cnm benim allah sana sabır bebeğinede sağlık versinde bir an önce toparlanıp annesinin kucağındaki yerini alsın inşallah...bende 3 hafta önce 3.oğlumu dünyaya getirdim.ilk oğlum 36 haftalık ikinci oğlum 30 haftalık üçüncü oğlumda 34 haftalık dünyaya geldi.ilki küveze girmedi.ikincisi 30 haftalık doğdu ama gelişimi 27 haftayla uyumluydu.preklemsi sebebiyle erken doğum yaptım.yani yüksek tansiyona bağlı gebelik zehirlenmesi.2 ay küvezde kaldı.doğduğunda 1 kiloydu taburcu olduğunda 1600 çıktı göz damarları gelişmediği için iki gözünden birden ameliyat oldu ardından 2 kilo bile yokken iki kasığından birden fıtık ameliyatı oldu peygambert sünnetli doğdu pipisinde bi sorunu var onun için ameliyat olması gerekiyo böbreklerindn birinde çift toplayıcı sistemi var sürekli takipte ama baya zorlu bi süreç yaşadık.hastaneden ayağımız hiç çıkmadı allaha şükür şu an bi problemimiz yok.kilo olarakta gelişim olarakta yaşıtlarını yakaldı.önümüzdeki hafta iki yaşına girecek.üçüncü oğlumda 3 hafta önce 1660 gr.olarak 34 haftalık dünyaya geldi.diğer iki oğlumda prematüre olduğu için doktorda bakımlarını yapabileceğim için hemen verecekti bebeğimi ama şansımıza sarılık olduğu için bir hafta küvezde kaldı düzelir düzelmezde taburcu ettik.şimdi kollarımda oğluşum.çok küçük minyatürüm o benim.ama rabbim inan güç veriyo.sabır veriyo.bunuda diğerleri gibi büyütücem yeterki rabbim sağlık versin.senin meleğinde inşallah tez zamnada sağlığına kavuşur bir dahada hiç bi sıkıntı yaşamassın inaşallah.dualrım bebişinle..