Premature Bebekler bebegim kuvezde allah rızası için ogluma dua edermisiniz??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

mavimavi12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
21
0
36
Konya
bebegim 26+6 da aniden suyum boşalmasıyla sezeryanla aldılar benden bugün oglumun 41.günü kuvezde hayata tutunmaya çalışıyor 2 defa enfeksiyon geçirdi midesinden yeşil sular aktı kuzumun beslenmesi kesildi başlandı kaçkez şimdi ise yine azar azar alıştırma yapıyorlar azındaki sondadan bir ay solunum cihazına baglı kaldı şimdi kuveziçi oksijen alıyor kuvezdışında 2-3 dk dan fazla duramıyor satrasyonu hemen düşüyorr acaba düzelirmiki yavrum benim lütfen oglum için dua eedermesini z allahım kimseyi böyle durumlara düşürmesin allahım bebegi kuvezde olan anneleree sabır versin cok zor cokkkk

41 gündür neetten araştırma yapıyorum acaba benim durumumda olan arkadaşlar varmı diye sizlerin yaşamış oldugunuz durumları tekrar tekrar okudum acaba benim bebegimde iyileşip saglıkla evimize gidebilecekmiyizz bu belirsizlik içinde oglummun acı çekmesi beni mahvediyr

Kıyamam ben ona
Allah yardımcınız olsun
Sabır arkadaşım sabırve dua..
Allah'a sığının olumlu düşünün ama sonucuda kabullenmeye çalışın.
Hayatta herşey bizim için,Allah güç kuvvet versin size.
Güzel örnekleri olan arkadaşlar yazar inşallah..

canım benim cok saol aminnn
allahımmm kabuleder inşallah dualarımızı arkdaşımmm
yapacak hiç birşey yokk çaresizimm elimkolum baglı yüregim agzımda bekliyoruzdün yogunbakımdaki aynı hafta olan başkabebegin öldügünü duydummm perişan oldumm allahhımmm sen yardımcımızol

ay kıyamam yaa ben oglum dogunca sarılık odu dıye kuvezde yatıcak dedıler kendıme gelemeıdm allah sana sabır versın benım ablamın ıkızlarde erken dogmustu ama sanırım 28 yada 32 ıdı emınd egılım 2 ay yattılar kuvezde ama su an cok ıyıler allah sukur 4 yasındalar allah yarıdmcın olur ınsallah oglunu sana bagıslar dr ne dıyor pekı duruma

canım benim yha çok üzüldüm inşallah bir an önce iyileşir canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın ALLAH'IM kimseye evlat acısı vermesin =(
Bende 5.5 aylık hamileyim oğlum olucak inşallah,neden suyun boşaldı birden doktorlar açıklama yaptımı,çok erken boşalmış suyun ne tetikledi
acaba bende tedirgin oldum şimdi =(

canım kuzum benimm
kıyamam sana yaa
herşeyin hayırlısı annesi inşallah kucağına alıcağın günlerde yakın
allahım yardımcısı olsun

canı Allah yardımcın olsun.oğlunu sana bağışlasın.umutsuz olma.en yakın zamanda bebeğin düzelir de evinize sağlıklı bir şekilde dönersiniz.

Bende dua edicem evladınız için Allahtan istiyoruz ne istersek ve inşallah hayırlısı ile evladınızı kucağınıza alırsınız..Sizde umudunu kaybetmeyin sağlam olmanız lazım aileniz için..

amin arkadaşım cok saoll ay negüzell allahım ömürlerini uzun mutlu etsin inşallahhhhhh
doktor beklicez diyor başkada bişey demiyrrrr allahımm beterinden esirge diye hep dua ediyormmm oglummaa dayanamam öyle tatlıkii yanına girdigimde genelde uyuyor oluyor hemen gözlerini acıyorr bana bakıyor hissediyor yanında oldugumuu böyle bir duygu varmı dünyaadaa yokkkkkkkkkkk yokkkkkkkk allahım bizi hiç ayırmaaa yalvarıyorummmmmmmmm

Allah yavrunun yanında olsun, ona ve sana dayanma gücü versin. Çok zor durumlar bunlar. inş. herşey düzelir sağlığına kavuşur bebeğin bir an önce. AMİN.

