücük bedeni nelere maruz kalıyor allahımm beterinden esirrrgee rabbimmallahım sabrımıızı boletsin arkadaşımmmmmmm

ALLAHIM evladini sana bagislasin saglikli sihatli kucagina alirsin insaallah dualarimiz seninle

İşte buna dayanamadım...
Allah yavrunuzu size bağışlasın..
İnşallah sağsalim kucağınıza en yakın zamanda gelir.

Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah en kısa sürede kendini toparlar.

selam canım mınık bebek annesı olmak cok zor ve sabır ıstıyo sen guclu ol hersey ıyı olucak ıns...bende uc ay bekledım kızlarımı kuvez kapısında yuregım kut kut atarak.....kafasından delmıslerdı benımde bı tanesını ama hepsı gecıyo ınan sabır .sutun aman kesılmesın o cok onemlı bol dua ıle merajk etme zamanla alıscak annesı bı bakacaksın kuvez dısına cıkmıs kucagına vereceklerı gun en guzel olucak

canim benim ALLAH ogluna acil sifalar versin.INSALLAH sagligina kavusacakdir.sizin icin dua edicemmmmmmmmmmmmmmmmm

Çok geçmiş olsun canım .... Benim oglum 25 hafta 3 gunluk dogdu....840 grdan 600 gr.a dustu..... Hiç bir ümit yok dedi doktorlar yaşamaz dediler... Ama onlar o kadar güçlü oluyorlar ki şu an şükürler olsun yanımda,evde... Moralini yüksek tut... Bir zamanlar bende burdan destek ve dua istemistim.... Sagolsunlar beni hep dualariyla yalniz birakmadi arkadaslarim..... Oglum tam 82 gun kuvezde kaldi... 2 kez enfeksiyon gecirdi birtanesi hastane enfeksiyonu idi... Her iki gozden rop lazer ameliyati oldu o zamanlar 55gunluktu ve 1300 grdi... Surekli nefesini tutuyordu.... Kuvez ici oksijene bile 80. Gunde zor gecti.... 2300 gr la oksijen cihazlaryla taburcu oldu... 3 ay evde oksijen aldi... Su an duzeltilmis 6 aylik.. 6000 kg..... Oksijenle ilgili sikintisi sukurler olsun yok..... O kadar hareketli ki ... Surekli gulucukler dagitiyor..... 4 aydan sonra beni emmeye basladi.. Cok az da olsa emiyor sukur..... İsitme testlerini gecemedi ama bizce duyuyor seslenince bakiyor.... Ama yine de tekrarliycaz testi.... Lutfen onun yaninda aglama... Elini tut ve ona ninniler soyle... İnanki o seni hissediyor.... Basaracaksin biz yanindayiz de..enfeksiyonu nedeniyle elini tutmama izin vermemisti dr.un biri... Ben de disardan izleyip ona dualar edip geri donuyordum... Baska bir dr. Yanima gelip annesi neden elini tutmuyorsun su an onun sana o kadar cok ihtiyaci var ki dedi... Ama enfeksiyonu dedim.. Onun ilaci sensin dedi.... Hemen elimi uzattiim.. Elimi oyle bir sıktı ki.... O an inandım yaşama enerjisine....... Canim dualarim sizinle.... İnsallah sende bebegin yaninda evinde olacaksiniz.... Buna inan....rabbim o kadar büyük ki..... aLlah yardimciniz olsun.....

allah yardımcın olsun evladını sana bagışlasın inş tez zamanda kollarına alırsın cnm dualarım senınle

canım dualarım sizinle ALLAH bebeğine acil şifalar versin bak 41 gün olmuş nasıl dayanıyor bundan sonra hepimizin dualarıyla daha da güçlü olacak herşey güzel olacak sonra bize burdan yavrunun yaramazlık fotolarını göstereceksin bu dediğimi unutma:)

Rabbim yardımcınız olsun...

ben başlıyorum bu gece duaya inşallah....

siz de bol bol salavatı fatih okuyun

Allah yardımcısı olsun bebeğinin..bizde yaşadık o günleri şimdi çok şükür evimizdeyiz ne kablo kaldı ne serum..çok şükür..şimdi bebeğim ne yapsa daralmıyorum o vaktinde çok daraldı diye geliyor aklıma..sabaha kadar uyumasa of demiyorum..49 gün tek başınaydı yavrum..inşallah sende kucağına alırsın.......

rabbim bebeğinizi size bağıslasın
insallah kucagınıza alırsınız guzel haberlerinizi bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…