amin arkadaşımmm aminnn
allahımm hayırlısıylaa zamanındaa ogluşunuu kucagına almayı nasipederinşallahhhhh
bendaha önceden hiç böyle birdurum yaşamadıgım için bilemedim suyum boşalmadan önceki günlerde idrar kaçırmaya başlamıştım güldümmü öksürdümmü durup dururken og ün yine idrar kaçırıyorum zannettim aradan birkaç saat geçti sular iyice cogaldı bacagımdan aşagı inince acile gittik gecenin 3 ündee birşeylerin ters gittiginii ozaman anladım ama iş işten coktan gittmişti hayatımın kabusunu yaşadımmmmm arkadaşımm erken dogum nedir onu bile bilmiyodummm daha ilk hamileligimmmm

canım kuzum benimm
kıyamam sana yaa
herşeyin hayırlısı annesi inşallah kucağına alıcağın günlerde yakın
allahım yardımcısı olsun

amin arkadaşımm aminnnnnnnnnnn
allahımmm evlat acısyla sınamasın kimseyi!!!!!!!! nede zormuşşşş hayatımda şimdiye kadar saçma sapan şey ler için agladıgımı üzüldügümü gördümmmm

cnm benim allah sana sabır bebeğinede sağlık versinde bir an önce toparlanıp annesinin kucağındaki yerini alsın inşallah...bende 3 hafta önce 3.oğlumu dünyaya getirdim.ilk oğlum 36 haftalık ikinci oğlum 30 haftalık üçüncü oğlumda 34 haftalık dünyaya geldi.ilki küveze girmedi.ikincisi 30 haftalık doğdu ama gelişimi 27 haftayla uyumluydu.preklemsi sebebiyle erken doğum yaptım.yani yüksek tansiyona bağlı gebelik zehirlenmesi.2 ay küvezde kaldı.doğduğunda 1 kiloydu taburcu olduğunda 1600 çıktı göz damarları gelişmediği için iki gözünden birden ameliyat oldu ardından 2 kilo bile yokken iki kasığından birden fıtık ameliyatı oldu peygambert sünnetli doğdu pipisinde bi sorunu var onun için ameliyat olması gerekiyo böbreklerindn birinde çift toplayıcı sistemi var sürekli takipte ama baya zorlu bi süreç yaşadık.hastaneden ayağımız hiç çıkmadı allaha şükür şu an bi problemimiz yok.kilo olarakta gelişim olarakta yaşıtlarını yakaldı.önümüzdeki hafta iki yaşına girecek.üçüncü oğlumda 3 hafta önce 1660 gr.olarak 34 haftalık dünyaya geldi.diğer iki oğlumda prematüre olduğu için doktorda bakımlarını yapabileceğim için hemen verecekti bebeğimi ama şansımıza sarılık olduğu için bir hafta küvezde kaldı düzelir düzelmezde taburcu ettik.şimdi kollarımda oğluşum.çok küçük minyatürüm o benim.ama rabbim inan güç veriyo.sabır veriyo.bunuda diğerleri gibi büyütücem yeterki rabbim sağlık versin.senin meleğinde inşallah tez zamnada sağlığına kavuşur bir dahada hiç bi sıkıntı yaşamassın inaşallah.dualrım bebişinle..

amin canım çok saol...
ALLAH GÜÇ KUVVET SABIR VERSN SANA.BEBEĞİNEDE ŞİFA VERSİN RABBİM..inşallah herşey yoluna girer.

Bende dua edicem evladınız için Allahtan istiyoruz ne istersek ve inşallah hayırlısı ile evladınızı kucağınıza alırsınız..Sizde umudunu kaybetmeyin sağlam olmanız lazım aileniz için..
cok saol canım amin inşalahhhhhh allahım ogünleri hayırlısıylaasaglıklıca evimize götürmeyi nasipeder inşallahhh
41 gündür gözyaşı döküyorummm gözlerimdemi bozuluyorr ne bulanık görmeye başladımm heryerii (unutmaya çalışıyorumm imkansızzz olmuyor olmuyorrrr zamanda geçmek bilmiyorr

ah canım ahhhh sendee cok sıkınıtılar çekmişinnnnnnnn allahımm ogullarınaa uzun saglıklı mutlu ömürlerr verir inşallahhh canımmm allahım analı babalı büyüksün cok geçmiş olsun sizedee
cokkkkkkkk saol dualarin içinn aminnnnnnnnnn
canım bebegiim kuveziçi oksijen alıyor şuannn acaba duzelirmikkii oksijensiz ortamda duramıyor cigerleri dhaa gelişmemiş :.((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…